Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    20. Srpanj 2016. 15:40

Maya za svatove...cure su rekle sve šta mislim ajme meni izludila bi moja tamo a i ja s njom heheh
    Pošto je imam gdje ostavit na čuvanje, radije bi tako nego da ju gnjavim sa glasnom muzikom i bukom, previše ljudi i sl.

I ovako ju znamo ostavit na čuvanju baki i dedi kad odemo muž i ja kavu popiti jer bili smo par puta s njom i nije mi baš zabavno :/

TinyBabyToes
    20. Srpanj 2016. 15:42

Ova moja od podne budna, maloprije tek zaspala

Nadam se da će biti kao i jučer, bila budna 3 sata ali je zato nakon toga i spavala 3h u komadu, sve do 5 popodne :D

ivchi87
    20. Srpanj 2016. 16:03

Tiny taj za bebe sam misla. Probat cu ja svoga s tim prevarit za bocicu, nikad ne znas. Dok god nisam isprobala sve, nada postoji...

Danas sam proucavala nosiljke pa sam vidla da nista ne valja to... ah, tako ja u naletu ludila kupim bez da sam uopce pogledala. Posudit cu ergo, ako ce mi olaksat zivot, kupit cu. Ne olaniram ga ni ja ucit na nanasanje u kuci, al vani ocito nemam alternative.

Maya ja se za svatove ne bi uopce mislila ako imas koga da je voljan cuvat. Em zbog tebe, bebe, svatova...

• Kriszta
    20. Srpanj 2016. 17:49

Ivchi takvi dani su mi jako poznati,mada smo mi na bočici. Već sam mužu jednom rekla ,kad sam imala takav dan,da bih najradije negdje otišla i zakopala bih se u neku rupu,da me nitko ne nađe. Da mogu malo sama biti,smirit se,odspavat..Sva sreća takvi osjećaji brzo prođu. Kad danima ne idem nigdje,ne čujem,ne vidim nikog osim muža i svekrve!!!,malena bude zahtjevnija nego inače,češće se budi..itd. Ufff..nek svi bježu onda od mene,a sad se potrefilo i PMS u isto vrijeme :D
    Ninach 5 sati u shoppingu? Wow super,ma odlično,,baš mi je drago! Jedino ne znam ,kako bih sa nosiljkom izgurala 5 sati,nije ti bilo teško? Ivchi bebe vole nosiljke,barem mi se tako čini,a i moja voljela maramu,tako da,samo naprijed,nećeš pogriješiti! 
    Dobro ja se ne računam baš kao prava žena,162 cm i 50kg ( što je sad i puno heheheh)!
    Maramu mogu nositi vrh 20 min. Ivchi

Ninachh12
    20. Srpanj 2016. 18:02

Ma dobro bas nisam u komadu. Haha :D
    Bili smo na kavi i na cevapima :P
    I malo u auto, pa je u 2 trgovine bila u jajetu jer je spavala i tak :P
    A da je teska u nosiljci? Nije uopce. Mai-tai raporedi tezinu po cijelom tijelu. Mogla bih ju stalno u tom nositi :))

crna123
    20. Srpanj 2016. 18:25

Caj za bebe je bljutav jer nema secera a kalorija samo 1. Ni ja ju nebi na svadbu cisto da se ja opustim da ne budem pod stresom od nje. Tesko je mamama koje ne mogu tako otic i van ak se deru vjerujem u to. Ja sva sreca mogu vec smo sad obisli sve soping centre za snizenja ona spava jede gleda.

ivchi87
    20. Srpanj 2016. 18:29

Audrey mi smo blizu rodile onda... uvijek sam si misla kak je carski super, al vise ne tako, a jos sam znaci dobro i prosla. Bude ti to brzo nadam se, tesko je uz nosakanje, pogotovo na pocetku...

Kriszta sve mi je jasno. Nadjemo se u rupi :D i ja sam takva "petit" zena, tocno tvojih gabarita samo moram vratit par kila gore da dodjem na tu kilazu :D al lakse bu ipak s nosiljkom neg u rukama...

TinyBabyToes
    20. Srpanj 2016. 19:47

Crna nam već probala čaj :P
    Nisam ni mislila da će bit fin heheh

Kriszta potpisujem ovo za teške dane, srećom i to prođe nekad.
    Za mene ste sve visoke.. 153cm

Za te izlaske po dućanima, vožnje i duge šetnje s malenom, mislim si da bi moja bila čak i ok i da bi sve bilo bolje da ja u startu nisam u grču radi takvih ideja. Možda da skupim hrabrosti i izlazim češće s njom van (sama!) da bi se navikle i ja i ona, prije ja nego ona, mislim da se ona nakraju nebi čak ni previše bunila ali sam u prevelikom strahu! Šta ako krene plakat, vrištat, bude gladna,bude joj vruće, spava joj se pa bude nervozna, kad da izađem van s njom- nakon ili prije spavanja, pa onda kako da je smirim, gdje da odem i sl..
    ma ono sto pitanja u glavi i onda se skamenim....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.