Joj tu knjigu stalno bi/nebi nabavila. Bila sam jednom otišla na njihovu stranicu, imam od dm-a kupon za 50%npopusta i sve napravim, upišem i nakraju narudžba nije prošla... Nije mi se dalo ponovo
Joj tu knjigu stalno bi/nebi nabavila. Bila sam jednom otišla na njihovu stranicu, imam od dm-a kupon za 50%npopusta i sve napravim, upišem i nakraju narudžba nije prošla… Nije mi se dalo ponovo
Kakav kupon,kad si to dobila?
Ja sam samo dobila kupon za "Velika knjiga razvojnih aktivnosti" a za sretnu bebu ne :( Kako to?
Ja sam isto gledala više puta tu knjigu i onda kad mi je malena plakala stalno,bilo mi je krivo da je nisam kupila. Znam da nije svaka beba ista,ali opet mislim da bi našla par pametnih savjeta i za nas :)
Bebe su vam slatkeeee! Nasdva tvoja slatka bebica je velika :) A Tiny frizura od tvoje male je zakooon :))))

http://www.familyservice.hr/index.html
ima i ovo, samo ni to nikako da se zaletim pitat

http://www.bebe-i-mi.com/djeca/38-djeca/373-vodi-kroz-prvu-godinu-po-mjesecima
zanimljivo :)
http://www.bebe-i-mi.com/djeca/38-djeca/373-vodi-kroz-prvu-godinu-po-mjesecima
zanimljivo :)
Super Tiny.

Tiny bas dobro da si stavila link, nije mi do sad uopce palo na pamet da i toga ima, a trudnocu sam stalno tako pratila tjedan za tjedan :)
Nego jel stavlja ko od vas bebu na trbuh spavat? Ja imam griznju savjesti al sta kad jedino tako hoce preko dana. Po noci HB oce i na ledjima, to ne bi mogla od straha, ovako ga ipak gledam jel dise...
Tiny bas dobro da si stavila link, nije mi do sad uopce palo na pamet da i toga ima, a trudnocu sam stalno tako pratila tjedan za tjedan :)
Nego jel stavlja ko od vas bebu na trbuh spavat? Ja imam griznju savjesti al sta kad jedino tako hoce preko dana. Po noci HB oce i na ledjima, to ne bi mogla od straha, ovako ga ipak gledam jel dise…
Moja ne voli biti na stomaku,pa sam skuzila da dok se kupamo i okrenem je na stomak ,uživa..i onda ja je držim s jednom rukom ispod,a ona u kadici na stomaku se igra. I eto danas stavim ja nju na bok spavati,kad za par min pogledam,a ona spava na stomaku :))) Neka spava,ne idem nigdje dalje,tu se muvam oko nje i čujem kako vuče dudu :D
Znam da je rečeno da do 6 mjeseci nikako,ali smatram da preko dana dok smo pored njih ,neće im biti ništa...pa ona je sama izabrala taj položaj,nisam ja! Preko noći ,što ti kažeš,ne bih nikako!

Nego jel stavlja ko od vas bebu na trbuh spavat? Ja imam griznju savjesti al sta kad jedino tako hoce preko dana. Po noci HB oce i na ledjima, to ne bi mogla od straha, ovako ga ipak gledam jel dise…
Sretnih vam punih 2mj
Ma preko dana te nema šta biti strah, tu si i vidiš ako je šta. Frendica mi kaže da ona svog i po noći stavlja tako spavat, moja ne voli na trbuhu nikako biti tako da ju nisam nikad stavila, jedino na meni hoće tako zaspat.
Evo sad smo tak spavale od 11 pa do sad, bar sam malo i ja ubila oko ehhehe

