Cijeli dan je skoro budna. Do sad je spavala ujutro sat vremena i kasnije niti pola sata.
Sad je opet sama zaspala nakon ne znam koliko je već prošlo. Stavim je u kolica, vidim ne ide, samo se meškolji i brblja, odustajem, otišla u kuhinju malo prigricnut, vratim se - spava.
Nije niš ni jela danas... brljavila bezveze... Znam šta me čeka noćas, nadoknadit će sve prek noći sigurna sam hahahhah
Danas sam joj kamilicu napravila, malo je potegla, reakcija kao i za vodu. Grimasa neopisiva. Kasnije je popila još koji gutljaj, za danas dosta.
Dobar dan, curke!
U potpunosti se slažem s vama. I ja sam planirala (i planiram) dojit 6 mjeseci, a onda lagano dosta. Međutim nisam sigurna hoću li i toliko uspjet. Do sad je sisala samo ujutro, a sad već tri dana ni tad. Prvo mi se prekjučer ujutro ispovraćala nakon sisanja, jučer izbljuckala dosta pa joj danas nisam ni davala, ali sam se izdojila i to je popila i nije bilo problema. Probat ću sutra ujutro ponovo.
Inače sam isto tog stava da kad dijete ima zube i sve jede, nema potrebe da ga se doji. Osim toga, moje frendice imaju klince (jedna 1,5 god, a druga 11 mjeseci) i obje još doje i nikako ne spavaju po noći. Djeca se bude doslovno 10-15 puta radi sisanja. Ne želim si to priuštiti nikako.
Što se tiče kila i trbuha, imam višak i jednog i drugog. Krenula sam s trbušnjacima pa ćemo vidjet.
Mi danas bile na pregledu i cjepljenju. Malena ima 6110 g i 63 cm. Sve super, jaaaako je živa, kaže doktorica da je maksimalno napredovala što se motorike tiče i da nema potrebe više ići na vježbe. Savjetovala je da krenemo s dohranom jer joj neće bit dovoljno samo mlijeko. Dala mi je i kalendar dohrane. Od ponedjeljka ću vjerojatno krenuti pa ćemo vidjet kako će to ići.
što se tiče cijepljenja, za sad je ok. Stavila sam joj odmah frescopad, vesela je, igra se, nadam se da će bit ok.
Mislim da cemo sve negdje s nadohranom u isto vrijeme poceti ja bi pocela brzo sa sokicima pomalo.. taman mi je prijateljica rekla kako bi ona ljeti dok ima povrca domace tikvice i mrkvice na kockice rezala i ledila za zimu, sto vi mislite?
Ja sam probala kuhanu jabuku mrkvu. Stavi u usta mljacka ne zna sta bi i nakraju proguta zlica dve dnevno za sad. Ne znam dal je od toga al kad sam probala kakala je 3 puta taj dan a inace samo 1.
Kriszta moja pedijatrica meni nista nije rekla na zadnjem pregledu a tek nas narucila na sl 20.9 i pitam ja onda med.sestru i ona mi je rekla kao da sa 4 mj pocnem sa sokicim, pa nakon nekoliko jabuka, kruska, sljiva po par dana..
Ma mislim da je to pametna ideja s povrcem napraviti malu zimnicu..bolje zaledeno domace, nego kasnije kupovno ko zna s kojeg kraja svijeta..
Crna123 super znaci ipak joj pase nije izbacila vani. Jeste provale tek danas ili vec papate par dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji