Da, od hzzoa je odmah stiglo. Nama grad daje 1000 kn za novorodence i odmah drugi mjesec sjelo :)
I ja ju mislim stavljat samo u peleni spavat kad bude jako vruce.
Da da, Slavonija je jako poznata po susnim razdobljima..i kod nas je tesko i sparno po ljeti, a kamoli kod vas..stvarno je sad ugodno, nebi se bunila da bude takvo cijelo ljeto :D
Da podijelim anegdotu od neku vecer, skinula grudnjak i u majci krenula u kupaonu i ni sama ne znam kako zaletila se bradavicom u kvaku (?!!?) Alaa koja je to bol, odmah dobila ragade, krv potekla, jos uvijek boli kad cica :/ Kaze moj muz da se takvo nesto samo meni moze dogoditi :P
Izgleda da ova moja mustra nastavlja trend od jučer, u 10 je zaspala eno je još spava... Bit će veselo i ovu noć :D
Baš sam gledala onu stranicu Mama voli Gabi, cijene su ok, oko 50kn, samo šta nisam vidjela na netu ni jednu kapicu manjeg promjera, sve idu od 45 na dalje, a mi smo tek na 40...
Jedan dan ću se morat zaletiti baš do dućana pa viditi, jako mi dobro zvuče te kapice sa UV zaštitom, a i cijena je dobra..
Ponekad boli na dodir a kamoli kad se tak udaris uhh.. da tak je i moja kad je bila obucena znojila se bas i cendrava sva a sad ko beba dobra par dana odkad je gola. Ajde ajde stavi profilnu da i tu strucu vidimo :))
Bogu hvala zadnje dvije veceri spavamo bolje po 4-5 sati u komadu sto je super, ali preko dana nista nema sanse max 20 min zadnjih par dana.. nezz zasto znao bi mi spavti 2-3 sata... jutros ga muci stomcic nikako da se pokaki nateze se i place, al ne ide..
Ninach zabolilo me kad sam procitala... al ajd bolje neg da si s bebom u kvaku udarila :D
Anee tako je bilo i kod nas, onda sam ga pocela stavljat na trbuh pa si odspava i par puta po sat i pol preko dana...
Moze li netko pliz staviti opet recept za lavandino ulje? I mazete li i lice?
Naknada mi je bila kroz mjesec čini mi se. Spavamo u bodiju kratkih rukava i carapicama, laganim lancunom se pokrijemo preko moguća a sinoć u tankoj tutici dugih rukava jer je bila niža temperatura. Malo smo ventilator jučer popodne upalili da puše u zid, dalje od nje....jer bolje to nego klimu. Otvorim malo pred jutro i navecer pa se razraci soba. Valjda joj neće smetati.
Sortiraj odgovore
Najstariji