Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    01. Srpanj 2016. 14:48

Ivchi više ni ne znam tko je prvi spomenuo tih 90min, ali baš je istina. Evo moja opet spava :P
    I prošlo je tako oko sat i pol! Tako sam se i ja na početku zaribala umjesto da je pustim na miru i lagano uspavljujem ja stalno oko nje, nije ni čudo šta je bila nervozna i plačljiva. Sad zaspimo (ovo dnevno spavanje) bez plača, evo je oopet spava :P

Kamikazee mora se i od nule početi ;) Pošto si uživla u vježbanju, natjeraj se opet, sigurno ćeš se super osjećati nakon vježbe!

Anee
    01. Srpanj 2016. 14:54

Hallila ja imam za izgubiti jos 9 kg isto tako dobila 29 kg na pocetku izgubila sve sada stoji na mijestu, ubija me slatko i kolaci za goste.. 

Ja sam mislila da jedino ja cesto placem,ja nezz sto da radim s mojom bebom opet me uhvatilo da predem na Ad.. danas i jucer sisa jako malo, nikad mi ne posisa lijepo da ja mislim.da.se najeo vjerujem da mu je i zato teže zaspati.. kako ih uspavljivate nakon 90 min? Od sutra i mi provamo da vidimo hoce li kod nas funkcionirati

nasdva
    01. Srpanj 2016. 14:59

Mi se već dugo uspavljujemo nakon 90 min. Samo mi jučer i danas ne spava 2-3 sata u komadu ko.imače nego se budi svakih sat vremena jer mu se prdi. Morat ćemo i mi probat spavat na trbuhu

TinyBabyToes
    01. Srpanj 2016. 15:09

Anne uglavnom nakon 90min budnosti ti daje znakove da je pospan ( zjevanje, trljanje okica, razdražljiv....) pa ga kreneš uspavljivat onako kako vi radite. Svaka od nas ima svoje metode, moje preko dana su ljuj+ljanje u kolicima i napa, zaspi brzo ali na kratko. Do neki dan je spavala po max 30min, sad ova 3 dana spava preko sat vremena, još sam malo u šoku od toga predugo mi traje, ne znam šta bi radila hahahhah

I moja danas NEĆE jesti nikako!!!!!! Izluđuje me, baš sam lagano i nervozna zbog toga! Ništa nije jela od jutra! Pojede 20ml i izbaci, nema šanse joj utrpat bocu nazad u usta i tako cijeli dan!! Neće ni mlijeko ni AD a ni sisu?!
    A prdi ko blesava, kak je okrenem tak se sprdi ko prasica...A kakala je ujutro, mislila sam da će nakon toga biti bolje al vraga...

• Audrey2016
    01. Srpanj 2016. 17:49

Kako rješavate osip po licu od vrućine? ,
    Metoda 90 min genijalna....samo paziti u minute kad se beba probudi 

simal
    01. Srpanj 2016. 18:57

Audrey ja pizdeka skoro svaki put kada ga presvlačim malo s mokrom blazenicom umijem, maknem znoj i usput ga osvježim. 

Mislim da neće jesti jer im je vruće. 

Što se tiče vrtića ja sam ove godine predala papire za vrtić. Pitale me žena na upisu i ravnateljica koliko je star, ja ful ozbiljno 2 mjeseca. Kada su se počele smijati. Naravno nismo imali nikakve šanse. Ali jbg moraš probati. U 2. mjesecu idem raditi netko će ga morati čuvati. Ne znam hoće li sveki  moći.

SIMAL

Halila
    01. Srpanj 2016. 19:21

Čudesnih 90 minuta znači? Moram to probat sutra! 

A što se tiče doktora, nemam što reči više, ubili me u pojam, a na kraju eto, sve i više nego dobro. 
    Kamikazee, baš dobro da idete privat, držim fige da bude kao i kod mene, ne loše nego super! Javi kad riješite pregled!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.