Moja je prvi mjesec jedino htjela biti u marami, sad nema šanse.. Više ni ne isprobavam :P
Dok još ne plače da hoće biti samo na rukama ću izdržat

Tiny kod nas ti je slicna situacija, ja nikad ne znam kad podem u setnju hoce li biti dobar i znam da to mora biti max jedan sat ponekad i manje. Ako zaspe u kolicima super onda mu stvarno godi spavati na zraku, buka mu isto paše.. mi caj isto ne pijemo nikakako mu ne pase kupili smo hipoov od komoraca i kima..
Mi smo prije super spavali 2,3 buđenja..a sada punooo cesce, jeli to trenutno faza neka ili dali se vama tako dogadalo?
Kristaza definitvno slazem mi to mozemo, pa mi smo mame. Jos nisam svjesna sto sve stignem uz bebicu koja bi samo sikilia.
Mi smo prije super spavali 2,3 buđenja..a sada punooo cesce, jeli to trenutno faza neka ili dali se vama tako dogadalo?
Ne znam koliko je stara tvoja beba,ali nije možda skok u razvoju? Jel češće i preko dana ili samo preko noći? Naravno da smo imali. Budila se 2-3 puta na početku i onda sa mjesec i pol se počela buditi i po 5 puta,potrajala ta faza neko vrijeme i onda se opet vratila na staro. Isto tako sad,jedno vrijeme smo se budili samo jednom i to uvijek oko 2-3h,trajalo je nekih 3 tjedna i sad se ponovno budi 2 puta.I ujutro ranije nego inače,tako da stalno malena mijenja raspored,a to je tako normalno.
Sestrična još uvijek doji svoje dijete od 2 godine,koje se budi i do 6 puta . Užas. A prijateljica ne doji više svoje dijete,dojila do 1,5 god.,ali maleni još uvijek barem jednom traži preko noći bočicu,sad ima 2,5 god. Nekako mislim da bebe koje doje preko noći se češće bude,možda je to glupost,ali mi se tako čini. Ja sam svoju malenu do 4 mjeseca preko noći samo dojila i kad sam prestala,jer se nije budila više ili samo 1 put,i nisam imala više mlijeka,ubacila sam bočicu i onda se počela češće buditi,kao da se svaki put nada da će siku dobiti. Jer ne vjerujem da npr.dijete od 2 godine toliko gladno da se budi i do 6 puta!!!!!! Traži utjehu,mazi se..itd. Jadna moja sestrična,a ujutro mora ići raditi :(

Anne rekla bi da je to samo faza, nadam se da neće dugo trajati
Moja stalno mjenja ritam. Taman mislim da sam ju skužila, op eto nje promjena i tako non-stop.
Eto do jučer sam se pohvalila kako sad normalno spava noću i onda jučer popapala večernji obrok u 23h, 130ml, mislim si super potegnut će sad bar do 6, kad eto ti nje budna u 3 i njoj je dobro jutro! Skvići, smije se, igra se..njoj se ne spava!!. Bile smo budne do 5 ujutro!!!
Molim se da je to samo noćas bilo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji