Malena čestitam, uživaj u bebici.. Želim ti brzi oporavak. 😊❤️🍀
Nemojte se cure sad na kraju plašiti i opterećivati sa lošim stvarima. Ok je nešto znat i čitat, ali ja npr isto ništa o tome ne znam i ne želim se sada stresirat oko toga šta bi bilo kad bi bilo, jer tako se možemo oko svega bedirat... treba razmišljati pozitivno, i uživati u ovim rastezanjima.i migoljenjima dok smo 2u1 🥰
Btw ako ste slučajno zaboravile, u Lidlu od danas kolekcija Disney robice za bebače, pa tko voli nek požuri 😁
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Slusam savjete za miran san vecer prije indukcije
Mislim da oka necu sklopiti, vec sam sva na iglama
ajmeeee sretan ti dan termina prvo i sretno sutra <3
neznam napravi si lipo kupku , pojedi nesto fino i stavi si neki dobar film :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Razmisljaj o tome da ce sutra sve biti gotovo. Ja bih voljela da sam lijepse iskoristila dan prije indukcije, pojela nesto sto bas zelim, odmorila, slusala glazbu koja me puni pozitivnom energijom…
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Nemojte se cure sad na kraju plašiti i opterećivati sa lošim stvarima. Ok je nešto znat i čitat, ali ja npr isto ništa o tome ne znam i ne želim se sada stresirat oko toga šta bi bilo kad bi bilo, jer tako se možemo oko svega bedirat… treba razmišljati pozitivno, i uživati u ovim rastezanjima.i migoljenjima dok smo 2u1 🥰
Btw ako ste slučajno zaboravile, u Lidlu od danas kolekcija Disney robiceza bebače, pa tko voli nek požuri 😁
Slazem se. Al sad mi se neka jeza uvukla pod kozu jer za to nikad nisam cula, a iskreno ne pada mi na pamet guglat jer ce izac najgori moguci clanci.
Tako su mi jucer malome nokti bili lagano plavkasti i muz se zabrinuo, ja isla guglat i izaslo mi kako je neki 6ogodisnjak umro bla bla. Sva sam bila jucer nenormalna. Na kraju je ispalo da mu je skakala temperatura i rukice su mu bile hladne, kad smo mu utoplili ruke ispod pokrivaca, boja noktiju se vratila u normalu.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Malena, čestitam! Dobrodošao Mark 💙
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pupak - nama je patronazna dolazila mislim da svaki drugi dan i pospricala i poprasila pupak. Meni je rekla nek ga samo prasim. Tako namjeravam i sad. Nisam jos kupovala, ali cu uzeti sto mi preporuce ako se Tyrosur ne pojavi do onda.
Stvari za rodiliste - pa evo iz mojeg osobnog iskustva, pola stvari s internetskih popisa nisam trebala 🤷♀️ i stvarno nisam imala veliku torbu. Dokumentacija, mini kozmetika za higijenu (kupila u Mülleru), mobitel, punjac, 1 paket ulozaka, 1 paket gacica, 2 spavacice, 1 tanki ogrtac od spavacice za svaki slucaj, 1 paket pelena, vlaznih i 2 tetre, papuce, kekse, 1 grudnjak (nije mi bas bio praktican pa sam ga malo nosila), krema za bradavice, wc papir, rucnik mali i veliki, sapun za ruke. Mislim da sam sve nabrojila. Prosli put sam narucila sa stranice mamin kofer sve za rodiliste, ali vidim da sad vise nemaju. Za neke stvari se potrebno raspitati jer je drugacije od rodilista do rodilista. U Vz se ne dobi nista za bebu osim odjece tako da moram imati svoje. Odjecu u kojoj sam dosla je muz odnio doma, a donio nam odjecu za izlazak. Isto tako sam mu svaki dan pisala sto da mi donese (npr. ulosci, cisti rucnik, spavacicu, wc papir...) i pakirala sto da nosi doma (npr. Prljave rucnike, spavacice...)
Izdajalicu i dude nisam nosila. Izdajalice obicno imaju i u rodilistu, a i muz moze donijeti u svakom trenu ako bas zatreba. Dude kod nas bas niti ne dozvoljavaju. Jedino su mi za prvu curku rekli nek mi donese ako imamo jer je doslovno cijele noci plakala i tesko ju je bilo smiriti. Mali je prespavao vise od pola boravka u bolnici tako da za nkega nisam ni trebala 😅
Odmoriti kako najbolje znaš. Vjerujem da nema spavanja, ni sama nebi mogla, ali fino neko opuštanje, kupka, fina klopa. Neka masažica od muža. Sutra se družiš s bebicom. 🥰
2020. 👦🏻
Cure nemojte guglat osim ako bas bas nemate neki nalaz ili dijagnozu pa se o tome zelite informirat. Kad guglas uvijek je rak 😀 salim se, ja puno guglam, i samo si stres navlacim sa tim. Iako, za neke stvari je dobro informirat se - al samo za ono na sta mozemo djelovat preventivno (tipa anemija u trudnica). Ostalo, samo je nepotreban stres. Sta se pupcane tice, ruzna istina je da se sa njom mogu dogoditi razna st(r)anja - od cvorova do omotanih pupcanih, do ugrusaka. Na to ne mozemo utjecati ni mi, a ni doktori osim u momentu poroda. Ok moze se sa terapijom utjecati na ugruske al nije ni to 100%. Poanta tih uzasa je da se smanji protok kroz pupcanu, najcesce u momentu poroda i onda taj smanjeni kisik moze negativno utjecati na bebu. ALI radi se o zaista zaista rijetkim situacijama i najcesce doktori uspiju "spasit stvar" pri samom porodu. Tako da, nemojte o tome razmisljat.. moze nam se dogodit jos sto ruznih stvari pri porodu, a i u zivotu. A ovo je zaista van nase kontrole. 🥰 Kakav sam pep talk napisala 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji