Maya za svatove...cure su rekle sve šta mislim ajme meni izludila bi moja tamo a i ja s njom heheh
Pošto je imam gdje ostavit na čuvanje, radije bi tako nego da ju gnjavim sa glasnom muzikom i bukom, previše ljudi i sl.
I ovako ju znamo ostavit na čuvanju baki i dedi kad odemo muž i ja kavu popiti jer bili smo par puta s njom i nije mi baš zabavno :/
Ova moja od podne budna, maloprije tek zaspala
Nadam se da će biti kao i jučer, bila budna 3 sata ali je zato nakon toga i spavala 3h u komadu, sve do 5 popodne :D
Tiny taj za bebe sam misla. Probat cu ja svoga s tim prevarit za bocicu, nikad ne znas. Dok god nisam isprobala sve, nada postoji...
Danas sam proucavala nosiljke pa sam vidla da nista ne valja to... ah, tako ja u naletu ludila kupim bez da sam uopce pogledala. Posudit cu ergo, ako ce mi olaksat zivot, kupit cu. Ne olaniram ga ni ja ucit na nanasanje u kuci, al vani ocito nemam alternative.
Maya ja se za svatove ne bi uopce mislila ako imas koga da je voljan cuvat. Em zbog tebe, bebe, svatova...
Ivchi takvi dani su mi jako poznati,mada smo mi na bočici. Već sam mužu jednom rekla ,kad sam imala takav dan,da bih najradije negdje otišla i zakopala bih se u neku rupu,da me nitko ne nađe. Da mogu malo sama biti,smirit se,odspavat..Sva sreća takvi osjećaji brzo prođu. Kad danima ne idem nigdje,ne čujem,ne vidim nikog osim muža i svekrve!!!,malena bude zahtjevnija nego inače,češće se budi..itd. Ufff..nek svi bježu onda od mene,a sad se potrefilo i PMS u isto vrijeme :D
Ninach 5 sati u shoppingu? Wow super,ma odlično,,baš mi je drago! Jedino ne znam ,kako bih sa nosiljkom izgurala 5 sati,nije ti bilo teško? Ivchi bebe vole nosiljke,barem mi se tako čini,a i moja voljela maramu,tako da,samo naprijed,nećeš pogriješiti!
Dobro ja se ne računam baš kao prava žena,162 cm i 50kg ( što je sad i puno heheheh)!
Maramu mogu nositi vrh 20 min. Ivchi
Ma dobro bas nisam u komadu. Haha :D
Bili smo na kavi i na cevapima :P
I malo u auto, pa je u 2 trgovine bila u jajetu jer je spavala i tak :P
A da je teska u nosiljci? Nije uopce. Mai-tai raporedi tezinu po cijelom tijelu. Mogla bih ju stalno u tom nositi :))
Caj za bebe je bljutav jer nema secera a kalorija samo 1. Ni ja ju nebi na svadbu cisto da se ja opustim da ne budem pod stresom od nje. Tesko je mamama koje ne mogu tako otic i van ak se deru vjerujem u to. Ja sva sreca mogu vec smo sad obisli sve soping centre za snizenja ona spava jede gleda.
Audrey mi smo blizu rodile onda... uvijek sam si misla kak je carski super, al vise ne tako, a jos sam znaci dobro i prosla. Bude ti to brzo nadam se, tesko je uz nosakanje, pogotovo na pocetku...
Kriszta sve mi je jasno. Nadjemo se u rupi :D i ja sam takva "petit" zena, tocno tvojih gabarita samo moram vratit par kila gore da dodjem na tu kilazu :D al lakse bu ipak s nosiljkom neg u rukama...
Crna nam već probala čaj :P
Nisam ni mislila da će bit fin heheh
Kriszta potpisujem ovo za teške dane, srećom i to prođe nekad.
Za mene ste sve visoke.. 153cm
Za te izlaske po dućanima, vožnje i duge šetnje s malenom, mislim si da bi moja bila čak i ok i da bi sve bilo bolje da ja u startu nisam u grču radi takvih ideja. Možda da skupim hrabrosti i izlazim češće s njom van (sama!) da bi se navikle i ja i ona, prije ja nego ona, mislim da se ona nakraju nebi čak ni previše bunila ali sam u prevelikom strahu! Šta ako krene plakat, vrištat, bude gladna,bude joj vruće, spava joj se pa bude nervozna, kad da izađem van s njom- nakon ili prije spavanja, pa onda kako da je smirim, gdje da odem i sl..
ma ono sto pitanja u glavi i onda se skamenim....
Sortiraj odgovore
Najstariji