Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tear_of_happiness
    16. Veljača 2024. 18:44

Bravo Alexica, dobrodošao Adrian!!! 🥳🍀🥰 neopisivo mi je drago za tvoje pozitivno iskustvo 😘😘😘

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Alexica
    16. Veljača 2024. 18:50

Hvala vam cure, ja sam jako placljiva jer je zavrsilo carskim i jer nisam uspjela ni iskusit trudove, s ipak sam htjela sto prirodniji porod, a s druge strane mozda bolje nego da sam se mucila satima, a da sam onda zavrsila na carskom ipak jer se mali npr ne bi ni spustao.
    Vjerujem da nisam imala gestacijski bi uspjeli onako kako je zamisljeno, a ovako je mom malcu ipak bilo prerano za izaci

amystiqa
    16. Veljača 2024. 18:51

Čestitke Alexica i dobro nam došao Adrian (baš lijepo ime!) 🥰
    Nije mi jasno ovo da tek 3h od pokušaja indukcija doktor kaže da nema drugih opcija nego carski…ima li tu još neki dodatni razlog? 

2020. 👦🏻

• lalllla
    16. Veljača 2024. 18:52

Cestitam Alexica, moj sin se isto zove Adrian❤️brz oporavak i uzivajteee

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    16. Veljača 2024. 18:54

Alexica

Hvala vam cure, ja sam jako placljiva jer je zavrsilo carskim i jer nisam uspjela ni iskusit trudove, s ipak sam htjela sto prirodniji porod, a s druge strane mozda bolje nego da sam se mucila satima, a da sam onda zavrsila na carskom ipak jer se mali npr ne bi ni spustao.
    Vjerujem da nisam imala gestacijski bi uspjeli onako kako je zamisljeno, a ovako je mom malcu ipak bilo prerano za izaci

Ma najbotnije da je mala štruca sad tu, bar se niste mučili i ti i on pa onda ipak možda svejedno carski. Fokusiraj se sad na oporavak i uživanje s Adrianom. ❤️

2020. 👦🏻

• tear_of_happiness
    16. Veljača 2024. 18:55

Alexica

A vjerujem da ti je teško pogotovo kad se namjeriš na nešto a završi totalno drugačije, pogotovo jer ti nisi nikako mogla na to utjecat nego je sve u svoje ruke preuzeo gestacijski. Najbitnije iz cijele ove priče je da ste malac i ti dobro. Nećeš imati puno vremena za tugovanje kad ti vrate malu mrvu nazad, zato se nemoj puno mučiti sa suzama, priznajemo jedino radosnice 🥰😊

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Leptirica123
    16. Veljača 2024. 19:13

Čestitam Alexica! Uživajte zajedno, najbitnije da je sve ok prošlo, brz oporavak želim! 😊❤️🍀

lucq
    16. Veljača 2024. 19:25

Čestitam!! 🥰
    Bitno da je sve dobro proslo, makar i na carski 😊
    Jel u svim bolnicama induciraju zbog gestacijskog?

Anica88
    16. Veljača 2024. 19:43

Alexica

Cestitam!!!
    Ma bolje da su radili carski nego da su te mucili satima indukcijom pa onda poslali na carski. Imala si srece s time 😀

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Zelena123
    16. Veljača 2024. 19:44

Alexice cestitam! Vjerujem da je bio sok kad u sekundi saznas da ides na carski. Nek je proslo. :)
    Jesi ono ti u podobniku? 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.