Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 20:18

Ni moja. Rekla pedica da nikamo ne zurimo, da kad dodemo s 6 mjeseci na pregled da ce nam pokazati vjezbice za sjedenje..

TinyBabyToes
    19. Srpanj 2016. 07:35

Ninachh12

Ni moja. Rekla pedica da nikamo ne zurimo, da kad dodemo s 6 mjeseci na pregled da ce nam pokazati vjezbice za sjedenje..

Ma ni neću žuriti, bude sama sjedila kad joj dođe vrijeme, ionako sam mislila da kreću sjediti tako oko 6mj..malo me video zbunio?

mamasita4
    18. Srpanj 2016. 20:57

sjest ce bebice kad im bude vrijeme...necete ih pozurit ne bojte se...hahahaha

Stavila malecku spavat danas u 20.30...vidjet cemo oce nam utjecat na noc ovako "rano" spavanje

• Audrey2016
    19. Srpanj 2016. 09:34

Mi smo jučer imale tezak dan ...grcici cijeli dan ... večer prije sam pojela cokolino i iako sam mlijeko razblazila vidom mislim da je od toga...mlijeko ne pijem do daljnjeg.... 
    Koliko vi čaja dajete svojim bebama? Moja popije desetak ml na dan, dvadeset maksimalno i po par puta na dan svi žličice vode....vidu voli, čaj i ne baš....

• Audrey2016
    19. Srpanj 2016. 09:35

Ne mogu sliku uploadati 

Kriszta
    19. Srpanj 2016. 11:29

Audrey2016

Ne mogu sliku uploadati 

Makni kvačicu dolje,ako si slučajnno stavila,tamo gdje piše"briši trenutačnu sliku" ili tako nešto.
    ili smanji slku,prije nego što je odabereš.
    Čaj moja malena nikako ne pije,a vode...hmmm.možda 10-15 ml,nekad ni toliko.Nudim ali neće baš.

ivchi87
    19. Srpanj 2016. 09:53

Dobro jutro! Kak ste se raspisale...

Vidim vi svi vjezbate s kikicima, mi nis ne vjezbamo moram priznat. Jedino ga na trbuh stavim... niko mi nije nista drugo ni pokazao. 

Jos mu je nos zastipan uvijek nakon spavanja a sad pocne tak mlatarat glavom kad vidi spricu da je mene vise strah da ga ne udarim s tim duboko u nos il oko. Jel neko s necim drugim kapa u nos? Dosta dugo njemu se to cuje u nosu, jel mislite da bi trebala pedijatrici? On nema temp, inace je vesel (osim kad kapamo nos :D), kihne desetak puta na dan i par puta se zakaslje kad mu zapne iza taj slajm... nisam pametna...

Kriszta
    19. Srpanj 2016. 11:34

ivchi87

Dobro jutro! Kak ste se raspisale…

Vidim vi svi vjezbate s kikicima, mi nis ne vjezbamo moram priznat. Jedino ga na trbuh stavim… niko mi nije nista drugo ni pokazao. 

Jos mu je nos zastipan uvijek nakon spavanja a sad pocne tak mlatarat glavom kad vidi spricu da je mene vise strah da ga ne udarim s tim duboko u nos il oko. Jel neko s necim drugim kapa u nos? Dosta dugo njemu se to cuje u nosu, jel mislite da bi trebala pedijatrici? On nema temp, inace je vesel (osim kad kapamo nos :D), kihne desetak puta na dan i par puta se zakaslje kad mu zapne iza taj slajm… nisam pametna…

Mojoj se "čuo"nos   3 mjeseca,samo sam fiziološku kapala sa špricom i izvukla nekad sa usisavačem. Proći će,to je normalno kod male bebe. Smeta im suh zrak,klima,prašina...svašta nešto. Bilo mi je grozno slušati kako hropce,ali kako je pedijatrica rekla,da je to normalno i da će proći,i tako je i bilo :)
    Otkad hropce? Jeste od onda bili kod pedijatrice? Jel ga poslusala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI