Pozdrav, ni mi ne vježbamo. Iskreno ni ne igramo se zadnjih nekoliko dana majstori gotovi sad kuću treba dovest u red. Pa mi je super što se sam zabavlja
Nisam joj još ni nudila čaj... koji čaj bi joj mogla nuditi?
Meni frendica kažže..čaj nije zdrav? Aj dobro...
Neće ni vodu, nudim joj, zna tu i tamo potegnut jel misli da je klopa. Popije koji gutljaj, ja zadovoljna..bar nešto.
Ivchi i moja kad me vidi sa filizološkom krene mahat s glavicom, ali sam se nekak uhodala, pridržavam glavicu dok špricam, poslije poberem šmrkljiće sa vaticom vrtim u krug i dosta izvučem. Ako je potrebno onda sa nastavkom za usisivač.
Dosta joj zna biti od klope toga, skoro svaki dan joj nos čistim, mislim da se ne moraš brinuti, kako Kriszta kaže.
Kiše i moja svaki dan ali mi ne izgleda i ne zvuči ništa zabrinjavajuće..
Izgleda da nam je jučerašnji dan bio iznimka, danas stanje budnosti i po 3 sata, a spavanje po pola sata
Hm... previše se sinoć naspavala hahah
Mi se vratili s cjepljenj kak kazemo mi mucki je podnjela plakala se al odma caj i zaspala. 4590 i 57 duga mrvica mala :) dobila sam plan dohrane kad navrsi 4 mj tako da planiram pocet i jedva cekam :)) neko je pito za caj trenutno sam jos na baby love neki bio komorac i popi dosta kroz dan pedijatrica rekla da je to ok. Prek dana tak fino spava a navecer uspavljivanje komaa ja neznam koj vrag ude u nju al tak tesko zaspi vrti glavom sim tam nikak...al aj ustabilit ce se i to. Ni moja bas nevoli puno bit na trbuhu al bude par min i dosta. Jako je zilava dize se okrece bas to kak je neko napiso kad skuzi jos i ruke kad ju stavim na trbuh i ona puza!
Moj mališa zadnja dva dana malo jede i sinoć konačno pojede 170 ml u komadu, a ja noćas dobijem mengu i onda skužim da je pod utjecajem hormona moje mlijeko imalo drugačiji okus i da mu nije bilo fino. Zato je jeo samo koliko je morao da baš nije jako gladan da mi to bar palo napamet da mu dam više ad jer je jedino njega pojeo 120 u komadu ovo sve 20-70 ml.
Od kume mala uopće nije htjela dojit ona se izdajala ta 2-3 dana a mala jela ad, i poslje opet normalno su dojile do idućeg ciklusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji