Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    12. Srpanj 2016. 14:57

Halila nismo te mi pušačice ovdje navukle na cigarete opet? :P

Ali ima i meni smisla, za dosta toga šta majka konzumira kroz hranu/piće kažu da može utjecat na miris mlijeka pa tako sigurno imaju i cigarete neki utjecaj.. Ne bih znala, nije bio dan da nisam pušila, nisam baš ni pratila koji je vremenski razmak od zadnje cig. do izdajanja ( al nije baš sad da pušim kutiju, dve na dan)...

Kako god, proizvodnja mlijeka se bila drastično smanjila ( možda jer sam i prestala sa čajevima za dojilje??) nisam je stigla pratiti tako da smo davali sve više i više AD, da smo nakraju došli samo do davanja AD-a.

Bubam bezveze ali nekak si mislim da je možda  upala mjehura imala veze? Prošli tjedan me baš ulovilo i tad je baš počela odbijat (tj, sve manje piti mlijeko) još me tu i tamo boli mjehur ali manje..Nisam ništa od lijekova pila, samo uvin čaj i čaj od koprive..

• Kriszta
    12. Srpanj 2016. 14:59

hahahahahah Ninach očito ne "mučim" ja jedino svoje dijete,tu mislim na noovu sliku. Preslatka je 

Zvala me sestra od pedijatrice,da je doktorica danas odsutna,tako da ćemo ili sutra,ili u četvrtak,isto kao i vi na cijepljenje.

TinyBabyToes
    12. Srpanj 2016. 14:59

Ova moja danas samo spava??? Sad spava već sat i pol, ne znam da ju budim ili ne?
    Ovo mi se još nije desilo :P

Da sam znala išla bi spavat a ne ribat podove

Halila
    12. Srpanj 2016. 15:19

Tiny, a imale ste neki utjecaj, moram priznat. Moj muž puši i skoro svi koji dolaze k nama puše.. teško mi se bilo odupirat i ovako i onda tu pročitam da vi neke pušite pa si mislim "ajd idem samo jednu".. i sve znamo da je ta jedna na kraju kobna. Žao mi baš, al mislim da je ionako bilo neizbježno.

Ninachh12
    12. Srpanj 2016. 15:57

Ahahaha tiny evo sad i tvoja se ugledala na moju :P
    Ja svoju htjela konacno okupat u bazenu, a ona u 2 zaspala i spava ko top. Uopce ne znam sta joj se dogada. Vise spava sada nego kad se rodila :P :P

ivchi87
    12. Srpanj 2016. 17:05

I moj je danas otuko od 11 do 3, valjda im je fjaka. 

Joj obozavam te obrascice, ja bi svog tako ustipnula al jos se suzdrzavam. Nekad imam tak porive da bi ga pojela,opcenito budem ko neka stara baba sta od dragosti bude gruba prema djeci pa ju djeca mrze :D

mamasita4
    12. Srpanj 2016. 17:49

Evo da se i mi javimo....
    Noc spavamo super vec neko vrijeme. Cura zaspe oko 9.30, pojede u snu oko 4.30 i spava do 8. Potpisujem tako i za dalje....
    Al dan je druga priča. Uglavnom spavamo po pola sata (jedno 5-6 puta na dan) i između uglavnom plačemo. Prave smo plačljivice. A takav joj je bio i braco HB.
    Jedemo 5 puta, od toga 2 puta moje izdojeno mlijeko, ostalo AD.

Vidim da se uglavnom dižete noću za dodati dudu i to....ja sam to riješila na super način: spojila krevete! Tako da mi ona spava u svom krevetu, ja u svom, a opet smo jedna do druge. Stvarno izum stoljeća. Samo skinite ogradicu s jedne strane (ako možete) i spojite sa svojim krevetom. Mene spasilo. Samo dodam dudu u snu, bez dizanja....savršeno. Nadam se da će nekom pomoći.

mamasita4
    12. Srpanj 2016. 17:50

E da, čitam vas stalno, al uz ovu plačljivicu nikad vremena da otipkam nešto.....:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.