Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    30. Lipanj 2016. 16:52

Ja navecer nemam problema, samo cica u zube i zaspi. Preko dana je druga prica al primjetila sam i ja ovo za 90 minuta, toliko je moj ok i ako ne zaspi u tom periodu onda ce bit cijeli dan budan. Sto sam ja na pocetku grijesila jer ga nisam uspavljivala ako nije bio red na hranjenje. 

Jos uvijek mi je najgore sta prek dana ne znam potrefit kad ce odspavat duze pa onda ja legnem s njim kad u biti odspava samo pola sata pa sam pospana i ljuta sto me probudio kad sam taman zaspala, a sad npr sam misla da nece drugo pa shopingiram na asosu a on spava vec sat i 45. 

Rad po kuci i dalje nemoguc jer mora bit totalna tisina bez pomaka i upaljena napa da bi spavao... sve sta odradim po kuci napravim s njim na rukama il dok je u baby gymu, sto nije bas previse, kada mi mijenja boju u modernu sivu polako. 

Kriszta, ja definitivno mislim da na njih najvise mi utjecemo, prosli vikend sam bila cijelo vrijeme u panici kako cemo doma iz vikendice (jer on vristi u autu) i njegovo ponasanje ta tri dana je bilo doslovno za ostavit ga s masnicom nekoj dobroj dusi na pragu. Vratili se doma, odma bolje. Samo kako promijenit svoje raspolozenje, nikako...

TinyBabyToes
    30. Lipanj 2016. 17:56

ojoj šta ste raspisale dok sam ručak radila :D

I Ivchi nam je slikicu promjenila, ma baš su sve bebe će-će
    Mašnica hahahaahah

Ivchi točno taj problem imam i ja! Ako legnem spavat s njom treba mi bar dva sata sna, ne mogu zaspat na pol sata, tad sam luda! A nikako da skužim kad će tak duže spavat ( osim onog prvog noćnog od 8-12) . Eto danas si je odčorila 2 sata dok sam kavu pijuckala, sljedeće spavanje mislim si idem i ja prileći s njom kad eto nje za pola sata budna :P To ona namjerno hehe
    Noćas ću je zaribat i otić spavat u 20h skup s njom..
    I u pravu si za ovo da oni osjete na nama, baš sam primjetila kad smo i mi nervozni da je i ona :)

Lola probaj kad si preko kompa/laptopa promjenit sliku možda te zeza preko moba, meni sve normalno promjeni.
    Turisti, šta ćeš, opće poznato da su oni malo blesavi po tom pitanju sunca i bure :D

Anne nisam dobila ni jednu stiju, a slabo sam se u trudnoći mazala. To je sve genetika, ni moja mama nije dobila ni jednu striju u dvije trudnoće. Kažu da je bademovo ulje najbolje za to... Ali mi je zato ostala i dalje ona linea negra. Kad se to bude povuklo??? Užasno mi izgleda sad to.

Uspavljivanje...ajde imamo sreće , ne traži puno, pa navečer zaspi relativno brzo, malo ju ljuljamo u kolicima, duda, napa radi po cijele dane i onda ju kasnije prebacimo u kindač. Al kad ju nešto muči onda nam nema spasa, traje i traje...
    Tako meni frendica kaže kako njen mali star 3mj (prvo dijete) spava po noći od 8 pa sve do 6 ujutro bez buđenja i onda mi još kaže da joj prek dana zna odspavat 5-6 u komadu???? Ne znam jel pretjeruje jer kad je onda to dijete budno???
    Isto je imala tu foru sa tetrom, moja je na to počela vrištat...
    Ovo za 90min bi u našem slučaju bilo točno, baš se tako oko sat i pol počinje trljat po očima i biti nervoznija...

TinyBabyToes
    30. Lipanj 2016. 17:58

E, jel počela kosica opadat malenima? Mislim, ne vidim kad pada ali lagano joj se prorjeđuje kosa sa strane, stvarno će nam na kraju ostat samo irokez gore i raste joj nove kosice, šiške se naziru heheh

Anee
    30. Lipanj 2016. 19:23

Jojj ja sam se mackala cijelu trudnocu, pa eto ti strija po meni dramaa.. 
    Mi se uspavljivamo na cici i nema nam druge, i to ima sigurno mjesec dana legnem do njega da ga ne micem. Na pocetku smo bez problema.on zaspe ja ga spustim i to je to.. sad kad god zaspe budi se u roku 10-15 min... nezz kako al znam da cemo morati mijenjati tu naviku

Kamikazee
    30. Lipanj 2016. 19:51

Uspavljivanje iskljucivo na sisi ili rukama ili sve navedeno! Stvarno mislim da on ne zna sam zaspati, da ne zna sto mu se dogadja, ne znam kako to opisati. Zna jedino u kolicima nekad zaspati, cendra neko vrijeme i zaspi. 

