Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    28. Veljača 2024. 15:18

Alexica

Cure ima koja iskustva s omnibioticom panda nakon sto se beba rodi? Jel ga nastavljam dalje ja piti (buduci da dojim) ili ga dajem bebi? Nekako mi je nezamislivo davat mu to prema uputama - napraviti pastu sa zlicicom mlijeka i davati na pipetu

Nama su na tecaju za postpartum rekli da je dovoljno da ga mama pije. Beba ce dobiti kroz mlijeko. To mozda tek kasnije bebi dati kad krenu jesti i piti

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

bejbe2018
    28. Veljača 2024. 15:20

Ugl.cure ,moj porod:
    27.02. ujutro sam bila naručena na indukciju i u 7ipo sam bila sam išla u rađaonu.
    Prvo mi je išao gel i iako sam trebala dobiti epiduralnu ,ali bilo je carskih i falilo je lajsni, šta god ako sam dobro razumila ,pa je nisam dobila ugl.
    Prošlo je par sati do otvaranja,pa klistir pa bušenje vodenjaka. Ništa mi nije tu bilo previše bolno, dok nisu krenuli sami trudovi,iako su prvo bili prirodni gledali su ctg koji nije bio zadovoljavajući pa su uključili i drip. Ugl.bila sam skroz otvorena.
    I tu se onda pokušalo s tiskanjem,nije mi išlo,pa pomalo guranje i nikako uspjeha,beba je poprečno, došlo je i do mekonija i još se pojavio fibron pa sam na kraju završila na hitan carski.
    Nisam očekivala takav ishod ,nadala sam se vaginalnom porodu,ali mislim da je bitnije da je sve u redu.
    Bebač je malo izmučen, ima hematomiće ,ali drži se borac je. Meni je već dns bolje, ne boli me rez toliko.
    Još nisam skroz svjesna promjene,ali nadoć će to.❤️💓

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    28. Veljača 2024. 15:23

I zaboravila sam napisat,da tko god ima mogućnost da povede pratnju, bez toga bi bilo sve duplo teže. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lalllla
    28. Veljača 2024. 15:25

bejbe2018

Ugl.cure ,moj porod:
    27.02. ujutro sam bila naručena na indukciju i u 7ipo sam bila sam išla u rađaonu.
    Prvo mi je išao gel i iako sam trebala dobiti epiduralnu ,ali bilo je carskih i falilo je lajsni, šta god ako sam dobro razumila ,pa je nisam dobila ugl.
    Prošlo je par sati do otvaranja,pa klistir pa bušenje vodenjaka. Ništa mi nije tu bilo previše bolno, dok nisu krenuli sami trudovi,iako su prvo bili prirodni gledali su ctg koji nije bio zadovoljavajući pa su uključili i drip. Ugl.bila sam skroz otvorena.
    I tu se onda pokušalo s tiskanjem,nije mi išlo,pa pomalo guranje i nikako uspjeha,beba je poprečno, došlo je i do mekonija i još se pojavio fibron pa sam na kraju završila na hitan carski.
    Nisam očekivala takav ishod ,nadala sam se vaginalnom porodu,ali mislim da je bitnije da je sve u redu.
    Bebač je malo izmučen, ima hematomiće ,ali drži se borac je. Meni je već dns bolje, ne boli me rez toliko.

Bitno da je na kraju sve ok. Cestitam na bebici i uzivajte sad! Moj je isto imao mekonij u meni i imao je dva ogromna hematoma na glavi koji su mu dosli par sati nakon poroda zbog toga sto se nije spustao i mojim nagonom za tiskanje se to dogodilo ali je nakon mj dana sve proslo i povuklo se. To je zapravo nakupina vode na glavici koja se ne dira niti ga boli samo eto tako malo izgleda ruzno . Bit ce to sve dobro. Brz oporavak🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    28. Veljača 2024. 15:26

bejbe2018

Ugl.cure ,moj porod:

Oo! Cestitke! Pa ti si to jucer rodila?! Promaklo mi je skroz! Super da ste oboje dobro. Blesava situacija, al ajde super da su odreagirali carskim da se ne mucite dodatno. Cudi me sto je uopce se islo na vaginalni ako je beba bila poprecno. Bitno da ste dobro ❤

• Alexica
    28. Veljača 2024. 15:30

Cestitke bejbe2018, sjeti me samo zasto si isla na indukciju?

• Sandra25
    28. Veljača 2024. 15:37

Bejbe cestitam! Zao mi je sto je sve bilo tako, ali najbitnije je da ste ti i bebica dobro. 
    Ti si u Splitu rodila? Jesi zadovoljna?🙂

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88
    28. Veljača 2024. 15:44

bejbe2018

Ugl.cure ,moj porod:

Cestitam 🥳🥳🥳

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    28. Veljača 2024. 16:01

Rođene bebe:
    Anchii97 9.2. 💙 Vladimir
    Malena 1122 14.2. 💙 Mark
    Alexica 16.2. 💙 Adrian
    Aniee 18.2. 💙
    JagodicaBobica96 18.2.💙 Kaan
    Martinaaa_ 19.2. 💗 Dora
    Donna2022 20.2. 💗 Leona
    12345M 20.2. 💙 Arton
    bejbe2018 27.2.💙
    Luce88 3.3.💙
    Mema88 8.3.💗
    MAD ROSE 10.3.💙
    cocinella 10.3.💗
    Bela23 11.3.💙
    sophisticy 14.3.
    tear_of_happiness 15.3.💙
    Anica88 16.3.💗
    Lucy08 21.3.💙
    Maša 21.3💗
    posvudusavol2 22.3.💙
    sisy 22.3.💗
    Pohana_Tikvica11 23.3.💗
    Zelena123 27.3.💙
    Bananica80 28.3.
    TeMamadius90 1.4.
    lalllla 7.4.💗
    Sandra25 9.4.💙
    lucylu35 10.4.
    Mrva1104 11.4.💙
    pepapepa 11.4.💗
    Suncica13 13.4.💙
    Malina 1302 13.4.💗
    Leptirica123 18.4.💙
    BlackRose 22.4.💗Aria
    Tratinčica123 27.4.💗Aria
    Mary36 28.4.💗Vida
    Nina_na 29.4.💗
    WhiteOrchid 30.4.💗
    Gemini1994 30.4.💙
    Yellowsubmarine 1.5.💙
    LavicaBP 2.5.💗
    Antonela2024 4.5.💙
    amystiqa 11.5.💙
    Baby.nb.3 12.5.💙
    lucq 15.5.💗

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Baby.nb.3
    28. Veljača 2024. 16:11

Bejbe2018, čestitam na bebici, nek je sve dobro prošlo na kraju 🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.