Hej curke,
moj mali već mjesec dana spava na trbuhu i preko dana i preko noći. S obzirom da smo imali problema s kakanjem i jakim prdenjem jedino je tako mogao spavati.. Kada spava na leđima probudi se za 20 minuta, bilo dan, bilo noć. I nismo još nikada imali problema. Dapače zahvaljujući tome se tako lijepo diže na rukice :)
Ja sam ovu knjigu sretna beba dobila od ginekologa kada sam bila trudna a drugu od patronažne.
SIMAL
Hvala na podršci, no evo, stvari su se promijenile. Bila curka danas privat na pregledu kod doktorice koja je stvarno stručna i na faksu predaje i ona kaže da je malena motorički napredna, kao dijete od 4+ mjeseca, jedino vratni mišići su joj malo slabiji, no to će se srediti brzo. Pokazala mi neke vjezbe i rekla da mogu bit mirna jer je dijete super. Ovo izvijanje koje je počela radit na boku, to radi jer se želi okrenut na trbuh, a još ne zna što sve može s rukama pa s glavom hvata položaj i malo ju zabacuje unatrag, to će prestati kad shvati kako si pomoći s ručicama. Uf, odahnula sam skroz. Već sam tjednima u panici.
Što se rompera tiče, i u h&m-u imaju krasne, moja curka dobila na poklon baš lijepe.
O strijama ne želim ni počet, dobila sam ih sve po svuda, još imam nekih 8 kg viška (dobila 31 u trudnoći).. znam, groooozno 😂
Halila hvala Bogu da je tako. Eto sto reci za nase dr ko da su diplome kupili na kiosku, tako se ponasaju. Trebali bi uvesti kazne za krive dijagnoze i dusevne boli!
Beba moja spavala, a i mama uz nju uru vremena. 😉😃
I ja poludi za slatkim....inače jako volim a u trudnoći prvo zbog mučnina a poslije radi kg morala paziti i sad da se ne bojim jeli bi moglo utjecati na njenu probavu, ufff..... jela bi teglu linolade na dan
Ja zaspim 2 sata s djetetom, a ovdje cuda napisana 😂
Narucila sam se u privatnu polikliniku za bebe kod fizijatra pa idemo za 10 dana, vidjet cemo jel muz samo drama queen ili ipak trebamo vjezbati.
Halila, kad ti dodje sjedni i placi! Stvarno nije lako biti mama!! I super za malu!!! Bravo napredna bebo 😉
Ivchi hahahahaha, da, slicni su u tim blazenim pozama. Ja sam na tvojoj fotkici gledala te pune usne, mis mali slatki!! ❤️
Ja sam sinoc isla napuniti baterije s curkama s treninga. Cuga, burger i krumpirici, dosla doma za 2 sata oporavljena od razgovora s odraslim ljudima!!
Imam jos kila, ali ne vide tak. Mene muci sto sam izgubila misicnu masu, ipak su 4 mjeseca strogog mirovanja i godinu dana netreniranja napravila svoje 😔 To sam bas jako jako tuzna jer sam se uvijek bavila sportom, misici i linija su jednostavno bili tu, nisam razmisljala o tome. A sad mi je koma poceti vjezbati jer kao da od nule krecem. I muz to ne razumije, kao, vratit ce se sve, ja sam njemu predivna. Sve super, al ko tebe sljivi, valjda se prvo ja moram dobro osjecati u vlastitoj kozi 😔😔 Znam da je glupo, ali fali mi stara ja i trbusnjaci bolji od suprugovih 😂
Halila bas super, ja sam si to i pomislila cim si rekla, jer sam procitala da se tolko beba izvija, a pedijatri pusu malo na hladno... znam da te usekirala, al meni su cak drazi takvi doktori nego oni po kojima nikad nije nista.
Tiny ja mislim da si ti prva spomenula 90 minuta, znaci to je genijalno. Mozda je slucajno al sad kuzim da nisam uopce obracala paznju na njegove znake umora nego sam misla da postaje cendraviji i sve se vise trudila ga zabavljat. Danas mi vec trecu "poslije90minutnu" turu spava bez muke i puno uspavljivanja.
Sta vi planirate sljedece godine kad navrse godinu dana? Vrtic pocinje u 9. Mjesecu a sta sa periodom prije? :/ A neki dan mi prija kaze da joj nece malu ni primit u vrtic jer ne hoda niti se uopce digne uz namjestaj onako i da sta ce ona cijelo vrijeme lezat su joj rekli, a ona mora na poso... Ma moram se raspitat za neplaceni godisnji jer se meni ne ide radit do 9. Mjeseca... ja vec u planovima :D
Boze kakve ja recenice sklapam... ne procitam uopce sta pise jer se zurim, nisam inace tak nepismena :D
Sortiraj odgovore
Najstariji