Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexica
    16. Veljača 2024. 19:48

Tako je, najbitnije je da je sve okej i da je beban tu :)
    Ovo je samo malo proces zalovanja, ali je inace (za sad) svejedno pozitivno iskustvo.
    Amistiqa da se bar nesto desilo u ta 3h- da sam se za cm otvorila, nastavili bi dalje s novom turom gela i cekali daljnje otvaranje, pa onda drip i sve sto dalje ide s indukcijom, ali ctg nije bas nista ocitavao, ja nisam nista osjecala, doktor nije napipao da se otvaram. Mozda bi negdje dali drip, ili me poslali doma pa da dodjem za dva dana (ne znam jel to igdje opcija ili kad s ekrene u indukciju onda se zavrsi kako god).  Ali sjetimo se- imala sam gestacijski dijabetes, u podobniku ne pustaju preko termina u tom slucaju, negdje drugdje bi mozda bila druga prica. 
    I opet na kraju dana mogla sam ja dobit trudove a da se beba ne spusta pa bi opet zavrsila na carskom.
    Na zalost malome se danas nije islo jos van, a jasno mi je iskomunicirano sto u tom slucaju slijedi. Mozda sam ja mogla odbiti, ali nisam takva i toliko duboko ne preispitujem odluke doktora.

• Alexica
    16. Veljača 2024. 19:53

Samo da dodam, da sam dosla bar 1cm otvorena prica bi vjerojatno zavrsila kao i malenoj- krenulo bi se nesto desavati, ali kad si skroz zatvoren onda nemaju gdje aplicirati gel a da on prodjeluje. Svejedno se doktor potrudio i probali smo s gelom, ali bez visokih ocekivanja.

amystiqa
    16. Veljača 2024. 20:11

Alexica ma jasno, imaš povjerenja u doktorovu odluku, posebno tamo gdje nije gužva pa nije da požuruju zato. 
    Gestacijski je tu odigrao isto svoju ulogu.
    Bitno da ste bebač i ti kroz što manje stresa u porodu prošli. ❤️

2020. 👦🏻

• Sandra25
    16. Veljača 2024. 20:12

Alexica cestitam! Ja uvijek kazem “bit ce onako kako mora biti”. Nisi mogla utjecati na nista i najbitnije je da ste oboje zivi i zdravi.
    Ime je predivno!!!! Uzivajte sada kada je sve gotovo

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• cocinella
    16. Veljača 2024. 20:33

Čestitam Alexica
    Nemoj biti razočarana, nije bitno kako je stigao, bitno je samo da ste oboje u redu! Ime je prekrasno! 
    Uživajte i zbližavajte se svi troje!

• Alexica
    16. Veljača 2024. 20:45

Cekamo sad iducu bebuuu curkeee :) ja s jednom brigom manje (porodom), ali i jednom brigom vise (bebicom)
    Tu sam za sva pitanja oko podobnika za cure koje idu tamo pa odgovorim cim ulovim vremena (iako mi fali onaj najbitniji dio oko radjaone 😂)E da, beba je ispala malo manja od procjene- i to se desilo. 😂 U ponedjeljak su rekli 3620, a evo ga on tek danas ima 3520g. Ja sretna, ni premalo ni previse. Bojala sam se da ce biti bar 4kg.

Yellowsubmarine
    16. Veljača 2024. 20:55

Alexica, cestitam ti na tvome djecaku! I zrlim ti najbrzi moguci oporavak! 💚

Donna2022
    16. Veljača 2024. 20:58

Cestitke Alexica i kako cure kazu- ne brini, ja sam valjda jedina druga krajnost, odmah bih potpisala carski umjestu visesatnih trudova🤪 sve znamo koliko je to individualno, ima cura koje se zacas oporave od carskog, prije nego neka cura koja je rezana, s puno savova, rodila prorodno.. najvaznije je da ste ti i bebica dobro i da sada idu samo lijepe stvari😍
    Bas gledam da nas je dosta na blizu, ja se isto nadam porodu drugi tjedan☺️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Baby.nb.3
    16. Veljača 2024. 22:05

Alexica, čestitam na bebici, dobrodošao Adrian! 💙 Najbitnije da ste oboje dobro, sad se lijepo na miru upoznajte 🥰
    Ja uvijek kažem da su mi dva carska prošla super, kao i oporavci (prva dva dana su koma, ali prođu) i malo me strah trećeg jer se nadam da će proći kao i ova dva, a ne teže/gore, ali samo da bebica bude ok 🙏🙏

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• BlackRose
    16. Veljača 2024. 23:01

Čestitam Alexica 🥰 mazite se i pazite. Želim ti brz oporavak 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.