Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    10. Veljača 2024. 15:44

Cure koje ste pred kraj i nabavile ste gotovo sve za sebe/bebu, dakle sve od opreme, kolica, komode, tekstila, robice, kozmetike i ostalo - koliko vas je to cca koštalo ako ste pratile? Naravno da je jako teško reći točno jer ne pišemo svaku sitnicu i ovisi tko je kakva kolica kupovao, ali onako, ugrubo? Imam osjećaj da su užasno porasle cijene cijele te opreme unatrag 5 godina kad sam prvi put kupovala 😬

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Zelena123
    10. Veljača 2024. 15:45

Hvala svima na savjetima! Ja sam sada otišla na Svijet beba.hr i obavila kupovinu - Frida bokserice, bočica, pjena i oblozi, zatim purelan krema, te šeširići, jastučići i štitnici za bradavice. Dosta toga je na 15% popusta. Sad mi je lakše xD. Barem sam s nečim krenula, mi smo baš u ludnici zbog selidbe, nisam još ništa oprala a kamoli ispeglala. Nadam se da ću do kraja idućeg tjedna imati barem spremnu torbu za rodilište :)Optilube gel - to se stavlja po površini dolje ili se gura kao vaginaleta? xD

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Donna2022
    10. Veljača 2024. 15:45

12345M

Donna2022

Alexicato se slazem, dosta vremena mu treba da krene na bitno, tako da nisam bas detaljno slusala sve, mozda ponovim drugi tjedan samo taj dio oko vjezbi- u biti jesi ti upamtila koliko cesto se izvode? Muzu sam prepricavala- hi-hi-hu disanje, da me mora podsjetiti🤣
    Necu ni ja jos, to za slucaj da prenesem ili kad vec pukne vodenjak😉 ne usudim se ni ja ranije iako on kaze od 38 tjedna da vec moze pomalo, ali neka nje jos 10-ak dana sto se mene tice unutra😉 ajme pisem ovo 10-ak i bas me panika lovi🤣 i istovremeno ne mogu docekati da ju vidim🥰
    Ja i ti smo dan razlike i isto mjenjam misljenja svake sekunde, jedan tren si mislim oces li vise, drugi tren neka ga jos tjedan, tjedan ipo 😂😂 mene malo strah prvog susreta sa bebom onako hvata me trema i leptirici iznutra i jaaaako ce mi falit ovo migoljenje u trbuhu

Hahah razumijemo se onda skroz🥰 nocas me ulovila bol u krizima i vec panika- to je to, krecu trudovi- i onda pomislim- pa ok, 38 t sam prosla, nista strasno da sad krenu🤷‍♀️ na kraju je ispalo da sam se samo ukocila u bocnom polozaju🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• lalllla
    10. Veljača 2024. 15:49

Zelena123

Hvala svima na savjetima! Ja sam sada otišla na Svijet beba.hr i obavila kupovinu - Frida bokserice, bočica, pjena i oblozi, zatim purelan krema, te šeširići, jastučići i štitnici za bradavice. Dosta toga je na 15% popusta. Sad mi je lakše xD. Barem sam s nečim krenula, mi smo baš u ludnici zbog selidbe, nisam još ništa oprala a kamoli ispeglala. Nadam se da ću do kraja idućeg tjedna imati barem spremnu torbu za rodilište :)Optilube gel - to se stavlja po površini dolje ili se gura kao vaginaleta? xD

A to je gel koji se maze na ulaz u rodnicu odnosno tam di beba izlazi da se tja cijeli dio omeksa i da ne popucas.. ja sam prvi porod nosila dianatal gel i zaboravila sam rec da sam donjela tako da nemojte biti kao ja😂😂😂😂 tako da imam taj dianatal neiskoristen pa njega nosim😂🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Maša🤰🏼
    10. Veljača 2024. 15:54

Yellowsubmarine

Maša🤰🏼

Sta se tice bolova. Imam sina od 2 god i 1 mjesec i sve je uredu do nekih 17,18 sati onda budem toliko ubijena da vise nemogu stajat na nogama.Meni je najveci problem sta se on jos budi po noci. Pa dok odem kod njega u sobu dok on zaspe i dok ja piskim ja se toliko razbudim da nemogu vise spavat. Majkemi mislim da cu vise spavat kad dode beba nego sad. Proslu noc sam spavala od 3-5 i tjt 🙈Sta mislite oce on spavat bolje ili gore kad dode beba? 😂 samo mi jos fali da se beba budi svakih 2-3 sata a on jos izmedu toga 😤
    Ajme Mašo, moj sin ima isto godinu ipo i spava gore nego novorođence. Pola noci hodam iz svog u njegov krevet, jos je on turbo vezan za mene, kad vidi muza pocne urlat. A i kad rodim, muz ce biti na brodu tako da svakako me ceka kaos. vjeruj mi i ja se kao ti nadam da ce poceti spavati bolje. Ako ista neko ova iduca beba spava kako treba 😂

Ja majkemi kazem da je on spavao bolje ko novorodence nego sada 🙈😂 hvala bogu moj muz stvarno puno pomaze i mali je jako vezan uz njega pa onda on uskoci kad sam ja bas koma ali nemoze ni on svaku noc ne spavat i onda cili dan radit 😪 ali dobro nadam se da ce se sve sredit s vremenom :) inace je stvarno dobro dite osim sta je jako ziv ali izrazito je poslusan i stvarno se sve lako dogovorimo tako da mislim da nece bit problema sa sekicom , ali eto to spavanje nam je koma otkad je napunio nekih 8,9 mjeseci 🙈 ali cula sam dosta prica da oni krenu spavat bas to kad se beba rodi tako da se tome nadam 🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Baby.nb.3
    10. Veljača 2024. 15:59

Zelena123

I ja sam taman obavila shopping - dečki spavaju, a ja sam 2h tražila sve što mi treba, imam još neke stvari koje ću u DMu i ljekarni, dio Ikea, ali polako je vrijeme za nabavku, pogotovo što sam svako toliko po par dana u ZG, i planira se raniji porod, pa nek čeka spremno 🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Anica88
    10. Veljača 2024. 17:13

12345M

Kod mene je bas obrnuto, svima bi pozelila trudnocu ko sto ja imam, nista me ne boli da se ne moze pretrpit, i ak zaboli prođe brzo, jutarnje mucnine i povracanja nisam imala uopce, niti jednom, mirisi mi ne smetaju, nesto mi se jede vise nesto manje al to je normalno i sve je do sad (da pokucam) bilo uredu, malo bolova u nogama i kukovima, ali nista strasno
    Ne stedim se nimalo, radim sve kao i prije jedino ne dizem teske stvari, mogu rec da volim bit trudna osim onog djela po noci kad se teze prebacim s ljevog boka na desni, ali nebi bilo fora da se bar malo ne pozalim :P

Blago tebi…
    Po pricama mojih prijateljica, i ja sam ocekivala da mi bude tako… ali eto, nemam srece :(

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Bananica80
    10. Veljača 2024. 17:18

Dobila sam preporuku za nabaviti bubamaru za dojenje. Jel znate jel to ima za kupiti u ljekarnama ili negdje tako "blizu" da mogu poslati muza po to ako mi zatreba. Oprezna sam sa nabavkom puste opreme za dojenje dok ne vidim kako ce mi to sve ici, pa bi i ovo kupila u zadnji cas ako zatreba. Ovo sta sam guglala su sve webshopovi uz koje ide i neko vrijeme za dostavu

• tear_of_happiness
    10. Veljača 2024. 17:34

Bananica80

Dobila sam preporuku za nabaviti bubamaru za dojenje. Jel znate jel to ima za kupiti u ljekarnama ili negdje tako "blizu" da mogu poslati muza po to ako mi zatreba. Oprezna sam sa nabavkom puste opreme za dojenje dok ne vidim kako ce mi to sve ici, pa bi i ovo kupila u zadnji cas ako zatreba. Ovo sta sam guglala su sve webshopovi uz koje ide i neko vrijeme za dostavu

Ako misliš na Haakaa bubamaru, nju imaš u Babycentar dućanima, čak na internetu možeš vidjeti u kojem ih ima na stanju 😀

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Bananica80
    10. Veljača 2024. 17:48

tear_of_happiness

Bananica80

Ako misliš na Haakaa bubamaru, nju imaš u Babycentar dućanima, čak na internetu možeš vidjeti u kojem ih ima na stanju 😀

Ee da, na nju sam mislila - tj ne mora bit bas haakaa, ak ima i drugi proizvodjac a ista funkcija ... Super, tenks

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.