Moja je jako dugo bila mirna, ali sad se stalno mice i to se bas vidi na trbuhu. Moze pomaknuti stvari koje naslonim na trbuh 😆
Muz se cudi kako je tako jaka 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Alexica sretno danas!!!
Bejbe i ti odbrojavaš :D
Anie čini se da dečko kreće :D Stiže nam pravi baby boom
12345M - moj isto lupa do besvijesti i kad kažem mužu da stavi ruke da osjeti udarce, mali prestane. Pa kako? xD
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sretno svima danas!
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Alexica sretno danas!!!
Bejbe i ti odbrojavaš :D
Anie čini se da dečko kreće :D Stiže nam pravi baby boom
12345M - moj isto lupa do besvijesti i kad kažem mužu da stavi ruke da osjeti udarce, mali prestane. Pa kako? xD
Ne znam iskreno al se sve nadam da ce tako umirujuce djelovat na njega i kad izađe i da ce prestat plakat cim ga on uzme 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja bih mogla i roditi danas izgleda. Budna od pola 5, probudili me bolovi pa nikako zaspati. Ustala i mjerim kontrakcije. Za sada su na 10 min razlike u prosjeku i tolerantni pa si nisam jos za rodiliste. Muza poslala nek ode na posao, udaljen je ionako 2 min autom od kuce pa nije panika. Jucer ctg na kontroli pokazao nista kontrakcija i dr kaze prst i pol otvorenost kao i do sada pa me ovo bas zateklo 😀
Sretno i tebi ako jos nisi rodila 🥰
Bas sam se pitala danas dal ce nam koje bebice biti na isti datum rođene 😅
Di su nam danasnje bebiceee? 🥰
I ja stalno dolazim vidjeti ima li novosti! 🥰
2020. 👦🏻
Evo me zene drage, javljam se da je dosao Adrian :)
3520g i 50cm malo iza 13h. Mali namrgodjeni bucko. 🥹
Dobila sam ujutro gel oko 9, ali dolazim zacementirana i dalje, ni prst otvorenosti. Nakon 3h (ctg u medjuvremenu ne biljezi nikakve znacajnije trudove) ponovno pregled i naravno nismo se makli s mjesta po pitanju otvorenosti tako da doktor kaze da nema izbora nego na carski.
Naravno meni panika, ekstremna, ali zapravo je sve proslo jako dobro i brzo. Svi su bili jako ljubazni, zabavljali me i sve napravili da se osjecam super.
Bebu sam odmah dobila na prsa, a do maloprije smo se druzili svi troje i mazili.
Uspjeli smo i odraditi prve pokusaje dojenja. Za pocetak 10min na svakoj strani. Ide to cak. Sad su me malo ostavili samu da odmorim.
Ugl za sad jako pozitivno iskustvo unatoc carskom kojeg sam bas bas htjela izbjeci.
Sortiraj odgovore
Najstariji