Joj tu knjigu stalno bi/nebi nabavila. Bila sam jednom otišla na njihovu stranicu, imam od dm-a kupon za 50%npopusta i sve napravim, upišem i nakraju narudžba nije prošla... Nije mi se dalo ponovo
http://www.familyservice.hr/index.html
ima i ovo, samo ni to nikako da se zaletim pitat
http://www.bebe-i-mi.com/djeca/38-djeca/373-vodi-kroz-prvu-godinu-po-mjesecima
zanimljivo :)
Tiny bas dobro da si stavila link, nije mi do sad uopce palo na pamet da i toga ima, a trudnocu sam stalno tako pratila tjedan za tjedan :)
Nego jel stavlja ko od vas bebu na trbuh spavat? Ja imam griznju savjesti al sta kad jedino tako hoce preko dana. Po noci HB oce i na ledjima, to ne bi mogla od straha, ovako ga ipak gledam jel dise...
Kristza-kumi je prvo dijete i tak dobro..čak je i sama rekla da će joj sigurno drugo dijete zapapriti i za prvo i za drugo :P Čovječe, aj bar nije samo moja problem sa spavanjem, vidim da je i tvoja, haha :P
Ivchi-Noćas moja imala napadaje vrištanja od 3-5, točno sam se sjetila "ostavit ga s mašnicom nekoj dobroj duši na pragu" ahahaha I svaki put se dogodi da kad i ja legnem spavat ona se probudi taj čas, a kad ne, onda spavaa i spaava i iskreno sam mislila da sam baš grozna jer se ljutim što me probudila..ali sad vidim da nam je svima tako :D I ja imam lineu negru još uvijek, ni ne pokušavam ju skinuti, kažu da će otici do 6 mjeseci poslije poroda pa se ni ne sikiram :P A prištevi? Na svu sreću nakon što sam rodila napokon se vratila moja stara koža bez prišteva, u trudnoći sam imala posvuda po dekolteu i licu..sad se smirilo..
Tiny-frizura je mrak!! Točno istu ima moj kumić i baš mu tako sa strane otpada, ostaje samo gore "irokez" :P moja nema puno kose pa joj ne pada skoro ništa :) Da meni netko ponudi da ju uzme na noć stvarno nih pristala. Ne bih ni razmišljala, da bi beba bila sretna prvo mama treba biti sretna (i naspavana :P) A Toga šta si stavila link nigdje u našem kraju (Sisak, Kutina, Popovača) nema..Kuma sve pretražila, kažu da se to već rijetko dijeli..:/
Nasdva-nikako mi nije jasno kako recimo tvoja šogorica nema nikakvog osjećaja da kad beba ide spavati da joj treba mir..pa ima i ona dijete. Ja te kužim, i mojoj treba apsolutni mir da zaspi, a onda se oko nje može bilo šta kad spava..
Halila-a znam kako ti je, ponekad je jednostavno tako teško biti mama -.- čitali smo čuda o bebama prije roeđnja, ali ništa nas nije moglo pripremiti na ovoliku razinu stresa, suza i svega ostaloga..Neka te činjenica da će odrasti malo utješi :P
Mi smo bili na pregledu danas :) 5500 i 62 cm :D Opseg glave 39.8 :)
Sve okej, samo pitam ja sada pedijatricu da mi da savjet što se tiče stolice, i kažem joj da sam jednom napravila kak mi je rekla, nije imala 3 dana stolicu, četvrti dan čepić, a drugi put nisam htjela davati čepić odmah neko sam čekala 5 dana i šesti dala čepić, i nisam joj ni stigla reći da smo zadnj9i put čekali 8 dana već me prekinula i rekla da nema potrebe čepić i da joj svaki četvrti dan dajem čepić. I sad ja zabezeknuto gledam u nju i kažem pa šta ako se ona navikne na čepiće i ona odgovori kako se ne može na to naviknuti (?!?!) Dobro da joj nisam rekla da je danas četvrti dan da nema stolicu, bi joj čepić odmah dala -.-
I situacija broj dva: pita sestra jel dojim, ja rekoh da da. Kaže ona super, nemojte joj ništa drugo davati osim vode kad je vruće.(?!)
I situacija broj 3: kaže pedica možete joj davati probiotik, kažem dobro kupit cemo bio gaiu. kaže on možete probalans, odem u ljerkarnu, kaže ženska ako koristite vitamin D ne možete probalans jer probalans u sebi ima vitD i moglo bi doći do predoziranja. Pitam jel onda možemo izbaciti vitD, a ona će da to može samo doktor odrediti, reko dajte vi bio gaiu.
Ne sviđa mi se moja pedijatrica :(
Odmah sam se u autu s mužem posvađala jer mi je rekao vidiš da su moji roditelji u pravu da joj treba davati vode. Ja sam ju rodila i nedam joj vodu i točka. Uf..teška noć i težak dan već :P
Halila vidiš,doobro da si pitala pedijatricu za izvijanje,i lijepo ćete vi to sa vježbicama riješiti.
Ne znam tko je napisao (lijena sam otvoriti još jednu stranicu) ali i ja mislim da se moja isteže ili javlja da želi promijeniti pozu. Nadam se da sam u pravu. Malena u zadnje vrijeme dok je hranim i kad ne želi više jesti baci se u zrak,skoro doslovno. Zabije nogice u moje i podigne cijelo tijelo u zrak,ali onako naglo,kao :helooooou ne želim više papati!
Linea negra nestala polako,samo imam 2 cm iznad pupka još. Ne ribam je s ničim,pa mora to nestati. Više mi smeta što mi koža na stomaku/puding još uvijek tu. Muž tvrdi da sve manji stomak,ali ja kao da ni ne vidim razliku od prije par mjeseci i sad.
I još sam htjela nešto napisati ali sam naravno zaboravila. I tako pišem na rate,pa ću još jedan post napisati :) Ova moja još malo pa 2 sata spava..ja tu sjedim pored,pošto spava na stomaku,a mogla sam toliko puno toga napraviti. :P
Sortiraj odgovore
Najstariji