Vidim sve bebice odlučile prespavati vrućine, nisu ni one blesave :D
Noćas sam opet imala foru uvaljat joj bocu kad sam išla spavat i mogu reći da to pali. Spavala je do pola 3 popapala i buđenje oko 6.
Donjeli mi jučer svekrići knjige: Moja prva godina- sretna beba, Iz rodinog kljuna i što očekivati prve godine - ta je debela ko biblija hahahha ali mogu preskočit 200 strana to smo već prošli :P
Ima super savjeta oko dohrane i sl, kad stignem baš ću probat uslikat i tu staviti, jednostavnije nego da prepisujem ;)
Nasdva ako ćeš naći vremena daj nam opiši neke igre iz knjige :)
Ninachh hahaha tak se i moja sad uozbilji čim ugleda mobitel, ali imam taktiku kao Kriszta :D
Kriszta samo duraj tako, kad si već toliko izdržala bez njih može se i dalje :)
Kamikazee hahhahahahah a baš si me nasmijala
Hmm, da prematalicu ne mogu ni u kupaonu, taman iznad mašine mi je bojler pa nemam mjesta, ostaje mi jedino da stavim na krevet pa da umirem od bolova u kičmi ili kuhinjski stol...Ovako natočim u posudu vode za blazinice i stavim kraj prematalice...
Ne ide mi baš... pokušala sam u sve ponuđene formate stavit ali i dalje mala slikica. Ne znam jel će se vama kao i meni otvoriti na drugom tabu slika ako ju kliknete :P
Uglavnom, za ovaj moj problem budnosti po noći, također i u knjizi lijepo piše da je buđenje za jednim obrokom opravdana, ali tri ili četiri mu sigurno nisu potrebna i da bi se trebalo postepeno sanjiti broj noćnih obroka i onda ima 8 savjeta kako to napraviti. Sviđa mi se knjiga za sad šta sam na brzinu navečer pročitala.
Eto jedan savjet sam čak i sama otkrila, dat joj bocu kad idem spavat :P
Ja odustajem od tih knjiga za roditeljstvo. Jucer sam ga kao probala ucit da sam zaspi, samo sam rascendrala i njega, nativcirala sebe, i onda mi je cijeli ostatak dana bio cendraviji nego inace. Mislim da to nije primjenjivo na svu djecu i ja ne zelim bit uopce takva mama. Pa ko da je to tesko 15 min ga nunat da se uspava ako to njemu znaci toliko, ako ga necu vise moc nosit onda cu nes mijenjat, vjerujem da je lakse nesto objasnit bebi koja razumije sta joj pricas.
Ima mi nekakve smrkljice koji ga po noci smetaju i zakaslje se tu i tamo pa sam mu danas prvi dan fiziolosku uspricala. Ajme deracine i to uz grgljanje, a ja umirem od smijeha :D al aspirator mu se cak svidio, imam onaj sta se ustima vuce, ja povucem a on povuce nazad, ko igra mu doslo...
Al ova knjiga mi se svidja ak su u njoj savjeti za igru, idem si to narucit, nije uopce skupa s bonom...
Kamikaze-ahahaha 😂 kakva romantika ❤
Audrey-nisam cula da izdojeno mlijeko smije stajati u vrucoj vodi. Prvi glas, tako da nemam nikakav pametan savjet 😕
Tiny-otvori se slika bez problema,,super savjeti :D
Ivchi-a cuj, definitivno je istina da neke stvari nisu primjenjive na svu djecu. Dok na neku djecu svakakve metode djeluju, na nekima nista ne pali. Svaka mama ce pronaci svoju metodu :))
Sortiraj odgovore
Najstariji