Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    21. Srpanj 2016. 13:21

Nasdva prošla sam i ja majstore i koliko god se trudimo da naš bebač ne osjeti,i da sve bude po starom,baš i ne ide,nešto se mora promijeniti .
    Mengu sam dobila,evo upravo drugi pput i sigurno je 5 puta obilnija,prvi put mi se činilo da će sve biti kao prije,ali na kraju trajalo umjesto 3 dana,10!!! A sad obilna ajme već 3.dan,ne znam dokle će trajati...
    P.s. Danas sam dobila poruku,da je paket stigao na tisak. Popodne budem ga podigla. Hvala još jednom :)

Ninachh12
    21. Srpanj 2016. 13:26

Ja sam dobila mengu nakkn 3 i pol mjeseca, a iskljucivo dojim tako da nije pravilo da kad se smanji dokenje da se dobije. Kad tijelo odluci da ce bit menge bit ce 😂

• Audrey2016
    21. Srpanj 2016. 13:27

Nasdva razumijem te u potpunosti. Nije isto dojenje i izdavanje. Meni nikako dosta slatkog, samo jedem. 
    I mi smo jutros poharali Lidl...uzeli 74, neka je bebi komodnije a to će se nositi od devetog mjeseca pa nadalje za mjesec i po.

Anee
    21. Srpanj 2016. 13:51

Ja nisam jos dobila mengu, nadam se da necu jos koje vrijeme barem da zbog toga ne budem živcana. 🙄🙄 svaka mama drukcije razmislja o dojenju, ja se slazem da majcino mlijeko je najbolje za bebice, al Bogu hvala sve bebice na ad-eu zive i zdrave!! Ja pojma nemam kako cu ja bebu odviknuti od sise sad je još rano razmišljati o tome, al mene tako strah ovog sisanja svako uru ili malo vise kao da ce cijelu vjecnost trajati..

Kamikazee
    21. Srpanj 2016. 14:00

Kriszta, da, i muz uspavljuje malca. Ne sjecam se kad sam ja malog uspavala na kraju dana. On to ceka cijeli dan i nakon sto ga okupamo i podojim, muz ga preuzme, igraju se i ako ide bocica on ga nahrani i uspava. Ja u tom periodu odradim kucanske poslove 150 na sat, tusiranje i spavanac.

Vjezbe - bas mi je tesko opisati jer tocno ima polozaj ruke i kako se micu prstici 😕 Ni meni frendica nije mogla objasniti, cak i oad sam vidjela morala sam mozgati kad sam dosla doma: Kak ono ide?! Pa se gnijezdim i namjestam.. Probam naci nesto na netu pa ako nadjem prikeljim tu.

TinyBabyToes
    21. Srpanj 2016. 14:35

Kamikazee

Kriszta, da, i muz uspavljuje malca. Ne sjecam se kad sam ja malog uspavala na kraju dana. On to ceka cijeli dan i nakon sto ga okupamo i podojim, muz ga preuzme, igraju se i ako ide bocica on ga nahrani i uspava. Ja u tom periodu odradim kucanske poslove 150 na sat, tusiranje i spavanac.

Vjezbe - bas mi je tesko opisati jer tocno ima polozaj ruke i kako se micu prstici 😕 Ni meni frendica nije mogla objasniti, cak i oad sam vidjela morala sam mozgati kad sam dosla doma: Kak ono ide?! Pa se gnijezdim i namjestam.. Probam naci nesto na netu pa ako nadjem prikeljim tu.

Aha...znači nije tak jednostavno :P
    Šta bi uopće mogla upisat u tražilicu da i ja prekopam? Ako šta nađeš, samo prikelji, dobro će doći!

nasdva
    21. Srpanj 2016. 14:32

Kako sam samo imala planove. Dojit do 6 mj, pa nadohrana. Onda nam dojenje neide izdajam, pa nadohrana s 5 mj. dr. rekla između 4 i 6 mj počet. Sad kad kilavi ad a ja nemam dosta mlijeka sve si mislim da ćemo brzo počet s kašicama

TinyBabyToes
    21. Srpanj 2016. 14:43

nasdva

Kako sam samo imala planove. Dojit do 6 mj, pa nadohrana. Onda nam dojenje neide izdajam, pa nadohrana s 5 mj. dr. rekla između 4 i 6 mj počet. Sad kad kilavi ad a ja nemam dosta mlijeka sve si mislim da ćemo brzo počet s kašicama

Brzo će proletit i tih mj.dana, još koliko ide, ide  :/
    Da i sad krenete uvodit mislim da će mu biti ok.
    Eto frendica (mali ko moja star) je već krenula mu davati procijeđenu mrkvu, sutradan jabuku, kaže da mu je super.

Ja samisto mislila pričekat do njenog 5mj..taman smo tad i na pregledu kod pedice pa da se još i s njom savjetujem prije nego sama na svoju ruku krenem išta..

• Kriszta
    21. Srpanj 2016. 14:38

hahaahahaha Ivchi muž i ti se tako mažete godinama hahahahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI