Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    13. Srpanj 2016. 18:26

One igre počinju kad beba aktivno počne sudjelovat u igri tj. hvatat igračke. Znač s navršena 3 mj tj u 4 mj. života.

Nevezano imam pitanje da li ste počele koristiti deziće? Jučer jela salatu s luom danas smrdim da bi pobjegla od sebe, toliko puta sam se prala ali...

ivchi87
    13. Srpanj 2016. 18:32

Zasto poceli koristit? Ja koristim cijelo vrijeme, sta kao ne bi smjela?

Ninachh12
    13. Srpanj 2016. 19:12

Bas sam htjela pitati kao i ivchi. Meni je dezic bio jos na popisu za rodiliste :p

Tiny-slika je  ahahaha. Preeedobroo  citala sam ovo za zahtjevno dijete. Uh. Moje je takvo :P

Kamikazee
    13. Srpanj 2016. 19:21

Da, moje dijete isto nesto zahtjevno 😂 Ali vec sam se pomirila da cemo provesti ljeto stisnuti jedno uz drugo 😏

• Kriszta
    13. Srpanj 2016. 19:36

Tiny zlatna si,sve poslala svekrvi,pa da mi isprinta :)
    A malecka i osmijeh "D".. Obožavaaaaaaam.

Nasdva da sam znala.da ćeš tako lijepo detaljno napisati,ne bih sinoć ostala duže budna,da pročitam taj dio :P Svaka čast,detaljno napisano!

Evo mi bili na cijepljenju,bilo plakanja,zasad bez temperature. Dala sam joj čepić čim smo došli kući,jer je nisam mogla smiriti. Poslije čepića se smirila i zaspala na 20 min. Probudila se sretno!! :)

Idemo na kupanje,pa se vraćam kasnije ,da završim :)

nasdva
    13. Srpanj 2016. 22:06

Imam vremena pisat dok se izdajam a mališa spava kad je budan onda se igramo za to vrijeme.
    Mališa spava, a ja sita čekam da muž dođe s posla pa i vrijeme za izdajanje.
    Kod nas malo zahladilo vani pada lijepa kišica.
    Dezić se kao nebi smio koristit dok su bebice male jer nas po mirisu poznaju, tako su bar meni svi rekli čak i patronažna.

• Kriszta
    13. Srpanj 2016. 22:55

Evo me...da nastavim. Nakon što se moja sretna beba probudila u roku pola minute počela neutješno plakati,pa tako pr puta. Jako je razdražljiva,sad da li od cijepljenja ili promjena vremena tako utječe na nju,ne znam. Samo znam da nakon kupanja sam je uspavala i stavila u krevetić kao uvijek,inače se budi oko 2-3h nekad i kasnije,sad se probudila za pola sata i ja je ponovo uspavam,kad se ona za 10 min probudi i tako 4 puta,sad sam završila i nadam se da je to to!
    Temperaturu zasad nema. 

U 25 dana je dobila 800g. Wuhuuuu..zadnji put je dobila samo 300g. tako da se ponovno (nadam se) vraćamo na staro :) I imamo 63 cm.
    Rekla je pedijatrica da je sve super i da super dobiva na tezini,jer se rodila sa 2800 i pala na 2500g. i da je poduplala porođajnu težinu ( sad imamo 5940g.) i da je spremna na kasice :)
    Lijepo drži glavu,leđa dok "sjedi" (ja nju naravno pridržavam),bočicu žvaće ne sisa već mjesec dana hahahaha..ja joj kažem,a ona meni,pa to je isto znak :)
    Ja sam se odlučila svakako pričekati da napuni 5 mj. Samo što mi nije dala tablicu dohrane,kao nema. Ja sam skinula sa neta neke,pa ću si svoju napraviti :)

Jedino mi je rekla,da krenem sa zitaricama (rižine pahuljice) pa nakon toga svejedno da li ću voće ili povrće. Da svaki put ponedeljkom dajem novu namirnicu i jednu do 5 dana,zbog reakcije /alergije.
    A ja je pitam,kao ponedjeljkom,zašto? Glupo pitanje...pa logično,nikako za vikend krenuti sa novom namirnicom,da ako dođe do reakcija mogu do pedijatrice/doktora s njom. I to je sve što mi je rekla. Nekako nisam zadovoljna. Oni od nas očekuju,da sve istražujemo na netu i da oni ne moraju voditi brigu o tome/dati savjet..sve što mi je rekla,ja sam prethodno postavila pitanje.

Tiny sad tek vidim i frizuricu 

• Audrey2016
    13. Srpanj 2016. 23:16

Ja koristim seba med, bez aluminija i ph neutralan i   ne drži baš dugo. Čula sam da ima sol u kamenu koja se smoči pa nazrplja, probat ću :-)

TinyBabyToes
    14. Srpanj 2016. 07:23

Jutro!

Nastavljamo sa istom metodom, davanje papice kad idem spavat i pali. Spavamo samo s jednim buđenjem. Jeeeeej :D

Ujutro smo se probudili, popapali i tak lijepo zaspe i onda blesavi mačak u pokušaju skakanja na ormar poruši kutije i ona se sva prepadne i u plač. Gotovo spavanje.

Nasdva čitala sam i ja da zbog toga ne bi smijelo nikakve mirise na sebe stavljat, ja sam normalno koristila dezić, na početku možda u malo manjim količinama iako sam više smrdila zbog hormona, ali mislim da sad više i nije tako bitno ako u prvim danima..

Kriszta hahahha ti se odmah bacila na printanje :D ako treba još slika stavim!
    Bravo za napredak! Baš je lijepo narasla malena!
    Jesi se sinoć namučila sa uspavljivanjem ha? Moguće da je zbog cijepiva...

Super za info o kašicama , ja sam isto mislila krenut kad napuni 5mj.

Nekako si mislim da će i moja pedica biti ista kao i tvoja. Do sad sam info dobila samo za šta sam sama pitala. Došli na cijepljenje, nikakvih objašnjenja. Tek kad sam pitala šta da radim ako bude temp. onda mi odgovorila. U biti ja njoj pričam da onda trebam stavit hladni oblog, temp preko 38,5 i sl. ona meni samo potvrdno odgovarala. Baš trebaš sve sam istražit tako da dođeš spremat kod nje i da mi samo potvrdi da li sam dobro istražila. To je i mene malo isfrustriralo.
    Baš me zanima hoće li moja imati kakve tablice dohrane za dati mi ili ću sama morat kopat :/

frizura hahahah nakon kupanja nisam uspijela počešljati, sve je ostalo u zraku :D
    Tata ludi kad vidi tu irokezu hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.