Taman došli od dr danas nam je 3mj i 9 dana,. ima 6200 i 65 cm dobio 850 gr s tim da smo Ad izbacili zadnjih mj ipo ja mislim da je to oke.. i dr kaze da ga vodom i cajem provam zavarati malo, provam sve...
Kriszta sad vidim kad vrtim unazad, ma ovdje sve sami bombončići
Ninachh e da, i to moja obožava, pa se odguruje nogicama :)
I moja je danas sva dobra, igra se, papa i baš spava lijepo, nadam se da će se nastavit bar neko vrijeme tako :P
Kriszta i Ninachh, preslatke curice! Krasotice baš! Ninachh, da, bas simpa slikica! 😃 Ma ta naša tema je stvarno prepuna prekrasnih bebica. Možeš samo doći gledati slikice i divit se cijeli dan! 😍
Tiny, otkad sam ja počela pušiti opet, moja curka nikako nije htjela sisati. Uvjerena sam da ili je mlijeko imalo drugačiji miris/okus ili sam joj ja smrdjela. Izdajala sam se uvijek barem 1,5-2 sata nakon cigarete i to bi onda popila bez problema. Preko noći još i sad sisa bez problema, ali preko dana nikako. Uvjerena sam da je zbog cigareta pa je možda i kod tebe to bio problem? Stvarno ti držim fige da se sad popravilo to spavanje!
Otkad su ove vrućine opet krenule, kod nas ništa od spavanja po danu... zaspi nekoliko puta na 20 minuta i to je to. Al barem po noći spava uobičajeno dobro, a to mi važnije.
Ninachh, naše cure su bile jako slične, prave cendravice. Nekako u isto vrijeme su se i popravile. Moja je isto sad dobrica. Nek tako ostanu. 😉
Ninachh preslatka je stvarno.. 😍❤
Znam da je svakom tesko na svoj nacin, ja se tješim da ce brzo proci.
U pravu ste, stvarno sve lijepe bebice na našoj temi Hvala za slikicu, ima već dugo da sam ju tako slikala i to samo zato jer me sestra natjerala pošto sam njeno dijete tako maltretirala, morala sam i svoje
Halila-pokucaj od neko drvo da nas ne urekneš :P :P Samo neka one nama ostanu takve sada :D I to što kažeš za cigarete ima smisla skroz, vrlo vjerojatno je od cigareta :/
Sortiraj odgovore
Najstariji