Ja ne znam sta ovo danas? Mlijeko izdajam 50%manje.... a nisam ni pod sresom, jedem kao uvijek....jedino jučer slabije marendala i malo više slatkog jela
...nije valjda od toga....ugl, nalikevam se tekućinom i nadam se najboljem.....baš mi nije svejedno
I meni nekad tako zna biti, pa si pomognem s ad-om jer ne mogu sina ostaviti gladnog.
Ni ja ne znam zasto dode do toga. Obicno ostanem navecer bez njega i onda se po noci opet napuni i sve super.
Maya
Halila bravo za Iris i mamu
Baš je lijepo napredovala i nek je super i cijepljenje prošlo!
Tko kreće s dohranom, obavezno pišite da mi ostale skupimo informacije ;)
Kakvi sokići? Mogu joj to sad počet davati?
Tko ima sreće da ima svoj vrt i domaće povrće neka zamrzne, sigurno je puno bolje nego kupovno špricano, ne vjerujem ni onim deklaracijama bio proizvod kad vidim :D
Srećom pa muževi imaju mali vrtnjak, nešto će se od toga iskoristit, koliko tikvica ima to već sad mogu zamrzavat, na uši će mi izaći
Mojoj je i večeras bila nervoza. Ne znam šta je muči ova dva dana, sve teorije smo poršli, da ju nije kamilica, da je nisam zeznula sa šetnjom i sl....valjda promjena vremena.
Jučer je nismo ni gnjavili s kupanjem jer smo vidjeli da je već u 6 bila nervozna pred spavanje. Plakanje i suze sve do 8.
Šta god si joj radio, gdje god je stavio njoj ništa nije pasalo. Jela nije ništa, ako te vidla da joj se približavaš s bocom skroz izludila hahahaha
Na zadnje kad više nisam znala šta bi, ju stavila u kindač, upalila projektor neka gleda i izašla iz sobe. Za koju minutu uđem ona spava.
Mislila sam da će se budit noću jer nije ništa jela, al eto srećom pa je otegnula do 5.
Sad znam šta vi pričate večernja nervoza, užas
Sortiraj odgovore
Najstariji