Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    16. Veljača 2024. 06:00

bejbe2018

BlackRose

Pupak - nama je patronazna dolazila mislim da svaki drugi dan i pospricala i poprasila pupak. Meni je rekla nek ga samo prasim. Tako namjeravam i sad. Nisam jos kupovala, ali cu uzeti sto mi preporuce ako se Tyrosur ne pojavi do onda.
    Stvari za rodiliste - pa evo iz mojeg osobnog iskustva, pola stvari s internetskih popisa nisam trebala 🤷‍♀️ i stvarno nisam imala veliku torbu. Dokumentacija, mini kozmetika za higijenu (kupila u Mülleru), mobitel, punjac, 1 paket ulozaka, 1 paket gacica, 2 spavacice, 1 tanki ogrtac od spavacice za svaki slucaj, 1 paket pelena, vlaznih i 2 tetre, papuce, kekse, 1 grudnjak (nije mi bas bio praktican pa sam ga malo nosila), krema za bradavice, wc papir, rucnik mali i veliki, sapun za ruke. Mislim da sam sve nabrojila. Prosli put sam narucila sa stranice mamin kofer sve za rodiliste, ali vidim da sad vise nemaju. Za neke stvari se potrebno raspitati jer je drugacije od rodilista do rodilista. U Vz se ne dobi nista za bebu osim odjece tako da moram imati svoje. Odjecu u kojoj sam dosla je muz odnio doma, a donio nam odjecu za izlazak. Isto tako sam mu svaki dan pisala sto da mi donese (npr. ulosci, cisti rucnik, spavacicu, wc papir…) i pakirala sto da nosi doma (npr. Prljave rucnike, spavacice…)
    Izdajalicu i dude nisam nosila. Izdajalice obicno imaju i u rodilistu, a i muz moze donijeti u svakom trenu ako bas zatreba. Dude kod nas bas niti ne dozvoljavaju. Jedino su mi za prvu curku rekli nek mi donese ako imamo jer je doslovno cijele noci plakala i tesko ju je bilo smiriti. Mali je prespavao vise od pola boravka u bolnici tako da za nkega nisam ni trebala 😅
    Ugl.nisam vidila od hrane šta ćeš ponijeti za poslije poroda.
    To su mi savjetovali da ponesem,samo ne znam šta bi.

Prosli put sam nosila nekakvo pecivo, ne sjecam se tocno. Sad jos neznam, ali nesto cu ponijeti.

• BlackRose
    16. Veljača 2024. 06:01

bejbe2018

BlackRose

Bananica80

Znate li mozda kako do paketa za trudnice u Mulleru? Bila sam danas nesto kupiti, i mrzovoljna zena na blagajni mi je rekla da skinem aplikaciju i da cu na njoj sve vidjeti. Jesam i ja tu ne vidim nista za trudnice.. samo neki klub za bebe - to ako vec imas djecu
    To je to. Nemaju oni bas za trudnice, ali se moze prijaviti u trudnoci. Neznam kako je sad preko aplikacije, ali ja sam doma dobila pismo s kodom i s tim sam otisla u Müller po vlazne i etui. Pismo se dobi cca mj dana prije termina, a u taj klub se stignes prijaviti do 2god zivota djeteta. Etui je jako praktican iunutra se nalazi kozmetika za bebe, vlazne i pelene. A veci paket vlaznih se posebno uzima🙂
    Evo ja sam se prijavila,znači sada čekam to pismo,pa s njim u Mullera?
    Iako mi je termin sad blizu ,to nema veze.

Neznam kako je sada preko aplikacije, navodno se sad to na aplikaciju dobi ako sam dobro shvatila pa s tim u Müller. Nema veze jer se to moze podici i kasnije. Pise na netu do 2. -og rođ

• BlackRose
    16. Veljača 2024. 06:05

Alexica, sretno danas 😊❤️ da prođe cim brze i bezbolnije

Anica88
    16. Veljača 2024. 06:52

Aniee

Ja bih mogla i roditi danas izgleda. Budna od pola 5, probudili me bolovi pa nikako zaspati. Ustala i mjerim kontrakcije. Za sada su na 10 min razlike u prosjeku i tolerantni pa si nisam jos za rodiliste. Muza poslala nek ode na posao, udaljen je ionako 2 min autom od kuce pa nije panika. Jucer ctg na kontroli pokazao nista kontrakcija i dr kaze prst i pol otvorenost kao i do sada pa me ovo bas zateklo 😀

Sretnoooo 🤞❤️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Sandra25
    16. Veljača 2024. 07:18

Sretno svima danas, i vama na indukciji i vama kojima su poceli trudovi!
    Kad citam vase postove shvatim da sam miljama daleko od toga🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• cocinella
    16. Veljača 2024. 07:25

Sretno Alexica! Držimo fige da sve prođe u najboljem redu! 
    Annie, isto vrijedi i za tebe!

• 12345M
    16. Veljača 2024. 07:57

Mene je jucer navecer izudaro sa svih strana, jedno 3 sata se neprestano pomjero imala sam osjecaj ko da me isparo iznutra, da sam sva izgrebana, morala sam iskoristit jokera, decko je moro stavit ruke na trbuh jer se ona beba magicno smiri i prestane divljat 😂 evo sad isto osjetim da se probudio al su njezni pokreti. Dole sam ko da me neko cementom namazo, tako da mislim da cu i prec termin 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Mary36
    16. Veljača 2024. 08:19

Sandra25

Ma za čas će nam to proći i mi smo na redu!
    12345M moja isto divlja dok muž ne stavi ruke na trbuh. Onda se odmah umiri 😂 Nije mi baš jasno kako kuži razliku, jer kad ja stavim ruke baš se gura u njih, a kad on stiša se i povuče. 

Maša🤰🏼
    16. Veljača 2024. 08:20

Sretnooooo cure ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• 12345M
    16. Veljača 2024. 08:32

Mary36

Sandra25

Ma za čas će nam to proći i mi smo na redu!
    12345M moja isto divlja dok muž ne stavi ruke na trbuh. Onda se odmah umiri 😂 Nije mi baš jasno kako kuži razliku, jer kad ja stavim ruke baš se gura u njih, a kad on stiša se i povuče.

Moj je vec i odusto kad mu pokazujem kako se mice, kaze svaki put kad ja gledam il taknem ne zeli se pomaknit, sad mi bas dobro sluzi za umirivanje 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.