Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    28. Veljača 2024. 14:28

Mene zanima iskustvo zena sa drugog poroda. Da li ste krenule ranije u bolnicu nego inace? Mislim cujem stalno da je sve intenzivnije i brze itd a ne zelim npr zaksniti na epiduralnu da ju ne primim ili nesto pa kao kako da pratim to… prvi put je sve bilo laganica ono ispeci kolac, ocisti kucu, spremi sebe i pomalo onda pogledaj film pa u bolnicu😂😂😂ovaj drugi put mi sve vise lici na evo trud ajmo u bolnicu da sve stignemo😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    28. Veljača 2024. 14:30

Alexica

Baby nb 3 javljaj nam sve, ja drzim fige po obicaju za tebe da jos koji tjedan budes u komadu i naravno da je srceko super. 💪🏻

Hvala ti na podršci 🥰 
    Ja ću od idućeg tjedna početi s Pandom, ranije nisam uzimala, ali također mi je nezamislivo to davati bebi, bolje ako dojiš ti pij 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

amystiqa
    28. Veljača 2024. 14:35

Ma mislim da su rijetkosti žene koje ne osjećaju te trudove koji tako skroz otvaraju. Zato ove standardne stvari pišu po knjigama i govore na tečajevim, ali uvijek postoje (sretne) iznimke naravno, kao ti BlackRose. 

2020. 👦🏻

Bela23
    28. Veljača 2024. 14:36

Ja sam prije dva dana imala bol dole gdje inace bude maternica kad nismo trudne i lagano sam osjecala u ledjima isto. Nije bilo nista intenzivno ali sam osjetila da se dogada. Bilo bi par puta na 4 min pa 20–30 min nista pa opet tako na 5 min par puta pa opet 20-30 min nista. Bas sam pratila na aplikaciji da vidim koliko je razmak. Otusirala se ujutro i sve je stalo. Na kraju su me ti trudovi otvorili 3 cm. Sutradan na pregledu ctg miran nema nista. Osjetila sam ga da se nabija glavom dole tamo da mozda me i to otvorilo. Stvarno ne znam. Mislim da sam otisla u bolnicu da su vidjeli da sam otvorena mozda bi me i poslali na drip da me rijese, ne znam. Drago mi je da nisam i da sam kuci da cekam da krene sve samo od sebe. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

amystiqa
    28. Veljača 2024. 14:36

Alexica

Cure ima koja iskustva s omnibioticom panda nakon sto se beba rodi? Jel ga nastavljam dalje ja piti (buduci da dojim) ili ga dajem bebi? Nekako mi je nezamislivo davat mu to prema uputama - napraviti pastu sa zlicicom mlijeka i davati na pipetu

Ja planiram i dalje piti dok dojim, a onda mu početi davati ili evntualno s dohranom. 

2020. 👦🏻

• cocinella
    28. Veljača 2024. 14:38

lalllla

Mene zanima iskustvo zena sa drugog poroda. Da li ste krenule ranije u bolnicu nego inace? Mislim cujem stalno da je sve intenzivnije i brze itd a ne zelim npr zaksniti na epiduralnu da ju ne primim ili nesto pa kao kako da pratim to… prvi put je sve bilo laganica ono ispeci kolac, ocisti kucu, spremi sebe i pomalo onda pogledaj film pa u bolnicu😂😂😂ovaj drugi put mi sve vise lici na evo trud ajmo u bolnicu da sve stignemo😂😂

Ovo i mene zanima. U idealnim uvjetima mi treba sat i pol do bolnice. Nemam baš vremena za nagađanje jel je ili nije zapravo 😂

• BlackRose
    28. Veljača 2024. 15:01

lalllla

To je tesko reci kad da krenes ako bas hoces epiduralnu. Obicno je dosta brzi porod (kod mene 10 sati brzi). Mozda najbolje osluskivati svoje tijelo 🤷‍♀️

• BlackRose
    28. Veljača 2024. 15:04

amystiqa

Ma mislim da su rijetkosti žene koje ne osjećaju te trudove koji tako skroz otvaraju. Zato ove standardne stvari pišu po knjigama i govore na tečajevim, ali uvijek postoje (sretne) iznimke naravno, kao ti BlackRose.

Osjecala sam ih ja itekako 😅 samo nisam bila sigurna dal su pravi jer su mi pripremni bili dosta intenzivni, a i pravi su mi bili u nepravilnim razmacima. A prema knjigama pravi trudovi su pravilnog razmaka, sve intenzivniji i pocinju s 20 do 30min razmaka. Nijedno od to troje nije vrijedilo za mene.

bejbe2018
    28. Veljača 2024. 15:05

Baby.nb.3

Alexica

Baby nb 3 javljaj nam sve, ja drzim fige po obicaju za tebe da jos koji tjedan budes u komadu i naravno da je srceko super. 💪🏻

Hvala ti na podršci 🥰
    Ja ću od idućeg tjedna početi s Pandom, ranije nisam uzimala, ali također mi je nezamislivo to davati bebi, bolje ako dojiš ti pij 😘

Nadam se da ćeš izdržati. I da će ti sve proći ok, a to kako nekad lupetaju ti doktori to zna bit strašno.

I ja sam rano bila pod nadzorom,pa sam dogurala do kraja skoro.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Sandra25
    28. Veljača 2024. 15:18

Alexica

Cure ima koja iskustva s omnibioticom panda nakon sto se beba rodi? Jel ga nastavljam dalje ja piti (buduci da dojim) ili ga dajem bebi? Nekako mi je nezamislivo davat mu to prema uputama - napraviti pastu sa zlicicom mlijeka i davati na pipetu

Nama su na tecaju za postpartum rekli da je dovoljno da ga mama pije. Beba ce dobiti kroz mlijeko. To mozda tek kasnije bebi dati kad krenu jesti i piti

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani