Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WhiteOrchid
    17. Veljača 2024. 00:38

Čestitam Alexica! I moj sin se zove Adrian tako da si odabrala lijepo ime 🥰
    Bitno da je sve dobro prošlo i da je bebica dobro a tebi želim brz oporavak ❤

• Anchii97
    17. Veljača 2024. 02:22

Ćao svima da Vam i ja ispričam svoje iskustvo tek sad sam uspjela da ugrabim vremena da otkucam 😅 Termin mi je bio 20tog februara, prošli petak 9.02 sam krenula na standardni pregled na nedeljnom nivou, dolazim tamo bez ikakvih naznaka za porodjaj, mjere mi pritisak 10 puta i kažu da imam visok krvni pritisak, pitaju me da li me glava boli, da li vidim tackice pred ocima ili mi se muti vid na šta sve negriram jer sam se super osjecala 😂 babica pali Doppler i kaže otkucaji super, radi ginekoloski pregled i kaže 1cm si otvorena i prstima mi vadi sluzni čep, povezuju me na ctg i kažu sa bebom sve ok, imaš kontrakcije koje ja isto ne osjecam… zbog pritiska me šalju u bolnicu tamo mi opet pritisak i ctg rade i kažu da ostajem da se porodim zbog pritiska ne smiju da rizikuju, upalice mi indukciju… Otišla sam u sobu, upalili mi indukciju nisam imala nikakve bolove u jednom momentu dolazi doktor i kaže sad ćemo ti dati epidural primila sam ga oko 17h, oko 18:30h dolazi babica i kaže 4 prsta sam otvorena, oko 22h već kažu 10 prstiju to je to da krecem da guram kad osjetim blage napone… a tek oko 00:10h je stigao mamin Vladimir… Sto se tiče porodjaja nisam imala apsolutno nikakve bolove ni u jednom momentu, samo sam se u jednom momentu bas umorila od guranja i nisam imala više snage, a morala sam da nastavim… jedino kad je dečkić izašao napolje pocepao me je skroz da su me sat vremena usivali skoro 20 savova imam i unutra i spolja i sa strane ma sva sam u savove 🤦‍♀️ konce idem da skidam tek 26 marta… tako da rana me užasno boljela prva 3 dana da nisam mogla ništa oko bebe ni da ustanem ni da se pomjerim, iz bolnice do auta sam kolicima izašla 🤦‍♀️ Al evo sad je sve okej, bebica je premirna, kuci smo i uživamo ❤️

• tear_of_happiness
    17. Veljača 2024. 03:33

Čestitke Anchi, bitno da je sve za oboje super završilo! Dobrodošao Vladimir! ❤️🍀🥳 mazite se i pazite, zaslužili ste! 😘

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• BlackRose
    17. Veljača 2024. 07:12

Anchii97

Ćao svima da Vam i ja ispričam svoje iskustvo tek sad sam uspjela da ugrabim vremena da otkucam 😅 Termin mi je bio 20tog februara, prošli petak 9.02 sam krenula na standardni pregled na nedeljnom nivou, dolazim tamo bez ikakvih naznaka za porodjaj, mjere mi pritisak 10 puta i kažu da imam visok krvni pritisak, pitaju me da li me glava boli, da li vidim tackice pred ocima ili mi se muti vid na šta sve negriram jer sam se super osjecala 😂 babica pali Doppler i kaže otkucaji super, radi ginekoloski pregled i kaže 1cm si otvorena i prstima mi vadi sluzni čep, povezuju me na ctg i kažu sa bebom sve ok, imaš kontrakcije koje ja isto ne osjecam… zbog pritiska me šalju u bolnicu tamo mi opet pritisak i ctg rade i kažu da ostajem da se porodim zbog pritiska ne smiju da rizikuju, upalice mi indukciju… Otišla sam u sobu, upalili mi indukciju nisam imala nikakve bolove u jednom momentu dolazi doktor i kaže sad ćemo ti dati epidural primila sam ga oko 17h, oko 18:30h dolazi babica i kaže 4 prsta sam otvorena, oko 22h već kažu 10 prstiju to je to da krecem da guram kad osjetim blage napone… a tek oko 00:10h je stigao mamin Vladimir… Sto se tiče porodjaja nisam imala apsolutno nikakve bolove ni u jednom momentu, samo sam se u jednom momentu bas umorila od guranja i nisam imala više snage, a morala sam da nastavim… jedino kad je dečkić izašao napolje pocepao me je skroz da su me sat vremena usivali skoro 20 savova imam i unutra i spolja i sa strane ma sva sam u savove 🤦‍♀️ konce idem da skidam tek 26 marta… tako da rana me užasno boljela prva 3 dana da nisam mogla ništa oko bebe ni da ustanem ni da se pomjerim, iz bolnice do auta sam kolicima izašla 🤦‍♀️ Al evo sad je sve okej, bebica je premirna, kuci smo i uživamo ❤️

Čestitam 🥰

Maša🤰🏼
    17. Veljača 2024. 07:44

cestitam ❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Yellowsubmarine
    17. Veljača 2024. 07:47

Anchy, cestitam ti, zao mi je sto si toliko savova zaradila 😢 nadam se da ces se sto prije oporaviti! Vladimire dobrodosao, imas predivno ime! 💚

Maša🤰🏼
    17. Veljača 2024. 08:00

Mi smo imali predivnu vecer i predivnu noc 🙈 sin je bio kod none od jucer popodne. Muz i ja skuhali smo si veceru ( kineske rezance sa povrcem i kozicama-njamec) pogledali film, mazili se i NASPAVALI! Ja cu danas jos poslozit ostatak robice i oprat jos sta trebam i mi spremni ! 🤷🏼‍♀️💪 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Zelena123
    17. Veljača 2024. 08:16

Anchi čestitam!

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Leptirica123
    17. Veljača 2024. 09:16

Anchii97

Čestitam! Brz oporavak želim. 🥰😊🍀

• cocinella
    17. Veljača 2024. 09:46

Čestitam Anchii! Brz oporavak želim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.