Sto se ti se tice Normabela kao lijeka u trudnoci, dopusten je. Meni je samo prepisan ali zbog kontrakcija. I sama ga izbjegavam piti, popila sam mozda 4 puta po 2mg. A sad za leđa ne znam, bolje paracetamol nego se navikavati na Normabel. I samu me ledja znaju satrati, skolioza i udara mi u kuk pa sepam i slicno. Radije uzmem Lekadol i legnem. 😊
Alexica sretno sutra! Javi nam se i držim fige da brzo rodiš i naravno što bezbolnije 😉
Našla sam onu fridinu pjenu u baby centru, imaju i one peri boce tamo ako nekome još fali
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Cure nemojte se opterecivati kad ce bebica van, to samo one znaju🤷♀️🤣 ja sam zavrsila u 28. tt u bolnici s trudovima i dijagnozom prijeteci prijevremeni porodjaj. Vidite mi u potpisu do kuda sam dogurala i to bez strogog mirovanja- srecom nisam se otvarala. Moja je teorija da je to bila reakcija organizma na cijepivo protiv hripavca ali ne zelim nikoga plasiti, nije dokazano da je od toga. Ali drugi svi nalazi su bili uredni.
Ugl i kod mene lagana panika, prva beba, termin drugi tjedan🤪 nema naznaka da planira van uskoro, osim malo cescih BH, ali sve je moguce, ocekujemo ju svaki dan🥰
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Jel neko pije normabel za bol u donjem dijelu ledja. ? Ili nesto drugo a da nije magnezij.. ne pomaze mi bas nesto s bolovima osim sto me potjera na wc. A bol je tolika da nekad mislim da ce mi kicma puknut na pola dok hodam😂 imam malog sina stedim se kolko mogu ali ne mogu ni cijeli dan lezati nazalost . Sad sam 32+4 tjMozda da probas sa paracetamolom ako vec nisi. On je siguran u trudnoci, a isto djeluje protiv bolova. Meni ga muz pije kad ga uhvati rame (sportska ozljeda). Mg je vise kao pomoc za grceve nego za bolove…
Probat cu tako, mada mi je rekla gin da mogu normabel od 2 mg al on ce me samo usorat a mene bas boli dok hodam ili dok sjedim, kad lezim mi je cak i ok dok se ne moram pomaknuti. Hvala
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
cestitke curama koje su vec dobile svoje bebice!
mi smo danas imali kontrolu i teski smo 2650 gr, 35+5. primijetila sam da su mjere glave vec dugo za dva tjedna ispred,- ostale mjere su jedan tjedan iza, ali nisam stigla pitati jel to ok??
Iduci pregled nam je 22.2. i zaboravila sam dodati da cekamo curicu pa mozete azurirati u tablicu
Od toliko straha da ce biti prijeveemeni porod, do ovolikih tjedana… sve razmisljam sto da korisno radim ove dane, imate li vi neki popis zelja sto zelite napravifi prije poroda? :) ne mislim na spremanje robice i to, nego ovak, za sebe nesto?
baby development in progress ~ 14.3.24.
Normabel se može sigurno, a dijele ga u petrovoj i za spavanje nakon carskog.
To mi je dobro što tamo ne štede na drogama, prije spavanje ide injekcija za bolove i normabel da se naspavaš i to mi je super.
Naravno možeš odbit ali cimerica je prvu noć odbila bome drugu tražila 😅
Da u petrovoj dodju ujutro i prije spavanja s kantom lijekova i dijele sta hocete hahahaha. Meni su dali nakon poroda normabel da bi mi se opustili misici da odem piskiti da ne dobijem kateter . I ostalih dana sam bila na brufenima. Ponesem ja i svoje lijekove ali tamo se ave dobije😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
cestitke curama koje su vec dobile svoje bebice!
mi smo danas imali kontrolu i teski smo 2650 gr, 35+5. primijetila sam da su mjere glave vec dugo za dva tjedna ispred,- ostale mjere su jedan tjedan iza, ali nisam stigla pitati jel to ok??
Iduci pregled nam je 22.2. i zaboravila sam dodati da cekamo curicu pa mozete azurirati u tablicu
Od toliko straha da ce biti prijeveemeni porod, do ovolikih tjedana… sve razmisljam sto da korisno radim ove dane, imate li vi neki popis zelja sto zelite napravifi prije poroda? :) ne mislim na spremanje robice i to, nego ovak, za sebe nesto?
I mojoj curici isto na zadnjem pregledu glava za 2 tj. veća a ovo ostalo sve malo veće, doktor rekao da je sve uredno.
Meni toliko sporo prolaze dani i tako sam troma da iskreno ne mogu dočekati tvoje tjedne i isto se bojim prijevremenog poroda mada nemam neke tegobe.. Idući pregled mi je 05.03. pa ćemo vidjeti kakvo je stanje.
Lajkam ovo za Petrovu i lijekove xD
Alexica, nemam nekakav poseban savjet ali što cure kažu neki filmić, šetnja, klopa. Vjerujem da nećeš puno spavati od uzbuđenja, ali sutra u ovo vrijeme ćeš držati u rukama svoje čudo :).
12345M super za dobar pregled. Neka ga još malo u stomačiću ;)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sretno Alexica sutra, drzim fige da sve prodje brzo i u sto boljem redu.. gdje ono radas? Sve ste mi se pomijesale kako vam se termini blize😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji