Cure imate li nesto preporuciti za strije? Ja desnom bedru mi se bas vide crvene se koda sam se noktima sama izgrebala 😂
I ja dobila tri na trbuhu i ja bi da se maknu al mislim da nema cudotvorni lijek... moja spava cijeli dan skoro sta se desilo ne znam...
Ma sve su vam bebe preslatke. I mi smo imali fazu vrištanja i plakanja u snu. Užas, ne ponovilo se!
Iako nije sad ništa bolje. Pizdek prespava noć ali uspavljivanje je KOMA! Nikada zaspati a kada zaspe prvih sat vremena ne smijem prdnuti jer će se sigurno probuditi, i probudi se!
S obzirom da ga gnjave zubi i da je jako vruće počeo mi je odbijati cicu. Da li je itko imao takvih problema. Jede 30 - 60 sec i onda izbaci i u plač i tako par puta i onda više uopće neće. Morala sam mu napraviti AD. Baš me nervira ponekad.
I preko dana spava max 45 min a i za to ga moram uspavati i to traje po sat vremena. Više ga nosam da zaspe nego što on spava.
Jedva čekam da naraste, ja sigurno neću zaboraviti buditi. Kad navrši 16 prvo će dobiti pljusku jer me je gnjavio i onda ću ga svako jutro i noć gnjaviti mjesec dana. I to mu je mala kazna.
SIMAL
Tiny bebica je pre pre preslatka
Ja maloprije nisam stigla ni završiti post,samo sam kliknnula "pošalji",jer se moja malena vrištajući budila. A poslije? Nastavila urlati,odbijala jesti i vrištala sat i pol. Već sam skinula je gola,da pregledam,da je nije nešto ugrizao,HB ništa. Promijenila pelene,sve isprobala,ništa ne pomaže.nakon sat i pol plakanja,uhvatila napokon vući bočicu,pojela,malo kmečila i zaspala.
Odmah sam se sjetila onih 3 tjedna valjda neće opet! Možda loše sanjala..nadam se da ne osjeti moju lošu volju ,što traje danima :(
Baš su vam bebice predivne :DD
Anee-Strije? Dobila po bedrima u trudnoći, mazala se baby love kremom (povucena iz prodaje nedavno) i nakon poroda još tu i tamo premažem i evo blijede, jedva se vide :)) Čula sam da je bademovo ulje super za strije :)
Kristza-Jadna ti :(
Meni je i 10 minuta njenog plakanja previše, moja samo cendra i cmuže, a večinom ne place baš predugo..Baš mi te žao..tko ce znati šta joj je došlo :/ Držim fige da je kratkotrajno i da ce se probuditi jedna vesela beba :)
Vraćam se na jednu staru temu: kako uspavljujete bebe? Da li ikome polazi za rukom da se beba uspavljuje sama (da li je to uopće moguće i kako :P)
Moj kumić ima 5 i pol mjeseci i njegova mama baci pelenu preko njegove glave, zaljulja kolica cca 10 sekundi i mali SPAVA!! Pokušala i ja, moje dijete me samo zbunjeno pogledalo o.O :P
Joooj uspavljivanjee.. na rukama :( probala i kinderbet odma plac.. al sam skuzila ak ju navecer ne primim prije nego pocne jako cendrat to se oduzi onda place do 1 i nikak umirit. Al to je istina onda kad ju spustim mir mora bit dok cvrsto ne zaspi. Sad je ok na rukama a sta kasnije 😑
AKo netko zna tajnu za uspavljivanje navečer,molim da nam to otkrije!
I još nešto Ninach,malena od one vrištajuće faze,samo tako može zaspati preko dana,nema šanse više u kolicima da zaspi :( što je prije obožavala! Niti u autu ne spava više :(( ALi barem spava!
Sortiraj odgovore
Najstariji