Sad vidim tek.. Kriszta, tvoja nejde spavat odmah nakon kupanja? Mi obavimo kupanje, kupamo ju u dnevnom boravku. Onda oblačenje i hranjenje uz prigušeno svjetlo, mirno, bez puno priče i čim isprazni bočicu, spava. To je većinom oko 22 sata.
Nasdva čitala sam negdje da djeca oko 3./4. mjeseca reagiraju na nagle pokrete ili zvukove, tj. uplaše se. Mislim da je onda normalno i da se uplaši kad se netko naglo pojavi.
Kriszta, probaj smanjit sliku pa ponovo uploadat.
Tiny i Halila kad su vase slikice nastale? Gledam kak cure lijepo drze glave... kolko ste ih vi na dan stavljale na trbuh da se vjezbaju? Ja njega dosta malo jer mu se bas ne svidja to, pa si sve mislim da nije mozda malo trom...
Stavljala sam ju na trbuh jednom dnevno, nekad ni toliko. Nekad bi izdržala neko vrijeme, nekad se ljutila, ovisi o radpoloženju. Sad se od točno 3 mj i 10 dana starosti sama okreće na trbuh, to joj je glavna fora. Inače je rekla fizioterapeutkinja kad nije migla baš držat glavicu da ju stavljam čim više na trbuh.
Moja slika je nekako otprilike kao i od Tiny stara.
Onda ima jos vremena, nekak mi se cinilo da je vise proslo da imate te slikice... ma negdje sam procitala kak bi sad trebao vec ic sa glavom prema smjeru kretanja kad ga se vuce za rukice a njemu glava iza ostane.
Ja sam morala klimu upalit, nisam vise mogla. Nek bar na 27 spusti, bilo je 28,5
Ja bih bebaca ima 20 tak pocela po malo stavljati na trbuh, bio bi nervozan i odma bi plako. Sad mu vec odgovara sam se poceo okretati ima par dana, prekjucer se okrenuo kad se probudio na stomak i spavao jos 2,5 sata na stomku.. ima sigurno mjesec dana da mi nije odspavo 3 ure u komadu.
Kad vase bebice popaju, a ne spavaju koliko dugo budu mirne do sl.hranjenja i kako ih zabavljate?
Tiny probaj dok je beba još dobre volje leći s njom u krevet. Stavi joj dudu ako ju koristi i igraj se malo s njom kada primijetiš da je već umorna ju okreni na bok i privuci ju sebi. Malo joj se igraj s ručicama i to. Kod nas to pali, pizdek zaspe kao veliki!
Anee ako nije u baby gymu i nismo vani onda se valjamo po krevetu, mazimo i igramo.
SIMAL
Simal točno to i kod nas pali. 😊
Ivchi, meni pedijatrica rekla da bi s navršena tri mjeseca glavica trebala pratiti tijelo. Zato smo krenule na vježbe, jer je njoj glavica zaostajala. Dan prije prvih vježbi to se promijenilo. 😁
Anee, isto tako... baby gym, šetnja, igranje, čuvanje, pričanje... jede otprilike svaka dva sata otkad je na ad-u.
Anee-pricamo, dam joj suska (najbolja igracka-tanki pas kojem trbuh i usi suskaju, a noge su za grickanje) setnja i sad u zadnje vrijeme je dobra pa ju stavim u onu ljuljacku (konacno ju koristimo!!) I peglam ili cistim i pricam joj sta tocno radim tipa "peglam crvenu tatinu majcu u kojoj radi..) i nastavim pricu sa svakim komadom odjece, a ona slusa i samo gleda :D vecinom bude mirna oko sat i pol, onda hoce malo na ruke pa hranjenje :)
Ja sam bas primjetila da moja voli buljiti u tv kad je upaljen i u mobitel i u komp, uglavnom u bilo sta od te tehnologije -.- pa sam pocela gasiti sve to i okretat ju da sto manje u to bulji. Jedan dan sam joj upalila baby tv i gledala u tv i bila mirna ko nikad do sad punih 20 min, a ja sam usisavala jer su gosti dolazili. Sad bar znam sta cu joj upaliti kad bas bas budem nesto morala raditi a nece se htjet igrati :)
Kakvo vi imate razmisljanje o tvu?
Sortiraj odgovore
Najstariji