Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    30. Lipanj 2016. 13:15

Naknadu sam dobila u roku 24 h,ali kod nas je 500 kn :(
    Tiny molim te pošalji stranicu preko koje mogu staviti sliku,sjećam se da si bila jednom napisala. 

Ninach uuuuhuuuu..zvuči bolno! Ja se sjećam dok sam aktivno dojila da su me bradavice strašno bolile,muž ni pogledat ih nije smio :D

TinyBabyToes
    30. Lipanj 2016. 13:27

Anne dođu i takvi dani, bez brige ;) eto kod nas je uvijek bilo prek dana spavanje po pola sata, sad ova dva dana spava po 2h u komadu bez problema, zašto pak sad tak, ne znam..

Audrey ma ok ti je to, mi upalimo klimu samo srećom na dobrom je mjestu pa ne puše u prostorije gdje mi boravimo a svejedno malo ohladi..

Kriszta https://postimage.org/?_ga=1.207170583.580266466.1460651969
    valjda sam dobro iskopirala ;)

ahhhh odo se igrat s profilnom :D

TinyBabyToes
    30. Lipanj 2016. 13:29

Audrey evo copy/paste recept ;)

- osušit lavandine cvijetove (stabljike dolje odrezat) u hladu da ih sunce ne sprži, kad se osuše za cca 2 dana usitnnit i stavit u posudu, zalit bilo kojim uljem (maslinovo i sl.)
    ostavit da odleži na suncu cca 20 dana tu i tamo prodrmat staklenku
    nakon toga kroz gazu istisnut
    dodati par kapi ulja po volji za miris ( eukaliptus)

TinyBabyToes
    30. Lipanj 2016. 13:30

Ovaj recept za ulje od lavande će se valjda ponavljat svako par stranice sve do zime

Crna hvala na receptu :D

Ninachh12
    30. Lipanj 2016. 13:36

Da, uzas uzas, boli kaos, ali da, u pravu ste bolje s cicom nego s bebom :P
    Ja sam jucer stavila lavandu susit, stalno govorila budem budem i evo natjerala se konacno :P

Joj mene bas sunce zivcira. S obzirom da idemo na more tek za 2 mj necu ju mazati s nicim, ali apsolutno ne mogu izbjeci da ju sunce malo ne zahvati. Pogotovo kad je samo u bodiju. Idem iz kuce do kolica ili iz auta u kucu i kako da izbjegnem da ju sunce malo ne zahvati. Nikak. :S
    Narucila sam si suncobran za kolica s UV zastitom u baby centru i to promjera 85 cm pa valjda cemo izbjec sto vise moguce.

crna123
    30. Lipanj 2016. 13:43

Baby preeslatkaaa je..😍
    Je dobar je recept :) malo sunca ujutro ne skodi pogotovo nama prijerodenima radi d vitamina

Lola29
    30. Lipanj 2016. 14:21

Crna oprezno s suncem, to sam i ja mislila d vitamin ovo ono, al pedijatri su mi rekli nikako na sunce ljeti i davat mu i dalje d3 jer ga tako jedino moze dobiti.
    Tiny naravno da nisu sjele pare od grada, nisam ni ocekivala tako brzo 😀Mozda tamo do 9.mj sjednu. 
    Mi smo na moru, al mogu vam reci da uopce nismo puno vani, osim terase ipredvecer setnja, ujutro sam nekako lijena ici jer do 10 moram s njim doma, sunce je fakat prejako. Neki dan sam vidila neke turiste na plazi s bebicom sitnom sitnom, a na plazi puhalo deralo, došlo mi je da dodjem do njih i pitam ih jesu li normalni, valjda bebi nece biti nista. Oni nju celice od rođenja 😀 Onda kad tako nesto vidim pitam se dal ja mozda pretjerujem?
    Moj nocu bodi kratkih rukava i carapice, a kad je hladnije obucem mu neke 3/4 hlacice. Naravno otkrije se kako god i cim god ga pokrijem, jutros mi se zarotirao za 180 i omotao plahticom preko glave i uz to okrenuo na trbuh i poceo plakati, srce mi je stalo kad sam ga vidila sto je napravio. Sad sam u strahu totalno, vec par noci bdijem jer se rotira na trbuh i zabije glavu u ogradicu...uzas!

Lola29
    30. Lipanj 2016. 14:43

Svi ste stavili bebače na profilne jedino ja ne znam pa da me ubijes, pokusavala sam mijenjati te formate pa nista, ah ja i tehnika.. :(

crna123
    30. Lipanj 2016. 14:56

Ne nisam ni mislila jako mi na terasi sjedimo u hladu rekla je pedica da je i to dovoljno da dopre sunce malo do nje sto vise svjetla danjskog...svaka zemlja ide svoje moja teta cuva klince u americi pa zena nakon 5 dana od poroda na job ide nema tamo porodiljni ah 100 ljudi 100 cudi...kad udes u postavke imas tamo cini mi se ucitaj sliku il postavi sliku tako nekako i kad ucita ides dole na spremi i voilaaa

Lola29
    30. Lipanj 2016. 15:01

Crna ucitavala ja 100 puta pa nista. Mozda je do telefona, tableta, nemam pojma.. 
    Haha Ameri uopce me ne cudi, zato i jesu svi onakvi :) eto blazena Hrvatska po tom pitanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.