Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    14. Srpanj 2016. 10:40

Joj da Ninach još nešto. Jel sad cijepivo dobila isto kao i prvi put sa 2 mjeseca ?

TinyBabyToes
    14. Srpanj 2016. 11:03

Da i orašaste plodove ne, za grožđe pretpostavljam zbog malih koštica u njima? Pa da se ne zagrcnu?

Dezić sam koristila, a parfem na početku nisam ( kad se gleda nisam ni imala potrebe kad iz kuće nisam izlazila) sad ga stavljam normalno ona se ništa ne buni :P

Ninachh12
    14. Srpanj 2016. 11:23

O pa kristza bas lijepo :D znaci da su obje taman za svoj uzrast :))
    Muz ju je drzao ruka na trbuh i s drugom rukom noge i odmaknuo ju od sebe, a ja sam ju zabavljala. Slikala je 4 puta, prva je jedina bila dobra jer nesmije se smijati ni imati otvorena usta :P
    Kad smo isli u studio spavala je, probudili smo ju pred studiom tako da je nasa mala curica bila odlicna i mirna :D
    Da, sad je druga doza ko ona prije 2 mjeseca i sljedeci pregled i cijepljenje 15.9 kad ce imati 6 mjeseci :)
    Sve sam ju sama pitat morala. Rekla da najranije s 5.5 mjeseci krenem s rizinim pahuljicama i to je to. A za sjedenje mi je rekla da kad dodemo sljedeci put da ce nam pokazati vjezbe za sjedenje i da ju ne posjedamo do tad, da nikamo ne zurimo.

Moja cura jako nervozna i placljiva. Jedva cekam da ovaj dan zavrsi -.-

TinyBabyToes
    14. Srpanj 2016. 12:50

Ninachh držimo fige da brzo prođe
    Baš super da ste slikali, sigurno ste bolje ispali svo troje nego da ste se spremali za to heheh

Joj imam bon za obiteljsko slikanje i nikako da to odemo obaviti. Vrijedi mi godinu dana, valjda se budemo udostojili u tom vremenu otići uslikat :D

Ni slike za album nikako da odemo razviti. Samo se gomilaju :D
    Bar smo se pomakli nedavno s mrtve točke pa smo čak prebrali koje su nam najdraže i njih stavili u poseban folder.
    E sad se još natjerat stavit to na stick i odnjeti fotografu

ivchi87
    14. Srpanj 2016. 12:58

Tiny ne moras nikam ni ic da razvijes slike. Samo na cewe odes, em su ti jeftinije, em kvalitetnije... i dodju doma. I mos napravit i knjigice i sto cuda. Ja razvijala prije par godina cak i foto album sa svadbe preko toga, i genijalno je ispalo... 

Danas moja mljekara opet slabije radi, valjda bumo izgurali dan. Jel oo pije onu piskavicu bez prekida? Na njoj pise dva tjedna maks, pa sam prestala. :/

Halila
    14. Srpanj 2016. 13:01

Tiny ajme pa koji je to osmjeh 😍 preslatka curica i lijepo ime! Nama je Mia na popisu ako jednog dana podivljam pa rodim još jedno 😂
    Kriszta, za tvoju malenu sam čak zapamtila da se zove Mia još na staroj temi jer mi je tvoja objava kad si rodila ostala jako u sjećanju, suze su mi potekle kad sam čitala. Ah, hormoni 😂
    Jedino još znam da imamo Lanu od Ninachh i Kiaru od Crne. Sva ostala imena sam zaboravila. 

Ninachh, nadam se da ipak neće bit cendrav dan i da će proći bez temperature! Joj i nas to čeka za tjedan dana. Kad se sjetim tog plača kad ju pikne... brrrrr! 

Ovo za dezić i parfem sam znala, al ipak sam koristila još u bolnici nivein roll on i nismo imali problema. Parfem sam isto tek nakon nekih mjesec dana stavila i nije smetalo.

Konačno nam je stiglo osvježenje, ovi dani su bili grooozni iako je curka sve to super podnesla. Nije baš spavala po danu, al je bila dobrica. I da, prepoznala sam ju u onom o zahtjevnoj bebi. Znači ima nas još 😀

Kamikazee
    14. Srpanj 2016. 13:06

Dohrana - ja cu kako mi dodje pod ruku redoslijed. Tipa 5 dana riza, 5 dana tikvice, 5 dana mrkvica. Pa onda kombinacije te 3 namirnice po 2-3 dana. Onda breskva, krumpir, jabuka recimo pa kombinacija to troje ili riza i breskva. 
    Bas sam si neki dan na led stavila domace nespricane breskve (tu me opralo da sam stvarno mama i da spremam djetetu zimnicu!! 😂)

Jako mi se svidja taj princip koji sam negdje procitala (ne znam jesam tu na kraju napisala) - uvedes 3 namirnice pa kombinaciju tih namirnica das. Lijepo se daju popratiti reakcije sto na alergene, sto na okuse.

I ne znam jel znate da je lubenica jak alergen pa kad cete jesti da pripazite. Pedijatrica rekla frendici, a ja ih jedem ko nespasena inace, bolje mu da nema reakcije! 😏
    Ninachh, zao mi je za cijepljenje, izdrzi danas i super za fotke!!!

Na fotki za osobnu moj mali izgleda kao kriminalac, prestrasno!! Muz ga je pod ruke za trbuh primio i podigao u zrak, a ja sam milijun puta rekla: Filipeeeee. Uglavnom, izgleda kao da nema vrat, valjda ce nas pustiti preko granice jer mali izgleda kao svercer!
    Mi nekad napravimo spontane selfije. Tipa kad se probudimo svi cupavi i krmeljavi, pa ispred ogledala jednom isli malca nasmijati (dijete u cudu na svim fotkama, a muz i ja kao strasila!) i onda slozim na jednu fotku po 4 fotke iz tih pokusaja i genijalno mi izgleda 😍 U pravilu dijete izgleda predivno, a muz i ja smo tu za ukras...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.