Znate li mozda kako do paketa za trudnice u Mulleru? Bila sam danas nesto kupiti, i mrzovoljna zena na blagajni mi je rekla da skinem aplikaciju i da cu na njoj sve vidjeti. Jesam i ja tu ne vidim nista za trudnice.. samo neki klub za bebe - to ako vec imas djecu
malena čestitam <3
cjepivo nije bilo uopce strasno hahahaNEGOOO jedno pitanjce, dali ima koja od vas tu da je rodila prvo dite u 37 ili 38 tjednu a da je s drugim dogurala do termina ? ja sam upravo skuzila da imam nekih 16-17 dana do dana do kad sam rodila sina HAHAHAHAHA PANIKA ! sve si mislim da necu dogurat do termina nego da ću vjerovatno isto rodit u 37 tt ? sta vi mislite ? ps od panike evo peru se dvije perilice robice za bebu hahahahDa li su ti u prvoj trudnoci tada krenuli prirodni trudovi?Pukao mi je vodenjak i 2 sata nakon toga prirodno su poceli trudovi…
A onda bi i sad moglo ranije :/
Spremo sve za bebu ako jos nisi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo i mene sa pregleda, sve uredno, nema naznaka da zeli van, po uzv je 39+2, 3550g ima
Sljedeci cetvrtak opet pregled ako ne krene ranije
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mene zanima da li drugi porod bude bolniji/brzi itd…? Cujem da puno zena ne stigne dobiti epiduralnu i to jer sve brzo ide kad krene pa me zanima da li je to u praksi tako ili nije
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Znate li mozda kako do paketa za trudnice u Mulleru? Bila sam danas nesto kupiti, i mrzovoljna zena na blagajni mi je rekla da skinem aplikaciju i da cu na njoj sve vidjeti. Jesam i ja tu ne vidim nista za trudnice.. samo neki klub za bebe - to ako vec imas djecu
Ja sam se na njihovoj stranici upisala, dodala da ću dobiti još jednu bebu jer sam već bila prijavljena od prošle trudnoće. Poslali su mi na mail obavijest da ću dobiti paket na adresu par tjedana prije termina.
Ja sam se prijavila u taj klub, mislim da je bilo pitanje za dijete i da je bio odgovor da ga ocekujem ili tako nesto sad se bas i ne sjecam. Kasnije mi je dosao mail da potvrdim svoju adresu da mi mogu poslati kupone. I jucer mi je doma stigla koverta sa kuponima sa popustima i sa bar kodom s kojim dizem poklon paket u mulleru.
💓
Mene zanima da li drugi porod bude bolniji/brzi itd…? Cujem da puno zena ne stigne dobiti epiduralnu i to jer sve brzo ide kad krene pa me zanima da li je to u praksi tako ili nije
Ta nada me drzi na zivotu trenutno🤣🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Cure hvala vam na ogromnoj podrsci i prijedlozima kako da se opustim. ❤️
Uopce nisam svjesna sto me ceka sutra, ali su emocije na nivou.Ujutro sam bar malo duze uspjela odspavati pa sam malo setala. Sad ce odmor pa pregled torbe jos jednom da se prisjetim sto uopce imam 😂, vecernja setnjica a onda cu probat pustit neki girly film ili seriju za opustanje i mozak na pasu. Tko zna mozda malac krene nocu u akciju i preduhitri nas 😂
Jel neko pije normabel za bol u donjem dijelu ledja. ? Ili nesto drugo a da nije magnezij.. ne pomaze mi bas nesto s bolovima osim sto me potjera na wc. A bol je tolika da nekad mislim da ce mi kicma puknut na pola dok hodam😂 imam malog sina stedim se kolko mogu ali ne mogu ni cijeli dan lezati nazalost . Sad sam 32+4 tj
Mozda da probas sa paracetamolom ako vec nisi. On je siguran u trudnoci, a isto djeluje protiv bolova. Meni ga muz pije kad ga uhvati rame (sportska ozljeda). Mg je vise kao pomoc za grceve nego za bolove...
Sortiraj odgovore
Najstariji