Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    21. Srpanj 2016. 13:21

Nasdva prošla sam i ja majstore i koliko god se trudimo da naš bebač ne osjeti,i da sve bude po starom,baš i ne ide,nešto se mora promijeniti .
    Mengu sam dobila,evo upravo drugi pput i sigurno je 5 puta obilnija,prvi put mi se činilo da će sve biti kao prije,ali na kraju trajalo umjesto 3 dana,10!!! A sad obilna ajme već 3.dan,ne znam dokle će trajati...
    P.s. Danas sam dobila poruku,da je paket stigao na tisak. Popodne budem ga podigla. Hvala još jednom :)

Ninachh12
    21. Srpanj 2016. 13:26

Ja sam dobila mengu nakkn 3 i pol mjeseca, a iskljucivo dojim tako da nije pravilo da kad se smanji dokenje da se dobije. Kad tijelo odluci da ce bit menge bit ce 😂

• Audrey2016
    21. Srpanj 2016. 13:27

Nasdva razumijem te u potpunosti. Nije isto dojenje i izdavanje. Meni nikako dosta slatkog, samo jedem. 
    I mi smo jutros poharali Lidl...uzeli 74, neka je bebi komodnije a to će se nositi od devetog mjeseca pa nadalje za mjesec i po.

Anee
    21. Srpanj 2016. 13:51

Ja nisam jos dobila mengu, nadam se da necu jos koje vrijeme barem da zbog toga ne budem živcana. 🙄🙄 svaka mama drukcije razmislja o dojenju, ja se slazem da majcino mlijeko je najbolje za bebice, al Bogu hvala sve bebice na ad-eu zive i zdrave!! Ja pojma nemam kako cu ja bebu odviknuti od sise sad je još rano razmišljati o tome, al mene tako strah ovog sisanja svako uru ili malo vise kao da ce cijelu vjecnost trajati..

Kamikazee
    21. Srpanj 2016. 14:00

Kriszta, da, i muz uspavljuje malca. Ne sjecam se kad sam ja malog uspavala na kraju dana. On to ceka cijeli dan i nakon sto ga okupamo i podojim, muz ga preuzme, igraju se i ako ide bocica on ga nahrani i uspava. Ja u tom periodu odradim kucanske poslove 150 na sat, tusiranje i spavanac.

Vjezbe - bas mi je tesko opisati jer tocno ima polozaj ruke i kako se micu prstici 😕 Ni meni frendica nije mogla objasniti, cak i oad sam vidjela morala sam mozgati kad sam dosla doma: Kak ono ide?! Pa se gnijezdim i namjestam.. Probam naci nesto na netu pa ako nadjem prikeljim tu.

nasdva
    21. Srpanj 2016. 14:32

Kako sam samo imala planove. Dojit do 6 mj, pa nadohrana. Onda nam dojenje neide izdajam, pa nadohrana s 5 mj. dr. rekla između 4 i 6 mj počet. Sad kad kilavi ad a ja nemam dosta mlijeka sve si mislim da ćemo brzo počet s kašicama

• Kriszta
    21. Srpanj 2016. 14:38

hahaahahaha Ivchi muž i ti se tako mažete godinama hahahahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.