Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    01. Srpanj 2016. 11:32

I ja isto sjedim i gledam ga. A to ti je sindrom prvog djeteta, drugo bumo vjerojatno zaboravile koji put u tramvaju i slicno :D

Ninach, svi mi isto osjecamo, ne vjerujem da postoji mama sa takvom samokontrolom da ju ne izivcira beba nikad. Samo da nema foruma ne bi to niko nikad priznao.

• Kriszta
    01. Srpanj 2016. 11:32

Joj da,sjetila se :) O bože koliko postova od mene :)
    Halila potpuno te razumijem,moja isto znala plakati ,skoro pa cijeli dan i ja sam nju ostavila na krevetu,oko nje jastuci,zatvorila vrata i otišla u kupatilo gdje sam se isplakala sjedući na wc-U. Ne znam šta bih ti mogla reći,tu nema pomoći,valjda tako mora biti,ali jedina stvar što sam primjetila,da to većinom radi,kad je umorna jako!

Spavanje preko dana..toga nema kod mene,jer sam i ja ko vi uvijek legla s njom spavati,kad je spavala kratko i onda sam samo bila još umornija,tako da sam se odlučila ne spavati preko dana i mogu vam reći nije loše.

Vidiš Ninach sad,  rijetkoda bebe mogu same zaspati i da ono što ti imaš/mi imamo je skroz normalno!

Kamikazee i Tiny mi imamo onu istu njihaljku Tinylove...i tako ja nahranila malenu ujutro,stavim je na podrig,kad ona mene sva izbljuje,idem ja nju staviti u tu njihaljku (još uvijek voli biti u tome) da se ja operem,kad sam se ja vratila,a malena ne gleda igračke kao svaka normalna beba,nego se igra sa "uputstvom"-onom dugačkom- koja je zašivena na dnu (nisam ga odrezala,jer šta ako budem htjela prodati) vuče taj papir,grize,vrišti i smije se...pa sam se vas sjetila,možda će i vaše bebe to voljeti :D

Ninachh12
    01. Srpanj 2016. 11:58

Netko je pitao za ljetnu vreću za spavanje, mislim da ima na ovoj stranici ta ljetna, a ima ia drugih simpa stvari :))
    http://emporium.hr/

nasdva
    01. Srpanj 2016. 12:50

Romper smo nasljedili od bratića koji je rođen u lipnju pa nam sezonski stvari otprilike odgovaraju. Na etiketi piše da je iz C&A.
    Svi mi kažu da je velikda izgleda kao beba od 5-6 mj. a ne beba od 3 mj.
    Fudbalerka otpala kosa sa strane i iza ima ćelavi dio kako okreće glavu.

Ja u trudnoći nisam jela slatko jako sam pazila i dobila 14kg, poslje poroda ostale 3. Ali sam se sad jako udebljala, ubi me slatko koje mi se silno jede. Tješim se kad prestanem dojit da neću imat potrebu za toliko slatkog.
    Počela sam izgledat ko trokrilni ormar, ništa od ljetne obleke mi nemože užas.

TinyBabyToes
    01. Srpanj 2016. 13:10

Ninachh ne znam šta bi ti rekla.... Tvoja pedica sve obrnuto od onoga šta sam čitala i sama mislila da je tako? Za sve 3 situacije!
    Dobro da ti je za probalans i rekla teta u ljekarni! Pa strašno!

Za ovaj link za ljekarne sam i ja negdje pročitala da uglavnom više ni ne djele, samo se trebam natjerat otići do neke najbliže pa da se i sama uvjerim.

nasdva
    01. Srpanj 2016. 13:17

Mi imamo vreću iz Kika bez rukava nije debela samo sam ju morala isparat dolje da napravim gospodinu rupu da može luftat stopala.
    Samo.ju trenutno ne koristimo spava mirno u pidžami dugih rukava, bez stopala i pred jutro ga po trbuhu pokrijem plahticom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.