Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexica
    28. Veljača 2024. 14:25

Baby nb 3 javljaj nam sve, ja drzim fige po obicaju za tebe da jos koji tjedan budes u komadu i naravno da je srceko super. 💪🏻

• lalllla
    28. Veljača 2024. 14:28

Mene zanima iskustvo zena sa drugog poroda. Da li ste krenule ranije u bolnicu nego inace? Mislim cujem stalno da je sve intenzivnije i brze itd a ne zelim npr zaksniti na epiduralnu da ju ne primim ili nesto pa kao kako da pratim to… prvi put je sve bilo laganica ono ispeci kolac, ocisti kucu, spremi sebe i pomalo onda pogledaj film pa u bolnicu😂😂😂ovaj drugi put mi sve vise lici na evo trud ajmo u bolnicu da sve stignemo😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    28. Veljača 2024. 14:30

Alexica

Baby nb 3 javljaj nam sve, ja drzim fige po obicaju za tebe da jos koji tjedan budes u komadu i naravno da je srceko super. 💪🏻

Hvala ti na podršci 🥰 
    Ja ću od idućeg tjedna početi s Pandom, ranije nisam uzimala, ali također mi je nezamislivo to davati bebi, bolje ako dojiš ti pij 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

amystiqa
    28. Veljača 2024. 14:35

Ma mislim da su rijetkosti žene koje ne osjećaju te trudove koji tako skroz otvaraju. Zato ove standardne stvari pišu po knjigama i govore na tečajevim, ali uvijek postoje (sretne) iznimke naravno, kao ti BlackRose. 

2020. 👦🏻

Bela23
    28. Veljača 2024. 14:36

Ja sam prije dva dana imala bol dole gdje inace bude maternica kad nismo trudne i lagano sam osjecala u ledjima isto. Nije bilo nista intenzivno ali sam osjetila da se dogada. Bilo bi par puta na 4 min pa 20–30 min nista pa opet tako na 5 min par puta pa opet 20-30 min nista. Bas sam pratila na aplikaciji da vidim koliko je razmak. Otusirala se ujutro i sve je stalo. Na kraju su me ti trudovi otvorili 3 cm. Sutradan na pregledu ctg miran nema nista. Osjetila sam ga da se nabija glavom dole tamo da mozda me i to otvorilo. Stvarno ne znam. Mislim da sam otisla u bolnicu da su vidjeli da sam otvorena mozda bi me i poslali na drip da me rijese, ne znam. Drago mi je da nisam i da sam kuci da cekam da krene sve samo od sebe. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

amystiqa
    28. Veljača 2024. 14:36

Alexica

Cure ima koja iskustva s omnibioticom panda nakon sto se beba rodi? Jel ga nastavljam dalje ja piti (buduci da dojim) ili ga dajem bebi? Nekako mi je nezamislivo davat mu to prema uputama - napraviti pastu sa zlicicom mlijeka i davati na pipetu

Ja planiram i dalje piti dok dojim, a onda mu početi davati ili evntualno s dohranom. 

2020. 👦🏻

• cocinella
    28. Veljača 2024. 14:38

lalllla

Mene zanima iskustvo zena sa drugog poroda. Da li ste krenule ranije u bolnicu nego inace? Mislim cujem stalno da je sve intenzivnije i brze itd a ne zelim npr zaksniti na epiduralnu da ju ne primim ili nesto pa kao kako da pratim to… prvi put je sve bilo laganica ono ispeci kolac, ocisti kucu, spremi sebe i pomalo onda pogledaj film pa u bolnicu😂😂😂ovaj drugi put mi sve vise lici na evo trud ajmo u bolnicu da sve stignemo😂😂

Ovo i mene zanima. U idealnim uvjetima mi treba sat i pol do bolnice. Nemam baš vremena za nagađanje jel je ili nije zapravo 😂

• BlackRose
    28. Veljača 2024. 15:01

lalllla

To je tesko reci kad da krenes ako bas hoces epiduralnu. Obicno je dosta brzi porod (kod mene 10 sati brzi). Mozda najbolje osluskivati svoje tijelo 🤷‍♀️

• BlackRose
    28. Veljača 2024. 15:04

amystiqa

Ma mislim da su rijetkosti žene koje ne osjećaju te trudove koji tako skroz otvaraju. Zato ove standardne stvari pišu po knjigama i govore na tečajevim, ali uvijek postoje (sretne) iznimke naravno, kao ti BlackRose.

Osjecala sam ih ja itekako 😅 samo nisam bila sigurna dal su pravi jer su mi pripremni bili dosta intenzivni, a i pravi su mi bili u nepravilnim razmacima. A prema knjigama pravi trudovi su pravilnog razmaka, sve intenzivniji i pocinju s 20 do 30min razmaka. Nijedno od to troje nije vrijedilo za mene.

bejbe2018
    28. Veljača 2024. 15:05

Baby.nb.3

Alexica

Hvala ti na podršci 🥰
    Ja ću od idućeg tjedna početi s Pandom, ranije nisam uzimala, ali također mi je nezamislivo to davati bebi, bolje ako dojiš ti pij 😘

Nadam se da ćeš izdržati. I da će ti sve proći ok, a to kako nekad lupetaju ti doktori to zna bit strašno.I ja sam rano bila pod nadzorom,pa sam dogurala do kraja skoro.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.