Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    20. Srpanj 2016. 07:20

Da ju malo i pohvalim, sve bolji smo u noćnom spavanju, zaspala u pol 21, dala joj noćni obrok u pol 12 popapala 120ml i spavala do pol 6 ujutro u tišini, nikakvih brundanja i sl

Bilo je i vrijeme da se konačno i ja naspavam heheh

TinyBabyToes
    20. Srpanj 2016. 07:29

Zbilja, kad se otprilike prva menga dobije nakon poroda?

Ja još nisam dobila. Mislim...nije da je želim još, lijepo mi je bez nje hehehe
    Izdajanje sad ima 2tj da sam prestala. Možda i zbog onog s posteljicom šta mi ostala pa sam krvarila 2mj?

• Audrey2016
    20. Srpanj 2016. 09:31

Meni nece uploadati sliku pa neće....isključila sve moguće kvačice i kad idem na izaberite ništa..... 
    Čaj ja dajem milupa,komorac kim i kamilica, ali nije bas oduševljena. Sve dajem iz Dr browns bočica, strah me  mijenjati da bude jedna za čaj i vodu, jedna za mlijeko... nije baš oduševljena, mislim se uzeti neki u dm-a ali koji kad ovdje ima sva tri sastojka i kako da znam koji joj se možda ne sviđa....
    Menstruaciju još nisam dobila, rekao Dr da kad dobijem prvi pričekam sva tjedna i dodjem na kontrolu.

ivchi87
    20. Srpanj 2016. 10:18

Tiny bas mi je drago da ste rijesile spavanje, kak izgleda sad jednostavno :) 

Nismo isli pedijatrici, zvala sam pa je rekla da ako je normalan inace da nema potrebe, al umirile ste me kad kazete da su i vama nosici bili tako "cujni". 

Imam neke depresivne dane, HB imam dobro i zdravo dijete i znam da tako trebam razmisljat, ali ubija me sto ne mogu nista s njim, krenuli na Jarun u setnju, to je takva dreka u autu, gusenje, kasljanje, suze cure... ja to ne mogu podnjet. Onda dodjes do tamo, dreka u kolicima. Kupili u king crossu klokanicu impulzivno i nekak u tome vidla svjetlo na kraju tunela, dodjemo doma, tarzanove noge nekak stale u nju al izvadit van - zapelo. Opet dreka dok smo ga vadili. Sama ne mogu otic nikamo jer ga dojim i boca nece ocito nikada ic, s njim ne mogu nikamo, ne znam, momentalno cu izludit, sutra bu valjda bolje. 

Cajeve i vode ne pijemo naravno, nemam tu opciju na cicama. A bas bi htjela da neki obrok mozda cajem zamijeni, mozda ne bi imao sto kila...

crna123
    20. Srpanj 2016. 10:26

Da al moja ima sad skoro 4mj bas mi je nekak mala...  ma probala sam i u 8 i u 10 i 12 uvjek isto. Izludi me ta vecer. Da da u dm ima 10kn kosta hm cudno nezz u koj dm ides ja uvijek ga vidim ima ga.
    I ja imam klokanicu i super mi je utaknem ju nutra i mogu sve radit. 
    Ni meni preko moba nije htjelo sliku stavit probaj prek kompa laptopa sto imas. Ja sam mislila da sam dobila prekjucer bila je kap mala al nista jos

ivchi87
    20. Srpanj 2016. 11:26

Crna, koju klokanicu imas? 

Ja kupila Chicco do 9 kg, reko pomoci cu si bar dva mjeseca, sipak, jedva smo ga izvadili a ima oko 7 kg, mozda koji gram vise...
    Gledam ove Ergobaby, skupe su mamu im.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.