Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    22. Srpanj 2016. 10:06

Nasdva, ja sam breskve smrznula svjeze, na fast freeze i bok. Ocistila sam ih i ogulila prije pa cu samo izvlaciti komadice kad ce mi trebati.

Svidja mi se sto je netko napisao u posudice za led pa u vrecicu! Nekad sam tako svjezi sok od limete s listicima mente za koktele... Ahhh 😂😂

TinyBabyToes
    22. Srpanj 2016. 10:12

Kamikazee

Svidja mi se sto je netko napisao u posudice za led pa u vrecicu! Nekad sam tako svjezi sok od limete s listicima mente za koktele… Ahhh 😂😂

Mmmmmm prefinooooo

ivchi87
    22. Srpanj 2016. 10:22

Ma mi lijepo spavamo preko dana pa svejedno vristimo koju minutu svaku vecer, sve je dobro dok ne izadje iz kade, onda krene show. Izdrzim, bolje ce spavat :D 

Probudi se moj tarzan negdje oko 3, popapa, ja isto polusnena, drzim ga iznad krevetica da se podrigne. Al znaci kad je on prdnuo... e ja sam ga skoro bacila na pod, muz skocio s kreveta, mislim da je pola kvarta probudio, ne mlgu svatit kak je uspio tako glasno prdnut :DDDD mozda zato sto sam ga drzala za guzu... jedino se on nije probudio sva sreca.

Moram ga pohvalit, jucer je jedno 20 min proveo u kolicima vani. Jako ga je interesiralo zvakanje ruke. Izgleda mu je zanimljivo sto kad si gurne dovoljno duboko ruku mu se povraca. I to ponavlja bjesomucno i kao da mu se to svidja. A sta ces, svaka budala ima svoje veselje kazu.

TinyBabyToes
    22. Srpanj 2016. 10:38

ivchi87

Probudi se moj tarzan negdje oko 3, popapa, ja isto polusnena, drzim ga iznad krevetica da se podrigne. Al znaci kad je on prdnuo… e ja sam ga skoro bacila na pod, muz skocio s kreveta, mislim da je pola kvarta probudio, ne mlgu svatit kak je uspio tako glasno prdnut :DDDD mozda zato sto sam ga drzala za guzu… jedino se on nije probudio sva sreca.

Hahahahahha dakle...taman uzimam gutljaj nescaffea kad ovo pročitam! sve špricnula van hahahahah

crna123
    22. Srpanj 2016. 10:33

Je je par dana vec i super prihvaca. Rekla mi je samo svakih 5 dana novu namirnicu.i mene zanima to zamrzavanje. Ako skuham npr mrkvu i jabuku i to zgnjecim dal mogu zamrznut i koristit kasnije il kako. Ned mi se svaki dan palit po ovim vrucinama sparet radi pol sata kuhanja mrkve velicine prsta.

Kriszta
    22. Srpanj 2016. 12:20

crna123

Je je par dana vec i super prihvaca. Rekla mi je samo svakih 5 dana novu namirnicu.i mene zanima to zamrzavanje. Ako skuham npr mrkvu i jabuku i to zgnjecim dal mogu zamrznut i koristit kasnije il kako. Ned mi se svaki dan palit po ovim vrucinama sparet radi pol sata kuhanja mrkve velicine prsta.

Ja sam svugdje čitala,da kad npr.praviš za papati bebi,napravi puno više,pa ostatak kad se ohladi,spremi u zamrzivač i imaš gotovu hranu,za slijedeće dane,tjedne...

nasdva
    22. Srpanj 2016. 10:45

Našla sam zanimljiv članak pa da podjelim s vams
    http://www.klinfo.hr/roditelji-3/zeleno-roditeljstvo/kako-spremiti-zimnicu-za-bebe/

ivchi87
    22. Srpanj 2016. 11:48

Tiny nadam se da nije laptop stradao :D

TinyBabyToes
    22. Srpanj 2016. 13:05

ivchi87

Tiny nadam se da nije laptop stradao :D

Nije jako, brzo sam ga prebrisala tako da se malo uvuklo između tipki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI