Mi ko i inace dernjava sinoc od 9 do kojih 11. Ne kuzim okupana je jela je premotana nece se nosit znaci ne stavljam ju spavat jos nece nis. I nakraju lagano u ruku nju i s pesom van. Zaspala nakon pol sata. Ja sam svaku vecer luda vec al onda jedva cekam jutro jer je tad vesela :) pa da kazem ti bas je ducancic neki zavucen ni nemres ga nac ak ne trazis. Moja kasica je mrkva jabuka i malo kruske sve mi je domace pa reko da ne propadne idem skuhat jer je vec propadalo(neda mi se bas kuhat po vrucini klimu nemamo :( ) a ne znam s cim da rizolino kombiniram?
Joj super Tiny, da moj oce tako zaspati sam...
Ja ne kupujem nis od robe, dobili smo toliko toga od mamine kolegice i ne moramo ni vratit, a ne znam kak vi al ja sam njemu tak lijena oblacit npr majice i hlacice, on je meno stalno u bodijima samo i to vrtim jedno 6-7 koji su mi najdrazi a imam ih valjda 20 u ormaru koji samo stoje... iskoristim jos koje carapice i bok. Bumo se ljepse obukli kad izidjemo iz kvarta :)
Crna tako i ja jedva cekam jutro... al jucer je zacudo bio ok, spavao je od 7-8 sto inace nikad ne uspije i do 10 je bio super. Jos smo poslije kupanja zveckali sa zveckama kak mi je tu netko napisao i super ga je zaokupilo... hvala :)
Tiny,koliko ste se vi namučili s tim spavanjem, a vidi vas sad! Cura čak i sama zaspi! Bravo! 😊
Drago mi je da sam te zabavila hahaha. Baš me zanima što nas danas čeka.
Nama je jučer baš bio cendrav dan, jedan tren sam navila radio da ju bar malo ne slušam kako vrišti. Nije pomoglo, nadglasala ga je.
Danas smo budne od 7, zaspala oko pola 10 i sad još spava. Nadam se da će bit bolji dan.
Danas i još 2-3 dana ćemo opet probat rižolino. Nakon toga ne znam što ćemo sljedeće. Gledam ovaj kalendar što mi je pedijatrica dala, prvo idu žitarice - riža, kukuruzno brašno, heljda i amaranth. Sljedeće je povrće - mrkva, pastrnjak, tikvice i na kraju voće - kruške, jabuke, banane.
Ja kupila onaj Lino 3 žitarice - heljda, proso, riža. Možda probamo s tim. Nisam sigurna.
Crna, vidjela sam da ima za kupit rižolino s bananom pa možda da probaš tu kombinaciju.
Pozdrav,
Ja sam jučer pričala s kumom koja živi u Beču i ima dvoje djece. Ona je u svakoj trudnoći išla u školu za roditelje. Tako pitam ja nju za nadohranu i kažem kako kod nas preporučuju da počnemo s žitaricama - rižom. E sad ona kaže da žitarice jako debljaju i da je njoj pedijatrica za prvu bebu koja je bila velika i polagano buco ko moja da počnu s povrćem, pa voćem i onda žitarice kohecse trebaju uvest da se kasnije ne bi razvila alergija na gluten. Ona je prvo išla s žutom mrkvom, mrkvom, pastrnjakom.
Kaže ona meni jedan mlječni obrok zamjeniš s povrćem npr. ručak i tako tri dana jedna namirnica, tri dana druga, tri dana treća pa kombinacija.
Nakon mjesec dana uvodi se još jedan obrok npr. doručak i on je recimo voćni. Pa ista priča s tri dana.
Nakon mjesec dana opet jedan mlječni obrok zamjenit s krutim.
Sve to super zvuči a ovaj moj mališa uopće nema raspored ubijaju ga vrućine i uopće više neznam ni kad ni koliko jede. Nekad je lijepo jeo sva 3 sata 160-200 ml. Sad jede i 12 puta dnevno od 20-120 ml koma. Možda je najbolje da sredim raspored obroka. Kao sad bi on sebi trebao slagat raspored glavni obroci i međuobroci po količini bar. Mi to nemamo.
E da i rekla mi da više baš neće pit po 200 ml jer mi vrhunac s 3 mj i sad se već i promjenio sastav mog mlijeka i jest će po obroku manje količine.
Nadam se da sam bar malo i vama pimogla da budete manje zbunjene.
Nisam komentirala Kristza nije bed za paket ja mali poljepila da se utransportu nebi slučajno prosulo
Cure slikice su vam super.
E da netko je pisao da su probali rižolino i da neznaju koju bi kombinaciju mogli iduću. Skinula sam neku aplikaciju za mob. I tamo se kuha jabuka ili kruška i onda se voće spasira a u tekućinu u kojoj se voće kuhalo doda se rižolino ilu neke druge žitarice
Nasdva to si tako lijepo napisala da nemamo vise sta istrazivat. Mislim da cu i ja morat s tom metodom za debele bebe :D kolko ima tvoj malac kila?
I mi dernjamo navecer cim ju izvadim iz kade....ko fol idem joj dat bocu pa ce se smirit al ma kakvi jos gore...vec sam pisala bila,oni tako izbacuju stres i sve videno i nakupljeno tokom dana....previse im je informacija jos su mali...pa placu...ne znaju nista drugo.
Mi smo do prije par dana lijepo spavali,jedno budenje oko 4 pa spavamo do 8. Ali zadnjih par dana uh uh....u 1,pa u 3 pa u 5....ajoj. I to se probudi jer se hoce okrenut na ledja,ljuti se kad ne uspije a kad uspije onda nema spavanja jer samo spava na trbuhu....pa je ja mazim,pa je prebacim kraj sebe pa sto cuda....nista....dam bocu,popije pola i uspije opet zaspat na trbuhu....al sto kad se opet probudi brzo? Ne zmam sta da radim s njom vise...samo je boca uspava...eto,cim otkriju da se mogu micat-losije spavaju.
Znaci moja sefica nikad nije po danu zaspala vise od pola sata (osim ako je ja drzim). Ali jutros-uspavam je,stavim u krevet,i sefica spava 1,5h. Majke mi,isla sam vidit jel dise...
Naravno,poslije je opet spavala samo pola sata....i sad evo spava na meni malo.....uh,ruka mi utrne!
Da,i mi imamo haljinica jedno 20 al uvijek smo u nekom bodicu ili kombinezoncicu....ne da mi se nista drugo oblacit.....ipak je to najprakticnije....
Pregled nam je 1.8. pa cemo vidjet koliki smooooo...
Tiny zavidim za spavanje.....
Sortiraj odgovore
Najstariji