Cure, imam glupo pitanje prerasli smo kadicu i treba nam veća u Bubamari su neke skros uske, u Lesnini imaju oblikovano dno. U Konzumu nema. Di da pogledam? Sad imamo onu malu iz Ikee i totalno mu je premala
Ja sam navikla tak prek noci svakih 2 sata..uzas.. ja sam kadicu koristila prvih 2mj sad se il samnom kupa il ju pod ruku i pod tus. Ovo mi je puno posla a ovak sam brzo gotova a i uziva nis joj ne smeta ni voda po ocima ni nis
Ja kadicu kupila u ktcu, bas je prostrana.
Tiny-ljubomorna sam. Jako. Jako. Ja jutros stajala ispod nape i glavom udarala od zid iza sebe i vikala "lana spavaj.spavaj.spavaj"
Ja skroz odlucila da necu drugo dijete. Ovo moje vrijedi za njih 10 sto posto
Ninach....znam kako ti je. Moje prvo bilo takvo....pa evo imam i drugo....sve to prodje.....mada ti se sad cini vjecnost.........
Evo kod nas i veceras dernjava...umorna je pospana,normalno kad spava po pola sata cijeli dan...i ja bi bila...muz se izivcirao, boze dragi zivaca imaju nula stvarno....ima li ih kod vas takvih ili je to samo kod mene? Kao,daj da ti pomognem,ja cu je malo nosati i onda nakon 5min mu para ide iz usiju i naravno istresa se na starijeg koji ni kriv ni duzan jadan....a meni ledja pucaju vec od nosanja i skakanja po lopti al kazem ajde daj je meni opet..radi mira u kuci....uh uh
Mamasita 4 sve su ti to muška posla, jojjjjj kako bi ja njih u top stavila ponekad. mene leda isto bole al izdrzimo mi to sve..
Sto se kadica tice ja sam kupila pd stokke jer mi je prakticns zbog sklapanja imamo mali wc stavim je izmedu tusa i umivaonika i super stvarno. Mislim da ce nam do zime biti oke, a onda cemo smisliti nesto drugo.. u bubamare ima izbora ili magicbaybe..
Curke ima li vas da ste muza izbacili iz kreveta? Bebica spava samnom i zauzme cijeli krevet, sad mi se budi cesce i nema mi smisla sad prebacivat. A i muzs bi htijela kraj sebe :))
Joj mamasita dani su mi ko tjedni, svako malo mi dode da joj stavim masnicu na glacu i otpremim svojoj mami. Izludit ce me. A sto se tice muza, po cijele dane nije doma, onda mi kaze da sam zivcana po noci. Ja se digla 10 puta, a gospodin cijelo vrijeme spava. A ako ju i uzme onda isto ko i tvoj za 5 minuta vice "sta da joj radim" ja odustala od mira u kuci :P nek place i njemu. Place i meni po cijele dane :P
Sortiraj odgovore
Najstariji