Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    17. Veljača 2024. 13:38

Mene je do nekog 12.-13. tt gledao i vaginalno UZV, a od tad samo preko trbuha. Napomene svaki put da ako se ne bude dobro vidio cervix da će i vaginalno, ali dobro se vidi svaki put i preko trbuha pa nema potrebe. 

2020. 👦🏻

buhtlica23
    17. Veljača 2024. 14:02

Yellowsubmarine

buhtlica23

Cure kad ste imale zadnji vaginalni pregled? U prošloj trudnoci su me gledali bar 3 -4 x u ovoj ni jednom od početka kad je raden vaginalni uzv i to je to 😅🧐
    Mene svaki put gleda vaginalno, uzme uzorak za razmaz na mikroskopu cemu li vec i pogleda jesam li otvorena. Pregled svako 4 tjedna je dosad bio

Hm, mene u ovoj trudnoci nisu ni gledali. Sve si kontam da ni ne gledaju jer znaju da ce uskoro biti carski pa onda ne pridaju vaznost tomu 🫣 jer svakako i da krene nesto nece dozvoliti prirodni porod ali opet me cudi da ni jednom nisu pregledali ahhaha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Baby.nb.3
    17. Veljača 2024. 14:05

Mene je samo jednom vaginalno gledala privatna gin, da izmjeri cerviks. S obzirom da idem na carski ne čačkaju niti kad sam u bolnici po par dana.
    Sretno svima danas ako se nekome nešto pokrenulo 😍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

sophisticy
    17. Veljača 2024. 14:14

Mene svaki put gledaju jesam li otvorena, kakav je cervix itd. Sad čak svaki tjedan iako je stabilno nalaz “za prst”. Užasno me živcira taj pregled i znam da kad sam počela dolaziti na preglede sam imala wtf moment jer u filmovima je to izgledalo idilično - uzv preko trbuha, nula neugodnosti  a ovako svaki put prsti i ispipavanje… nikad mi cervix nije mjeren uzv-om niti igdje stoji njegova mjera. Valjda svaki liječnik ima svoj modus operandi. 

baby development in progress ~ 14.3.24.

amystiqa
    17. Veljača 2024. 15:09

sophisticy

Mene svaki put gledaju jesam li otvorena, kakav je cervix itd. Sad čak svaki tjedan iako je stabilno nalaz “za prst”. Užasno me živcira taj pregled i znam da kad sam počela dolaziti na preglede sam imala wtf moment jer u filmovima je to izgledalo idilično - uzv preko trbuha, nula neugodnostia ovako svaki put prsti i ispipavanje… nikad mi cervix nije mjeren uzv-om niti igdje stoji njegova mjera. Valjda svaki liječnik ima svoj modus operandi.

A stvarno nepotrebno “prčkanje” jer se ugl. vidi na UZV i preko trbuha cervix. Meni ga baš pokaže svaki put i izmjeri. Isto mi je i u prošloj trudnoći druga privatna gin. 
    Baš neki zastarjeli modus operandi. 
    Ok, kužim u trudničkoj ambulanti pred kraj kad mjere otvaranje ili ako je neki problem bio tokom trudnoće, ali inače redovno u fiziološkoj trudnoći ne vidim potrebu. 

2020. 👦🏻

• tear_of_happiness
    17. Veljača 2024. 15:17

Meni su samo u 20 tt radili cervikometriju vaginalno, inače isto sve mjere i provjere preko trbuha. Sad na idućem pregledu već i očekujem da će gledati dolje dali se šta događa, i moraju mi uzeti uzorak za onaj bris.

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• BlackRose
    17. Veljača 2024. 15:17

Meni provjerava svaka 3 tjedna kako dolazim na pregled. Ne vidim neki problem u tome jer mi ne gura nikakve instrumente unutra (ako i provjerava iscjedak na taj nacin, to bude pri samom ulazu), a ovako se po takvom nebi smjeli ni sexati 🤷‍♀️ 

Anica88
    17. Veljača 2024. 15:21

Ja sam vecinu trudnoce imala zabranj sexa i jedino me ginekolog svaki mjesec pipao da vidi cervix 😅
    Kad smo kod toga, mene je taj vaginalni pregled svaki put bolio i nije mi jasno zasto to treba

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Maša🤰🏼
    17. Veljača 2024. 15:24

buhtlica23

Cure kad ste imale zadnji vaginalni pregled? U prošloj trudnoci su me gledali bar 3 -4 x u ovoj ni jednom od početka kad je raden vaginalni uzv i to je to 😅🧐

Mene svaki put vaginalno pregleda. Pregled imam svaka 3 tjedna… 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    17. Veljača 2024. 15:26

Anica88

Ja sam vecinu trudnoce imala zabranj sexa i jedino me ginekolog svaki mjesec pipao da vidi cervix 😅
    Kad smo kod toga, mene je taj vaginalni pregled svaki put bolio i nije mi jasno zasto to treba

Stvarno nikad ali nikad me taj pregled nije bolio 🤷🏼‍♀️ doktor je bas ultra njezan i to odradim bez problema , a i zanima me svaki put sta se desava 😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.