Cocinella, super za pregled, ja isto planiram u Petrovu, možda se i vidimo :). Idući tj imam zadnji pregled privatno i onda nastavljam kod dr Radosevic u Petrovu (ona je petkom u ambulanti).
Znaš li možda kakav je sada raspored? Ja sam naručena za četvrtak, ali nemam pojma kod koga. Zamolila sam za doktoricu Gašparović jer me ona zadnji put vodila. Čini mi se da je ona prije bila ponedjeljkom.
A dr. Radošević je predivna.
Malena cestitam! Bravo🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Nikad nisam cula da pupcana moze imati cvor, eto meni nove opsesije i nocne more do poroda🤣🤣🤣
Baš otključo mi se novi strah, jel se zna kako i kada se to desilo? Koliko je mogao biti tako unutra?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
malena čestitam <3
cjepivo nije bilo uopce strasno hahahaNEGOOO jedno pitanjce, dali ima koja od vas tu da je rodila prvo dite u 37 ili 38 tjednu a da je s drugim dogurala do termina ? ja sam upravo skuzila da imam nekih 16-17 dana do dana do kad sam rodila sina HAHAHAHAHA PANIKA ! sve si mislim da necu dogurat do termina nego da ću vjerovatno isto rodit u 37 tt ? sta vi mislite ? ps od panike evo peru se dvije perilice robice za bebu hahahah
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
malena čestitam <3
cjepivo nije bilo uopce strasno hahahaNEGOOO jedno pitanjce, dali ima koja od vas tu da je rodila prvo dite u 37 ili 38 tjednu a da je s drugim dogurala do termina ? ja sam upravo skuzila da imam nekih 16-17 dana do dana do kad sam rodila sina HAHAHAHAHA PANIKA ! sve si mislim da necu dogurat do termina nego da ću vjerovatno isto rodit u 37 tt ? sta vi mislite ? ps od panike evo peru se dvije perilice robice za bebu hahahah
Da li su ti u prvoj trudnoci tada krenuli prirodni trudovi?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Nasla sam tyrosur prasak u Srbiji ako neko ima kako za nabavit da znate😂👍
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Malena cestitke. Ovo za pupcanu, brrrrrr, puj puj. Super da je sve bilo oke. Svi znamo za cerebralce i da se problemi sa pupcanom mogu dogoditi.. al nekako ne razmisljas o tome. Da nam svima bude najgori scenarij ovakav kao tebi (gdje je sve bilo okej) 🤞
Zelena ne mislim da ce me rezat, nadam se da nece, al evo streberski volim bit spremna 😀
Nasla sam tyrosur prasak u Srbiji ako neko ima kako za nabavit da znate😂👍
Hahaha 😀 evo moram prijavit, naso muz u jednoj ljekani u Zg. Mene su sve koje sam zvala u blizem radijusu od stana odj.. 😀
malena čestitam &lt;3
cjepivo nije bilo uopce strasno hahahaNEGOOO jedno pitanjce, dali ima koja od vas tu da je rodila prvo dite u 37 ili 38 tjednu a da je s drugim dogurala do termina ? ja sam upravo skuzila da imam nekih 16-17 dana do dana do kad sam rodila sina HAHAHAHAHA PANIKA ! sve si mislim da necu dogurat do termina nego da ću vjerovatno isto rodit u 37 tt ? sta vi mislite ? ps od panike evo peru se dvije perilice robice za bebu hahahahDa li su ti u prvoj trudnoci tada krenuli prirodni trudovi?
Pukao mi je vodenjak i 2 sata nakon toga prirodno su poceli trudovi…
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bome ni ja nisam ništa do sad znala o čvoru pupčane (i bolje možda). 😟 Čula sam o omotanoj pupčanoj, tako se i moj rodio i BTW to mi nisu rekli nego sam pročitala na latinskom u otpusnom pismu (rodila carski na kraju jer se nije spuštao - možda baš zbog toga).
Može netko malo više o tom čvoru tko zna, strah me guglat da ne pročitam previše.
2020. 👦🏻
malena čestitam &amp;lt;3
cjepivo nije bilo uopce strasno hahahaNEGOOO jedno pitanjce, dali ima koja od vas tu da je rodila prvo dite u 37 ili 38 tjednu a da je s drugim dogurala do termina ? ja sam upravo skuzila da imam nekih 16-17 dana do dana do kad sam rodila sina HAHAHAHAHA PANIKA ! sve si mislim da necu dogurat do termina nego da ću vjerovatno isto rodit u 37 tt ? sta vi mislite ? ps od panike evo peru se dvije perilice robice za bebu hahahahDa li su ti u prvoj trudnoci tada krenuli prirodni trudovi?Pukao mi je vodenjak i 2 sata nakon toga prirodno su poceli trudovi…
Meni je isto 38+5 prošli put pukao vodenjak i počeo porod pa me baš zanima da li će i ovaj put ranije biti. Mislim moj je bio već 3750/52 u 38+5, valjda je već bio spreman za van.
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji