Ninach hahahhahah dobro je, glavno da svojom glavom lupas o zid :D
Ja sam strgana nakon noci a moj se ne budi cesto, mogu onda mislit kak je kad ne spava il se budi svaka dva sata. Ja imam sa sobom problem po noci jer on se meni probudi evo recimo u 3 i 20, do 20 do 4 pocica, spava, ja ne mogu zaspat do 5, u 5 i 20 se pocne meskoljit pa ga moram okrenut na trbuh, ja ne spavam do 6, tako negdje ga i prebacujem u krevet jer se opet meskolji i danas je bilo konacno dizanje u 7. Tako da ispada da ja spavam od pol 11 do 3 al ne zbog njega nego sebe.
Audrey misla sam da si ti napisala za zveckice al nije mi se dalo na mobu vrtit strane :)
Ja se nemrem pozalit na muza, on ima strpljenja al ovaj moj ni nije neki derator, njegovo plakanje preko dana se svede na malo njurganja kad ga nunamo za uspavljivanje, a vecernju dreku kad je ima rijesavamo iskljucivo cicom kad sve napravimo, kad pocne, ne pomaze nunanje.
Anee moj je spavao do prije dva tjedna s nama, sad sam makla stranicu od kibica i privukla krevetu i od kad je tu cak i bolje spava...
Pozdrav,
Kupila sam kadicu jučer u Bebe nova u Areni. Nije ni skupa 109 kn 102cm, s naljipnicom koja je indikator temp.
Evo da se pohvalim, peru mene hormoni, imam mengu, cijeli trbuh boli, od klime jer sam naravno ja uletila u Lidl dok su se oni nisali po parkingu, a razlika u temp. ogromna. Dođemo doma isprobamo kadicu obučemo pidžamu, klopa i spavanje. Pitanje tko će? Budući da je jučer bio jedini dan u tjednu kad je navečer bio doma, ali mama će. Odemo mi gore fino popapa za čudo legnemo.u krevet, vruće mu je, vrti se, traži hladni dio plahte. Nakon ko zna,koliko uzmem ga i stojimo na prozoru konačno vjetrić, pjevam ja, nunam a on u plač. I poludim i zderem se na obojicu i ostavim ih. Poslje dođem gore ovaj sjedi u turskomsjedu mališa mu spava na nogama. Trebao je prdnut i toga je mučilo. S tim da sam išla i probat sam s projektorom. Očito sam jučer bila preživčana. Mislim da je kap koja je prelila čašu bilo siđem dolje nakon sat vremena uspavljivanja koje inače traje 10-15 min nađem muža zavaljenog na fotelji kako jede smoki i gleda film.
Al eto....
Mi od kad imamo spojene krevete i spava sam u kindaču spava dulje. Jedinoga zadnjih cca. tjedan dana muče crijeve pa prije nego prdne plač, ali to se izbjegne do neke granice ako spava na trbuhu.
Hej curke,
vidim da ste krenule s dohranom. Mi smo već svašta jeli, tikvicu, mrkvicu, rizu, palentu, krumpir, blitvu, jabuku, krušku i malo banane. Pizdek uživa!
Što se tiče spavanja spava od 21:00h pa do 6:20h ujutro svaki dan. I dalje svakih sat i pol ide spavati. Po novom od 13 do pol 15:30 odguli preko dana. Ja zadovoljna!
SIMAL
Sortiraj odgovore
Najstariji