Jutrek!
Noćas malo bolje, buđenje svako dva sata, ali ajde bar između toga nije bilo stenjanja i gunđanja, iako se i dalje osjećam ko zombi :P
Svekrići navratili jučer ( skoro cijeli tjedan nam netko navraća navečer) i opet se protegla priča da ju jednu večer njima ostavimo na čuvanju pa da si mi odspavamo. Nakon one užasne noći, stvarno dolazim u napast, a osjećam neku grižnju savjest da je odvedem k njma? Kao da je napuštam, eto tak se osjećam?!
Nasdva pravi mali gospodin hehe
Nisu mi prije bile jasne te mame kad su ludile na buku dok beba spava, al sad mi je jasno :P
Lola nisam ni stigla jučer komentirat, ajme ono u kindaču ja bi se isto prepala od straha, to mi je najveći strah za noćno spavanje. Moja se isto gega na sve strane ako joj ne postavim nešto kraj nje da ju drži isto se tak okrene za 90 pa si glavu zabije ili u deku ili onu pamučnu zaštitnu ogradicu ili joj ručica proviri između rešetki, ma užas. A sad kad su ove vrućine ako joj stavim deku da je drži sa strane budde joj vruće. Ni sama nisam pametna šta bi...
Kriszta ajoooj neće više ni u kolicima zaspati? Joooj da ostanem bez tog ne znam kako bi je više ikad uspavala :/
Halila bitno da se zna šta je, s vježbama će se sve riješiti i bit će ok. Kad si tužna javi nam se, tu smo da te utješimo, ipak smo sve mi s uglavnom istim problemima i najbolje se razumijemo
Sumnjam da će itko ovdje reći "ma mora beba plakat, to ti je normalno" ;)
Izvijanje...moja ne radi često,mislim, ne znam kako izgleda to izvijanje kad nije dobro. Moja se zna izvijati kad ju nosam ali joj valjda ne paše tako pa se krene plakat i izvijat, kad promjenimo pozu sve ok.
Jutro jutro,
Anne strije mislim da nazalost nema pomoci od kremica, cula sam davno da je neka Collistar dobra, al nemoj me lovit za rijec. Ja ih nisam dobila mazala se jesam, al nista pretjerano. Valjda takva koza jednostavno.
Halila znaci njoj je ipak hipotonus pa mora na vjezbice. Nije to nista strasno, sad kad sam se malo raspitivala o tome kad su i nama rekli da je moguce da ima, saznala sam da se 30% djece rodi tako, al se tim vjezbicama se sve da ispraviti.
Simal mislim da si ti isto jucer pisala da ti vristi na sisi, to je i moj evo poceo raditi zadnjih dana. O moj Boze sav mi je neki cudan. Pa mislim da ga nista ne boli nego eto tako poceo zezati. Jucer je doslovno pola dana prespavao, a ostatak vristao kad ga spustis ili mu ponudis sisu. Koma!
Tiny ne znam sto bi ti rekla za to spavanje, razmisljam o vrecici. Prestala sam ga pokrivati jer nema smisla, a strah me je. Malo ga jače obucem i gotovo.
Ne znam jeste cule za knjigu Sretna beba, ugl ja je imam vec dugo, al nisam ju citala do nedavno i tek sad shvacam te neke stvari koje su mi prije bile nespojive. Dakle sto se tice dnevnog spavanja u dobi nasih beba postoji prijpodnevno spavanje koje traje tako oko pola sata do sat vremena i poslijepodnevno koje bi trebalo trajati oko 2-3h. Stvarno sve ima smisla kad to tamo citas, al praksa je drugacija. Moj je jucer npr spavao 4 i pol sata popodne i uredno cijelu noc, po knjizi je to nemoguce :)
Pozdrav,
Kad zaspe ne smeta mu buka, ali dok je u fazi uspavljivanja sve čuje. Treba mu 15 min tišine i super zaspao je.
Tiny tvoja bebica mi ima super zurku.
Mi smo do nedavno imali fudbalerku.
Moram si posudit sretnu bebu... kod mene je to cak i tako za pola sata ujutro. Steta sto cesto izostane to popodnevno po dva tri sata :D
Neko je spomenuo lineu negru, meni to nije nikak islo dolje a bas mi je i jako crno oko pupka pa sam pocela saftat sa shea maslacem predvecer i onda u kadi izribat sa trljacicom. I skida se, skoro pa nista vise nemam. U biti se mora izmijenit ta koza crna, to je kljuc nestajanja... Ja imam problem sa pristevima, jel jos neko opristavio? I to oni hormonalni, stalno imam par komada na vratu i bradi...
Izvijanje moj redovno prakticira kad ga dizem, zabacuje glavu iza ko da mu smrdim (sto nije daleko od istine) pa sam malo gledala ona baby handling videa na youtubu gdje je pokazano da bi se djeca trebala dizat u stranu i to sam pocela prakticirat. I kad se najede pa se makne sa cice. Ja sam se prestala oko tog mislit, pocela sam to zvat istezanjem.
Strije dobila na malom komadicu iznad pupka i to na porodu, do tad nista. Mazem necim masnim al nema tu pomoci. Ne smeta mi, da mi je vratit nekih 3-5 kila dala bi da mi jos jedna nastane.
Kamikaze, ja misla da si ti stavila mojeg bebaca na profilnu, znaci znam da su bebe slicne al to je cudo sto mi lici na toj slikici... :)
Ja spomenula linea negru... Ne znam ja je na svakom tuširanju trljam ali ne vidim pomake. Pupak je pogotovo crn, ajme meni dobro da mi ne vide pupak mislili bi da se ne perem pa da se skupila zmazanoća u njemu. :D
Prištevi...a i inače ih znam dobiti, masna koža :/ ali su sad drugačiji, dođe jedan i ogroman bude i isto tako na području brade i vrata, nerviraju me užasno...
Oh, mislim da bi i ja radije mjenjala jednu striju za kilu manje nakon poroda sam se brzo vratila nazad, a sad mi se čini da se pak ponovo debljam. Ne znam, strah me na vagu stati ahhaha
Pokušala ja uspavati svoju curu 90 min nakon budjenja. Bila u ljulji svojoj i malo se uznervozila, ja je stavim u kolica malo provozam, upalim White Sounds i beba zaspala .i sad se mama lijepo izdaja ..
Sortiraj odgovore
Najstariji