Probat ću preko laptopa jer sam uvijek na mobitelu....
Klokanica imam manducu, još se nismo namjestili kako treba ali hoćemo.... carski rez pa čekam zeleno svjetlo od Dr iako jedva čekam. Mislim da ta chicco nije ergonomski i nije dobra za bebe. Ina grupa na db babywearing, puna korisnih informacija i ljudi prodaju nosiljke pa ako je nekome opcija uzeti polovni, vrijedi pogledati.
Probat ću za cajice iako sad mi potegne i malo vodice iz bočice.... pije moje mlijeko ali po ovim vrućinama smatram da joj još treba neke tekućine.
Nama isto šetnje još nisu došle na ti.... sredim je i čim nahranim odmah izlazim i onda je sve u redu negdje sat i po....ponesem malo čaja ili sad vide za sos situacije....mali djir i onda ili ponesem mlijeko ili kući papati....
Moja je maxi gogo pise posudena jer nisam htjela kupovat ako nebude htjela al hoce. Mi idemo cesto nekamo al sva sreca nekak hoce cicat u kojem god polozaju. Odem u wc izvadim i nacica se :)
Ako hoćeš stavi sliku pa ponešto znam koliko sam čitala o ispravnosti nosiljku....kolica jesu lakša za ledja i stvari ali mislim da je nosiljka super stvar...staviš i picis svuda, sami još neku malu torbu poneses s najosnovnijih i super....ja se nadam da će beba krenuti sisati dok meni zaraste rana pa kad je budem mogla nositi da se ne mislim za jednu termosici u kojoj je mlijeko, jednu u kojoj je vruća voda i sl....
Audrey kolko ima od carskog? Meni je davno vec zaraslo, vec sam ga jednom i ogrebla fest a i to je zaraslo... a dost dugo je trebalo da prestane bolit, tocno 5 tjedana.
Tiny tak i ja nikam sama. A kad gledam neke mame s troje djece jedno za drugim :D omg...
Jesu ti cajeki fini il bljutavi, jel ko probao?
Mi se idemo setati po park blizu doma, ali nigdje drugdje sama ne idem. Kad hoce papati, sjednemo na klupu i dojim ga, ali uspavati ga moram noseci, nece sam u kolicima zaspati.
Imam i onu maramu boba warp (ne znam napisati tocno). Ona je fora, ali malo mi ga tesko utrpati u nju jer ne znam da li ja to dobro radim pa se bojim. Zato je nw koristim bas, a i zbog leda se bojim, ima sad 3mj pa ne znam kako smije bit u tome. Inace se cini super ta marama, ali ja sam zmotana.
Isto moj kise svaki malo, nosic tu i tamo ko da je zastopan, malo mi kapam i cistim, ali nista sad ucestalo.
Isto nista posebno ne vjezbam s njim, on se igra u baby gym-u i ne znam da li bi sto trebala s njim raditi.
Imam pitanje:imamo svadbu za 2 tjedna, tada ce imati 3 i pol mjeseca. Da li ga vodim ili da ga ostavim doma s obzirom na buku na svadbi u sali i klimu?
Maya
I sto se tice tekucine, nekad mu dam malo vode i nista drugo. Kazu kad dojis da nista drugo mu ne dajes.
Maya
Maya prije 3 tj blizu naše kuće na otvorenom je bila preko dana neka ljetna feštica. Kao piknik ljetni :) Ja sam sa malenom otišla čisto malo da prošetamo i da vidim ekipu,bili smo 20 min i to je za nju bilo više nego dovoljno. Bila je živa glazba isto na otvorenom,malo joj je smetalo na početku i bila je uplašena. Smatram da je moja premala i osjetljiva za takve "zabave" A drugo što ona jede svaka 3 sata,pa mora odspavati...najduze imamo sat vremena budnosti,gdje se igramo,šetamo... Niti ona ima mira,da ja mogu s njom bilo gdje na miru,evo dok tipkam ona je u baby gym-u i buni se,svađa... :)
Ne znam kakva je tvoja beba,ali ja sa svojom ne bih nikako u svatove. Ali eto to je moje mišljenje,svaka mama najbolje zna za svoju bebu :)
Ivchi-nisi jedina, svatko ima takve dane, pogotovo u početku, ja se sjećam kako mi je kuma pričala kako ide u šopingm, pa na more, pa sim pa tam. A ja "zatvorena u četri zida", jedva mogu na wc sama da se ona ne place. Samo sam ju ljubomorno slušala. Danas sam s tom istom kumom bila 5 sati u šopingu (i moja ti samo cica-ni voda ni ćaj, samo cica) bila je u mai tai-u (nosiljka) jela je 2 puta i bilo nam je super. Što će biti bebe veće biti će lakše, bar cemo znati dal su gladne/žedne/boli ih itd.
Drži se, proći će i taj loš period :)
Što se tiče nosiljke, nije ta chiico dobra, nije ergonomska. Kao što audrey kaže, imaš na faceu grupu "babywearing (nošenje djece)" sve što znam o nosiljkama sam tamo naučila. Ergobaby je fantastična nosiljka i ja bih ju kupila, ali osobno mi je previše dati toliko novaca za nju jer ju želim nositi samo kada trebam (šoping i sl) ne želim ju po doma nositi jer ne želim da bude vezana za mene toliko jer ću krenuti na faks i posao itd..da se vratim na priču.
https://nosenjebeba.com/2016/02/24/ergonomski-ispravne-i-preporucljive-nosiljke-za-bebe-i-djecu/#more-283
Evo ti link ako se želiš malo educirati o tome. Ja sam svoju nećakinju nosila u ergonomski neispravnoj nosiljci prije 2-3 godine nekoliko puta dok smo bile u šopingu i ne mogu to prežaliti.
maya-mi smo imali svadbu kad je mala imala 3 mjesca i nisam ju nosila. Samo mi je trebalo da se tamo bakcem s njom i maltretiram i sebe i svatove. haha :P
Moja je živahna i uspavljivanje je koma i samo cica itd pa ju zato nisam nosila. Ali ako je tvoja curka dobra i želiš ju voditi samo vodi. Ja osobno svoju ne bih :P
Sortiraj odgovore
Najstariji