Nasdva, ja sam breskve smrznula svjeze, na fast freeze i bok. Ocistila sam ih i ogulila prije pa cu samo izvlaciti komadice kad ce mi trebati.
Svidja mi se sto je netko napisao u posudice za led pa u vrecicu! Nekad sam tako svjezi sok od limete s listicima mente za koktele... Ahhh 😂😂
Ma mi lijepo spavamo preko dana pa svejedno vristimo koju minutu svaku vecer, sve je dobro dok ne izadje iz kade, onda krene show. Izdrzim, bolje ce spavat :D
Probudi se moj tarzan negdje oko 3, popapa, ja isto polusnena, drzim ga iznad krevetica da se podrigne. Al znaci kad je on prdnuo... e ja sam ga skoro bacila na pod, muz skocio s kreveta, mislim da je pola kvarta probudio, ne mlgu svatit kak je uspio tako glasno prdnut :DDDD mozda zato sto sam ga drzala za guzu... jedino se on nije probudio sva sreca.
Moram ga pohvalit, jucer je jedno 20 min proveo u kolicima vani. Jako ga je interesiralo zvakanje ruke. Izgleda mu je zanimljivo sto kad si gurne dovoljno duboko ruku mu se povraca. I to ponavlja bjesomucno i kao da mu se to svidja. A sta ces, svaka budala ima svoje veselje kazu.
Je je par dana vec i super prihvaca. Rekla mi je samo svakih 5 dana novu namirnicu.i mene zanima to zamrzavanje. Ako skuham npr mrkvu i jabuku i to zgnjecim dal mogu zamrznut i koristit kasnije il kako. Ned mi se svaki dan palit po ovim vrucinama sparet radi pol sata kuhanja mrkve velicine prsta.
Našla sam zanimljiv članak pa da podjelim s vams
http://www.klinfo.hr/roditelji-3/zeleno-roditeljstvo/kako-spremiti-zimnicu-za-bebe/
Sortiraj odgovore
Najstariji