Moja je prvi mjesec jedino htjela biti u marami, sad nema šanse.. Više ni ne isprobavam :P
Dok još ne plače da hoće biti samo na rukama ću izdržat
Tiny kod nas ti je slicna situacija, ja nikad ne znam kad podem u setnju hoce li biti dobar i znam da to mora biti max jedan sat ponekad i manje. Ako zaspe u kolicima super onda mu stvarno godi spavati na zraku, buka mu isto paše.. mi caj isto ne pijemo nikakako mu ne pase kupili smo hipoov od komoraca i kima..
Mi smo prije super spavali 2,3 buđenja..a sada punooo cesce, jeli to trenutno faza neka ili dali se vama tako dogadalo?
Kristaza definitvno slazem mi to mozemo, pa mi smo mame. Jos nisam svjesna sto sve stignem uz bebicu koja bi samo sikilia.
Anne rekla bi da je to samo faza, nadam se da neće dugo trajati
Moja stalno mjenja ritam. Taman mislim da sam ju skužila, op eto nje promjena i tako non-stop.
Eto do jučer sam se pohvalila kako sad normalno spava noću i onda jučer popapala večernji obrok u 23h, 130ml, mislim si super potegnut će sad bar do 6, kad eto ti nje budna u 3 i njoj je dobro jutro! Skvići, smije se, igra se..njoj se ne spava!!. Bile smo budne do 5 ujutro!!!
Molim se da je to samo noćas bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji