Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    14. Srpanj 2016. 08:03

*voća

ajme meni majko mila i grešaka... :P

Ninachh12
    14. Srpanj 2016. 08:07

Kristza-jooj bas mi te zao, i nas isto ceka za 15 min. Najradije bi da mene piknu. Bas mi stresno dode to cijepljenje :( moja pedica isto kao tvoja, nezadovoljna sam skroz. Djevojcica napreduje odlicno,  bas mi je drago :D

Nasdva-to uopce nisam znala, ja odpocetka svaku vecer nakon tusiranja najnormalnije stavim dezic. A od prije mjesec dana i spric parfema kad idem nekamo. Prvih par puta sam gledala dal joj smeta, al posto ne smeta nastavila sam. Cula sam da im parfemi smetsju, ali za dezice nisam cula..

TinyBabyToes
    14. Srpanj 2016. 08:09

Ninachh sretno!!!!

ivchi87
    14. Srpanj 2016. 08:45

Ja se spricam sa onim neutro roberts zero, za mirise se ne bojim da me nece prepoznat... 

Nasdva mozes probati promijesati sodu bikarbonu i npr kokosov maslac. I to nanjeti ispod pazuha, soda bikarbona je po meni najucinkovitija od svih tih kamena i gluposti... a ne mirisi...

Ninachh12
    14. Srpanj 2016. 09:03

Evo idemo kuci :)
    Danas ima 63 cm i 5900 :)
    Pikica boljela, plakala je, odmah sam joj tamo stavila frescopad i sad spava u autu. Stvarno se nadam da ce danas biti dobar dan.
    Mi smo jucer isli slikat malu za osobnu i usput si napravili portret s njom i nju samu slikali onako spontano. Bas smo onak lezerno obuceni, ja imam samo maskaru, muz nema frizuru i bas su slike predivne. Odusevljena sam skroz. Da smo se planirali slikati sigurno bi losije ispalo :P

• Kriszta
    14. Srpanj 2016. 10:05

Tiny ti nisi na popisu na staroj temi,gdje smo još kao trudnice pisale,pa ne znam,kako se tvoja malena zove?

• Kriszta
    14. Srpanj 2016. 10:09

Joj da dezić,meni je patronažni rekao,dok sam bila trudna,da nađem neki sa neutralnim mirisom,jer zna bebama smetati. U bolnici uopće nisam stavljala,a kad smo došli kući isto sam kupila od neutro robertsa neki,ali kad sam ga potrošila,vratila sam se rexoni i nije joj smetalo. Parfem još uvijek ne stvaljam,bojim se da će joj smetat..jer ja volim jake parfeme,koje i mužu smetaju :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.