Da tak ni moja nije znala prvi dan samo kaj sam ja izbjegla gusenje a vjerujem da bi tak ko ti mobitel na jednu stranu zlicu na drugu i panika dizanje. Naviknut ce se svakako mi evo sad pojeli dvije zlice kasice i vjerujem da joj se ta svida jer je i meni fina :)
Halila očito ćemo stvarno morat tu rupu iskopati :D :D :D "RR" = Relax Rupa
E baš mi je drago,što si ti krenula sa rižolinom,jer i ja namjeravam,pa me baš zanima,kako će tvoja prihvatit.
Crna malena ti je medena a vidi dude molim te,skoro veća nego ona. Slatka mrvica :)
P.s. super mi je duda,koja marka? Sigurno Mam :P
Hvalaaa :)) Dobivena na poklon a ne zna se odkud je pa ako netko zna molim informaciju jer samo tu zeli :)
Samo treba malo proguglat nije mi ni palo na pamet marka je first steps taman blizu mene im je ducan moram trkom vidjet dal ih ima jos posto vidim da prodaju na fejsu na stranici telegram roda, a sto to govori.... da ih misle povuc iz prodaje radi komentara..nevjerovatnoo..
Halila koliko je bilo i ozbiljne situacije, nasmijala si me opisom svega
Mogu mislit koji strah, ajme da mi se to desi pretrnula bi, valjda mi malena nebi tak skoro opet rižolino dobila hahha
Bravo curke :) javljaj nam novosti obavezno! Šta ćeš sljedeće davati?
p.s. svaki put hoću napisati i onda zaboravim, i Halila i Crna predivne slikice, duda je zakon hahaha
Jučer idem do lidla bezveze po neke sitnice i onda prođem kraj onih stvari za bebe i kak odoljet? Odmah 300kn puf!
Uzela malo veći broj pa će biti za jesen/zimu kad su bedaci samo duge rukave stavili
Jučer joj je isto bio neki blesavi dan, preko dana spavanje po 30min max, i to se uspavala na rukama, šta inače ne radimo baš. I onda je hb spavala od 3-6. Super je ispalo da mi ne zaspi kao inače u pol 8 :)
Okupali se, popapali i onda smo muž i ja odlučili da ju probamo odmah stavit u kindač da sama zaspi a ne da palimo napu i ljuljamo kolica kao uvijek.
Stavimo mi nju u kindač, upalimo projektor, ona si nešto priča i prošlo kojih 15min, muk... Zaspala ko top
Inače, zaspi ona ko top bez problema u kolicima uz napu navečer i onda je kasnije premještamo, možda to i bespotrebno radimo kad izgleda da može i ovako u tišini sama...
Baš smo robovi navike nas dva hhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji