Samo da dodam, da sam dosla bar 1cm otvorena prica bi vjerojatno zavrsila kao i malenoj- krenulo bi se nesto desavati, ali kad si skroz zatvoren onda nemaju gdje aplicirati gel a da on prodjeluje. Svejedno se doktor potrudio i probali smo s gelom, ali bez visokih ocekivanja.

Alexica ma jasno, imaš povjerenja u doktorovu odluku, posebno tamo gdje nije gužva pa nije da požuruju zato.
Gestacijski je tu odigrao isto svoju ulogu.
Bitno da ste bebač i ti kroz što manje stresa u porodu prošli. ❤️

2020. 👦🏻
Alexica cestitam! Ja uvijek kazem “bit ce onako kako mora biti”. Nisi mogla utjecati na nista i najbitnije je da ste oboje zivi i zdravi.
Ime je predivno!!!! Uzivajte sada kada je sve gotovo

2015 👼🏻
2016 👦🏼
Čestitam Alexica!
Nemoj biti razočarana, nije bitno kako je stigao, bitno je samo da ste oboje u redu! Ime je prekrasno!
Uživajte i zbližavajte se svi troje!

Cekamo sad iducu bebuuu curkeee :) ja s jednom brigom manje (porodom), ali i jednom brigom vise (bebicom)
Tu sam za sva pitanja oko podobnika za cure koje idu tamo pa odgovorim cim ulovim vremena (iako mi fali onaj najbitniji dio oko radjaone 😂)
E da, beba je ispala malo manja od procjene- i to se desilo. 😂 U ponedjeljak su rekli 3620, a evo ga on tek danas ima 3520g. Ja sretna, ni premalo ni previse. Bojala sam se da ce biti bar 4kg.

Alexica, cestitam ti na tvome djecaku! I zrlim ti najbrzi moguci oporavak! 💚

Cestitke Alexica i kako cure kazu- ne brini, ja sam valjda jedina druga krajnost, odmah bih potpisala carski umjestu visesatnih trudova🤪 sve znamo koliko je to individualno, ima cura koje se zacas oporave od carskog, prije nego neka cura koja je rezana, s puno savova, rodila prorodno.. najvaznije je da ste ti i bebica dobro i da sada idu samo lijepe stvari😍
Bas gledam da nas je dosta na blizu, ja se isto nadam porodu drugi tjedan☺️

👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Alexica, čestitam na bebici, dobrodošao Adrian! 💙 Najbitnije da ste oboje dobro, sad se lijepo na miru upoznajte 🥰
Ja uvijek kažem da su mi dva carska prošla super, kao i oporavci (prva dva dana su koma, ali prođu) i malo me strah trećeg jer se nadam da će proći kao i ova dva, a ne teže/gore, ali samo da bebica bude ok 🙏🙏

💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Čestitam Alexica! I moj sin se zove Adrian tako da si odabrala lijepo ime 🥰
Bitno da je sve dobro prošlo i da je bebica dobro a tebi želim brz oporavak ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji