Zamrzavam u cemu? Nekak si mislim da kad odmrznem ce se pomjesat s vodom od leda il? I ja izdajam kad skupljam nemam ga tak puno da mogu izdajat. Sad idemo u ned u bosnu malo do kojih 1, 2 smo doma al moram bar 200izdojit da baki ostane za nahranit i mucim se tek sam na 120 cini mi se a vec tri dana skupljam... i moja se dere nakon kupanja al zato ostane u kupaoni i slusa vodu i onda se smiri
E da!! Moj mali izgleda dulje spava kad su rolete skroz spustene! Mislim, ne znam zasto se cudim toliko kad se i ja budim cim svjetlo jace bude, ali sad moram testirati ovu premisu 😂
Inace ostavim malo podignutu roletu da imam ulicnu rasvjetu po noci da vidim gdje guram cicu i da otprilike po kolicini svjetla ujutro znam koliko je sati. Jednom je spavao do pola 8 i tad je roleta bila spustena. Danas ista situacija. Znaci dizem roletu i ono: EUREKA!!! 😂 Ima da nocas napravim takav mrak da ce sismisi htjet uselit!!!
pa ne znam znam kad zamrznem nesto tako ko kasasto da bude i vode malo od leda il sam pobrkala hehe. Onda cu tak probat pa cemo vidjet, mrkva se kuha :)
To sam i ja skuzila za rolete, ujutro cim vidim da je oko 6 zatvaram prozor spustam rolete...Hahah ovo si dobro rekla za sismise :)))
Što više pričate o toj dohrani i cijeđenim sokoićima i zamrzavanju, gnječenju, miksanju, zimnicama i ostalom ja ostajem samo sve više zbunjena i samo mi se upitnici stvaraju nad glavom
Počinje mi se to činit ko SF! Ne znam sad kad i kako da krenem s ičim :P
Sortiraj odgovore
Najstariji