Tjesi me sto je od frendice mali 3 mjeseca plakao po 18 sati dnevno i jednostavno se s 5, 6 mjeseci poceo sam uspavljivati sve cesce. Nije ga ucila, tipa ostavila ga u baby gymu da se igra, pricamo na telefon, ona se okrene i vidi ga da spava, a meni na telefon: ON JE ZASPAO!!!!! 😂 Tak cu ja jednog dana vama napisati... Jednog dana....

Po danu i dalje spava pola sata max ako ga ostavim, ako legnem uz njega po 2-3 sata, samo da me osjeti i da mu je sisa blizu. Tako sam i ja danas odspavala 2 sata, cista sreca!!

Nego - izvijanje! Jel vasi to rade?! Znaci muz se sjetio to danas guglati i normalno da samo sto mu svi udovi ne otpadnu kad se sumira, a on gori od najgore babe panicara! I sad meni nije svejedno, ali stvarno brijem da to radi kad protestira, ili hoce promjenu poze ili na ruke. Jel tko imao to i pitao pedijatra?

I bas sam sretna sto imate fotkice, divni su bebaci!!! 😍😍

nasdva
    30. Lipanj 2016. 21:56

Uspavljivanje!?
    Ako krenemo na vrijeme kod prvih znakova umora dam mu dudu legnem ga i mazim po glavi i pjevam uspavanku i  to je to. Preko dana se može i u kolicima. Ako je preumoran ruke, nunanje, duda, suze i puno strpljenj.
    Večeras i sinoć ruke. Zašto? Imamo veliko dvorište koje djelimo s mojim starcima i bratom i šogoricom koji imaju klinca od 3 god. Cijeli dan na dvorištu nikog oko 8-8:30 kad mi idemo.u krevet hrpa klinica iz kvarta i Marko (nećak) vrište po dvorištu i voze neku glupu formulu s plastičnim kotačima koja ruži po betonu. I naravno to mu smeta postane nervozan onda i ja postanem nervozna i začarani krug. Ako u tom trenu viknem njega ću još više prestrašit. Komentirala danas popodne i ispala osjetljiva i bezobrazna kad si jednostavno mogu zatvorit prozore, a na katu je tako vruće i nema zraka. Čekam sutra da mi muž bude navečer doma pa da vidim tko će vrištat kad on izađe van. Sav sreća pa njega nedira ništa.

simal
    30. Lipanj 2016. 22:25

Strije ufff.... Inače sam jača i u trudnoći sam dobila još kila i luda sam. Ali OK iskreno ne opterećujem se previše s tim. Kome se ne sviđa neka ne gleda.

Uspavljivanje, Žak i ja smo opet odradili svoje i sad mi još uvijek svira i shvatila sam da ga OBOŽAVAM!!!!

SIMAL

Halila
    01. Srpanj 2016. 06:05

Divne su vam profilne, cure! 

Čitam vas redovno, al nije mi se pisalo.. 
    Kamikazee, ja sam pitala pedijatricu za izvijanje, poslala nas je fizijatru, dijagnoza: blaži hipotonus, u srijedu smo krenule na vježbe. Nakon vježbi se moja počela okretati s leđa na trbuh, ali joj ručica ostane zaglavljena i zabacuje glavu u iza i to grooozno izgleda. čak i u snu to radi. Danas ću pitat fizijatra i za to.

Inače uspavljivanje nam je na sisi, ali ako je jako umorna, zaspi i sama kad ju ostavim u kinderbetu, no to je rijetko kad.

Otkad su krenule vrućine ona je nemoguća, cendra po cijele dane i samo bi se čuvala, nosila, čim ju spustim vrišti. Jučer me izludila. Zatvorila sam se u kupaonu i plakala. I onda kad kažem nekome kako je nemoguća, odgovore mi "Pa mora nekad plakat." Poludim na to.

crna123
    01. Srpanj 2016. 07:05

Halila naravno bolje pocet to cim ranije rjesit malo vjezbe i super ce to bit 😘 joj vjerujem ti i meni dode ponekad da se isplacem kad je nemoguca...primjetila sam dda ni na sisi vise nece zaspat o majko mila kam ovo vodi bi ona spavala al nezeli evo danas od 6 zuji tek sad sam ju digla hvala bogu bar tih sat vremena ujutro je dobra i zabavlja se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.