Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    15. Veljača 2024. 01:23

Al Upomoć Upomoć 😂. Pa bili su jebacki trudovi Al to je bilo ajd samo satak😅. Rodila sam prirodno šta sam htjela ajd i kad računam od prvog truda do izgona cca 5 ipo sati.I stavila fridu u upotrebu. Uložak je super. Malo jedino velik tako da će mi ova 4 bit taman. Bokse su isto odlične. Pjenu koristim i vlažne. Uglavnom sve. 
    I hvala vam cure ❤️. 

💁🏽‍♀️ 36
    💁🏽‍♂️33
    👧🏻 2022
    👶🏻2024
    Eutirox 125

Yellowsubmarine
    15. Veljača 2024. 06:48

Malena cestitam ti! Porod zvuci fino prirodno i brzo 🥰 

• lalllla
    15. Veljača 2024. 07:19

Cestitaaam❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    15. Veljača 2024. 07:23

Čestitam 💕💕

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

buhtlica23
    15. Veljača 2024. 07:29

Sandra25

buhtlica23

Pozdrav, ja obavila prvi pregled u bolnici. Cak su me i na ctg stavljali.(to me iznenadilo jer inace tek poslje 30 tt ide, a ja 28tt).
    Beba je 1120g, mjere stimaju za tjedan trudnoce. No s obzirom na vrijednosti tlaka preporuka je bila da oostanem na obradi. Ja sam odbila ( nemam kome curku ostaviti a i trenutno je u fazi mama i samo mama )i zamolila uputnice da to sve obavimo ovako tako da me iducih dana ceka puno hodanja. Obavila sam neke pretrage vec danas i to je uredu. Kazu ako dodem do 35 tt da ce oni biti prezadovoljni. Ja u soku ostala. Reko pa to je tu hahahha. A do sad sam kao opusteno imam vremena. Tako da eto vidit cemo. Drzite nam fige da sto duze izguramo. 😊
    Sto se tice stvari, isto cu nositi kofer kao i zadnji put.

Koliki ti je tlak bio? Nadam se da ce sve pretrage biti uredne i da ces moci biti kuci do zadnjeg trenutka😀

Pa sad je bio uredan 135/80, na na zadnjem pregledu kod primarne gin je bio 170/100, ali sam tad dosla ful uzrujana da ne ulazim sad u pricu znam zasto je bio toliki 😅🫣
    I naravno ovi u bolnici odma ajme to mora ic kompletna obrada, pa reko dobro dajte uputnice i odradim sve. Nisu bili odusevljeni s tim no meni nije problem otic par dana da obavim sve. Nego da tamo lezim isto par dana i da mi tlak bude visok jer eto mala nece jest ili spavat ili tako nest.. kod kuce je do 140/90 to toleriraju..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    15. Veljača 2024. 07:29

Malena čestitam 🎉🎉
    Brz oporavak :) 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Zelena123
    15. Veljača 2024. 07:46

Cocinella, super za pregled, ja isto planiram u Petrovu, možda se i vidimo :). Idući tj imam zadnji pregled privatno i onda nastavljam kod dr Radosevic u Petrovu (ona je petkom u ambulanti).
    Maša, znači nije bilo strašno cijepljenje? :D
    Za pupak sam mislila uzeti Octanisept i gaze. Čula sam da tog praška nema više za kupiti...
    Bananice zašto odmah misliš da će te rezati? :( 
    Popis za bebu - više manje mi je sve isto na spisku kao u 12345M, jedino nisam planirala nosit stvari za bebu. Koliko vidim po iskustvima, bolnice imaju sve te pelene, kreme i sl.
    Malena čestitam!!! Želim ti brz oporavak :)

Ja sam isto razdražljiva, nekako smo ni vamo ni tamo sa selidbom, sve nam je prolongirano za početak ožujka, a ja do tad nisam planirala prat i peglat robicu jer čekam novu mašinu, ali sve me strah da ne se nešto ne pokrene prije xD

12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    IVF 07/23 💙-->👶🏻2024
    07/25 Biokemijska❌
    11/25 test pozitivan, uzv 25.11

Mary36
    15. Veljača 2024. 08:21

Malena čestitke!!! Brz porod si imala 🥳

• Sandra25
    15. Veljača 2024. 08:47

Malena cestitam! Bravo🙌🏻🙌🏻🙌🏻
    Nikad nisam cula da pupcana moze imati cvor, eto meni nove opsesije i nocne more do poroda🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• cocinella
    15. Veljača 2024. 09:23

Zelena123

Cocinella, super za pregled, ja isto planiram u Petrovu, možda se i vidimo :). Idući tj imam zadnji pregled privatno i onda nastavljam kod dr Radosevic u Petrovu (ona je petkom u ambulanti).

Znaš li možda kakav je sada raspored? Ja sam naručena za četvrtak, ali nemam pojma kod koga. Zamolila sam za doktoricu Gašparović jer me ona zadnji put vodila. Čini mi se da je ona prije bila ponedjeljkom.
    A dr. Radošević je predivna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani