Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 20:18

Ni moja. Rekla pedica da nikamo ne zurimo, da kad dodemo s 6 mjeseci na pregled da ce nam pokazati vjezbice za sjedenje..

mamasita4
    18. Srpanj 2016. 20:57

sjest ce bebice kad im bude vrijeme...necete ih pozurit ne bojte se...hahahaha

Stavila malecku spavat danas u 20.30...vidjet cemo oce nam utjecat na noc ovako "rano" spavanje

• Audrey2016
    19. Srpanj 2016. 09:34

Mi smo jučer imale tezak dan ...grcici cijeli dan ... večer prije sam pojela cokolino i iako sam mlijeko razblazila vidom mislim da je od toga...mlijeko ne pijem do daljnjeg.... 
    Koliko vi čaja dajete svojim bebama? Moja popije desetak ml na dan, dvadeset maksimalno i po par puta na dan svi žličice vode....vidu voli, čaj i ne baš....

• Audrey2016
    19. Srpanj 2016. 09:35

Ne mogu sliku uploadati 

ivchi87
    19. Srpanj 2016. 09:53

Dobro jutro! Kak ste se raspisale...

Vidim vi svi vjezbate s kikicima, mi nis ne vjezbamo moram priznat. Jedino ga na trbuh stavim... niko mi nije nista drugo ni pokazao. 

Jos mu je nos zastipan uvijek nakon spavanja a sad pocne tak mlatarat glavom kad vidi spricu da je mene vise strah da ga ne udarim s tim duboko u nos il oko. Jel neko s necim drugim kapa u nos? Dosta dugo njemu se to cuje u nosu, jel mislite da bi trebala pedijatrici? On nema temp, inace je vesel (osim kad kapamo nos :D), kihne desetak puta na dan i par puta se zakaslje kad mu zapne iza taj slajm... nisam pametna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.