Ivchi više ni ne znam tko je prvi spomenuo tih 90min, ali baš je istina. Evo moja opet spava :P
I prošlo je tako oko sat i pol! Tako sam se i ja na početku zaribala umjesto da je pustim na miru i lagano uspavljujem ja stalno oko nje, nije ni čudo šta je bila nervozna i plačljiva. Sad zaspimo (ovo dnevno spavanje) bez plača, evo je oopet spava :P
Kamikazee mora se i od nule početi ;) Pošto si uživla u vježbanju, natjeraj se opet, sigurno ćeš se super osjećati nakon vježbe!
Hallila ja imam za izgubiti jos 9 kg isto tako dobila 29 kg na pocetku izgubila sve sada stoji na mijestu, ubija me slatko i kolaci za goste..
Ja sam mislila da jedino ja cesto placem,ja nezz sto da radim s mojom bebom opet me uhvatilo da predem na Ad.. danas i jucer sisa jako malo, nikad mi ne posisa lijepo da ja mislim.da.se najeo vjerujem da mu je i zato teže zaspati.. kako ih uspavljivate nakon 90 min? Od sutra i mi provamo da vidimo hoce li kod nas funkcionirati
Mi se već dugo uspavljujemo nakon 90 min. Samo mi jučer i danas ne spava 2-3 sata u komadu ko.imače nego se budi svakih sat vremena jer mu se prdi. Morat ćemo i mi probat spavat na trbuhu
Anne uglavnom nakon 90min budnosti ti daje znakove da je pospan ( zjevanje, trljanje okica, razdražljiv....) pa ga kreneš uspavljivat onako kako vi radite. Svaka od nas ima svoje metode, moje preko dana su ljuj+ljanje u kolicima i napa, zaspi brzo ali na kratko. Do neki dan je spavala po max 30min, sad ova 3 dana spava preko sat vremena, još sam malo u šoku od toga predugo mi traje, ne znam šta bi radila hahahhah
I moja danas NEĆE jesti nikako!!!!!! Izluđuje me, baš sam lagano i nervozna zbog toga! Ništa nije jela od jutra! Pojede 20ml i izbaci, nema šanse joj utrpat bocu nazad u usta i tako cijeli dan!! Neće ni mlijeko ni AD a ni sisu?!
A prdi ko blesava, kak je okrenem tak se sprdi ko prasica...A kakala je ujutro, mislila sam da će nakon toga biti bolje al vraga...
Kako rješavate osip po licu od vrućine? ,
Metoda 90 min genijalna....samo paziti u minute kad se beba probudi
Audrey ja pizdeka skoro svaki put kada ga presvlačim malo s mokrom blazenicom umijem, maknem znoj i usput ga osvježim.
Mislim da neće jesti jer im je vruće.
Što se tiče vrtića ja sam ove godine predala papire za vrtić. Pitale me žena na upisu i ravnateljica koliko je star, ja ful ozbiljno 2 mjeseca. Kada su se počele smijati. Naravno nismo imali nikakve šanse. Ali jbg moraš probati. U 2. mjesecu idem raditi netko će ga morati čuvati. Ne znam hoće li sveki moći.
SIMAL
Čudesnih 90 minuta znači? Moram to probat sutra!
A što se tiče doktora, nemam što reči više, ubili me u pojam, a na kraju eto, sve i više nego dobro.
Kamikazee, baš dobro da idete privat, držim fige da bude kao i kod mene, ne loše nego super! Javi kad riješite pregled!
Sortiraj odgovore
Najstariji