Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    12. Srpanj 2016. 18:07

Hahhaha danas ih je sve pokosila vrućina izgleda evo moje opet spava :P

Joooj Halila, nismo ni trebale pokrenut priču o pušenju :/ a znam kako ti je, isto tako je i kod mene, na početku sam usjpjela izdržat dan a onda muž dođe, zapali i sve mi padne u vodu.. Kamoli tek gosti i to..

Mamasita, ajoooooj koliko kosice, predivno
    Jako dobar savjet!
    To mi je muž neki dan bio predložio, samo je nama problem šta je prematalica preko kindača, onda bi ju morali maknuti jer nema stranice i slabo mjesta imamo, kad bi išla pravit bočicu bi morala preskakat nekako da izađem. Još moramo razradit ideju :D

nasdva
    12. Srpanj 2016. 18:24

Pozdrav,
    jeste se raspisale 
    Slikice su vam super, jedino moj mališa cijeli na slici morat ću to promjenit :-p
    Izgleda da su naše bebe odlučile prespavat toplotni vak, moj danas više spava nego je budan.
    Mi već neko vrijeme imamo spojene krevete, u snu kad se baca malo ga pomazim, on spava z svom krevetu ja u svom. Još je muž s stregama spojio krevete da ga nemogu slučajno odgurat između kreveta u rupu stavila srolani ručnik i super ne smetaju nam rešetke više.
    Čitam danas Veliku knjigu razvojnih mogućnosti kasnim mj dana, ali svašta piše za bebe od 4-6 mj i skužim da se krivo igramo.
    Navodno ih sad treba učit percepciji u prostoru blizu-daleko, brzo-polako, pa malo -veliko, toplo-hladno, oblike kako u 3d tako i na slici... Svašta nešo 

nasdva
    12. Srpanj 2016. 18:26

Velika knjiga razvojnih aktivnosti ispravak naslova
    Sorry na tip felerima, naime tipkam na tabletu na koljenu dok se izdajam :-p

Ninachh12
    12. Srpanj 2016. 21:05

Jaoo mamasita slika je predivna, kako si uhvatila trenutak :P moja svaki put kad ju zelim slikat da se smije cim vidi mobitel uozbilji se :P
    Nasdva-super savjet za igranje, nisam uopce znala :D

mamasita4
    12. Srpanj 2016. 22:01

Da, trebalo mi je jedno 50 pokušaja slikanja da uhvatim osmjeh, ali konačno sam uspjela. Ovo mi je najdraža slikica.Da, kosa - rodila se tako....uzgojila ju je već u trbuhu hahahaha

Tako je, problem je kad je prematalica tako....a moja je prematalica na veš mašini u kupaoni....:-) Najpraktičnije mi tako, jer ju onda ne brišem vlažnim maramicama nego smočim one blaznice velike....blizu mi umivaonik...jer da mi je u sobi onda svaki put moram ić močit blaznice bla bla...valjda sa drugim djetetom shvatite da je praktičnost isplativija od ljepote hehehe....

Al ovo za spojene krevete je spas, znam jer sam s prvim imala odvojene, pa sam se satrala....

mamasita4
    12. Srpanj 2016. 22:04

I da napomenem, sin je s nama tako spavao (sa spojenim krevetom) do 2,5 godine i nikakav problem nije bio prebacit ga u njegovu sobu....znate ono kako kažu ako spavaju s nama da nikad nece htjet spavat u svom krevetu....nije tako....sve opet ovisi o djetetu....

• Kriszta
    12. Srpanj 2016. 22:48

Prvo: Mamasita stvarno je prekrasna,a kosica 
    Vjerujem da sa drugim djetetom malo ipak sve lakše. Ja sad  već za neke stvari znam,kako bih slijedeći put. Sa prvom bebom gledamo,da sve bude lijepo u tonu,pazimo na svaku sitnicu,...blabla..a drugo dijete dobije što je praktično i više kontam da ni neće paziti na neke stvari. Jadno moje drugo dijete. :D

Nasdva maleni je slatkiš ajme. Smiješak ono malo ti dam,pa ipak ne dam...obožavam kad se tako smiju :)

Očito moja beba radi sve naopako. Spavanje jedno od sat vremena,ostalo...smiluj mi B. Imala sam od 20 min,pa od 10-15 više puta i jedno spavanje od 3-4 min,nakon što je više nisam uopće uspjela uspavati. Naspavala se princeza u tih 3-4 min . Užas . Možda trebam isključiti klimu!

Ninach moja se isto uozbilji kad vidi mob,zato ja držim mob,a ja ,ustvari moja glava iznad,ispod,pored...bilo gdje i glupiram se,tako da imam hrpuuuuuu slika gdje se smije. Zato i ovu koju sam stavila obožavam,jer me onako začudeno ,ozbiljno gleda sa okicama..

Cigare..joj,ja sam baš super izgurala trudnoću i uopće nisu mi falile i mislila sam  kad prestanem dojiti,da ću propušiti,ali NE!!!! Nisam ni jednom zapalila,nekako mi se gadi taj miris ( muž puši) i uopće HB me ne privlači. Zasad! Iskreno,ne bih ni stigla pored malene. Aktivna je,da nemam mira pored nje..haha

• Kriszta
    12. Srpanj 2016. 22:52

Joj da,ne znam tko je napisao za knjigu,ja je imam,super što nisam pročitala igre za bebe od 4-6 mj.
    Totalno sam zaboravila na knjigu,gledala sam neke igrice-vježbe na netu,pa tako smo se igrali.Nije skroz krivo,ali ovo blizu-daleko,toplo-hladno,nigdje nisam pročitala. Idem odmah malo škicnuti knjigu.

Kamikazee
    13. Srpanj 2016. 05:13

Otkrila sam nesto novo. Moj sin je takav romanticar.. Probudio me u 4 da cekamo izlazak sunca skupa, kakva ljubav! 😍
    Sad cu ga nakrcat s njegovih 90ml i nek cmrlji bar do 7!!

• Audrey2016
    13. Srpanj 2016. 06:42

I moja beba je jučer spavala cijelo jutro, jela u snu.... odlučile pametnice naše prespavati vrućine :)
    Savjet : ako se izdvojeno mlijeko može čuvati 3-4 sata u vrućoj vodi na 35 stupnjeva , može li toliko biti i u termosici? Kad je hladno može, a zanima me kad je toplo? Termosici kao drži toplinu dvi ure pa se mislim možda i može? Bar dvi ure?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.