Kristza-kumi je prvo dijete i tak dobro..čak je i sama rekla da će joj sigurno drugo dijete zapapriti i za prvo i za drugo :P Čovječe, aj bar nije samo moja problem sa spavanjem, vidim da je i tvoja, haha :P
Ivchi-Noćas moja imala napadaje vrištanja od 3-5, točno sam se sjetila "ostavit ga s mašnicom nekoj dobroj duši na pragu" ahahaha I svaki put se dogodi da kad i ja legnem spavat ona se probudi taj čas, a kad ne, onda spavaa i spaava i iskreno sam mislila da sam baš grozna jer se ljutim što me probudila..ali sad vidim da nam je svima tako :D I ja imam lineu negru još uvijek, ni ne pokušavam ju skinuti, kažu da će otici do 6 mjeseci poslije poroda pa se ni ne sikiram :P A prištevi? Na svu sreću nakon što sam rodila napokon se vratila moja stara koža bez prišteva, u trudnoći sam imala posvuda po dekolteu i licu..sad se smirilo..
Tiny-frizura je mrak!! Točno istu ima moj kumić i baš mu tako sa strane otpada, ostaje samo gore "irokez" :P moja nema puno kose pa joj ne pada skoro ništa :) Da meni netko ponudi da ju uzme na noć stvarno nih pristala. Ne bih ni razmišljala, da bi beba bila sretna prvo mama treba biti sretna (i naspavana :P) A Toga šta si stavila link nigdje u našem kraju (Sisak, Kutina, Popovača) nema..Kuma sve pretražila, kažu da se to već rijetko dijeli..:/
Nasdva-nikako mi nije jasno kako recimo tvoja šogorica nema nikakvog osjećaja da kad beba ide spavati da joj treba mir..pa ima i ona dijete. Ja te kužim, i mojoj treba apsolutni mir da zaspi, a onda se oko nje može bilo šta kad spava..
Halila-a znam kako ti je, ponekad je jednostavno tako teško biti mama -.- čitali smo čuda o bebama prije roeđnja, ali ništa nas nije moglo pripremiti na ovoliku razinu stresa, suza i svega ostaloga..Neka te činjenica da će odrasti malo utješi :P
Mi smo bili na pregledu danas :) 5500 i 62 cm :D Opseg glave 39.8 :)
Sve okej, samo pitam ja sada pedijatricu da mi da savjet što se tiče stolice, i kažem joj da sam jednom napravila kak mi je rekla, nije imala 3 dana stolicu, četvrti dan čepić, a drugi put nisam htjela davati čepić odmah neko sam čekala 5 dana i šesti dala čepić, i nisam joj ni stigla reći da smo zadnj9i put čekali 8 dana već me prekinula i rekla da nema potrebe čepić i da joj svaki četvrti dan dajem čepić. I sad ja zabezeknuto gledam u nju i kažem pa šta ako se ona navikne na čepiće i ona odgovori kako se ne može na to naviknuti (?!?!) Dobro da joj nisam rekla da je danas četvrti dan da nema stolicu, bi joj čepić odmah dala -.-
I situacija broj dva: pita sestra jel dojim, ja rekoh da da. Kaže ona super, nemojte joj ništa drugo davati osim vode kad je vruće.(?!)
I situacija broj 3: kaže pedica možete joj davati probiotik, kažem dobro kupit cemo bio gaiu. kaže on možete probalans, odem u ljerkarnu, kaže ženska ako koristite vitamin D ne možete probalans jer probalans u sebi ima vitD i moglo bi doći do predoziranja. Pitam jel onda možemo izbaciti vitD, a ona će da to može samo doktor odrediti, reko dajte vi bio gaiu.
Ne sviđa mi se moja pedijatrica :(
Odmah sam se u autu s mužem posvađala jer mi je rekao vidiš da su moji roditelji u pravu da joj treba davati vode. Ja sam ju rodila i nedam joj vodu i točka. Uf..teška noć i težak dan već :P

Halila vidiš,doobro da si pitala pedijatricu za izvijanje,i lijepo ćete vi to sa vježbicama riješiti.
Ne znam tko je napisao (lijena sam otvoriti još jednu stranicu) ali i ja mislim da se moja isteže ili javlja da želi promijeniti pozu. Nadam se da sam u pravu. Malena u zadnje vrijeme dok je hranim i kad ne želi više jesti baci se u zrak,skoro doslovno. Zabije nogice u moje i podigne cijelo tijelo u zrak,ali onako naglo,kao :helooooou ne želim više papati!
Linea negra nestala polako,samo imam 2 cm iznad pupka još. Ne ribam je s ničim,pa mora to nestati. Više mi smeta što mi koža na stomaku/puding još uvijek tu. Muž tvrdi da sve manji stomak,ali ja kao da ni ne vidim razliku od prije par mjeseci i sad.
I još sam htjela nešto napisati ali sam naravno zaboravila. I tako pišem na rate,pa ću još jedan post napisati :) Ova moja još malo pa 2 sata spava..ja tu sjedim pored,pošto spava na stomaku,a mogla sam toliko puno toga napraviti. :P

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji