Ja sam isto uzas. Evo sam se vratila iz setnje lagane po ravnom, i prvo se moram ic izvalit na kauc za doc sebi, pa onda tek kuhat rucak 😶 a tek sam 33 tt. Sta ce onda biti kasnije tek 🤪
I kao da mi je odjednom preko noci trbuh postao tezak i nespretan. Sinoc mi je trebalo sto godina da promijenim polozaj u krevetu (sa boka na bok), a za ustat se na wc mi isto treba pet minuta. Znala sam da ce to postat proces, al mislila sam da ce me ulovit malo kasnije u trudnoci..
Alexicato se slazem, dosta vremena mu treba da krene na bitno, tako da nisam bas detaljno slusala sve, mozda ponovim drugi tjedan samo taj dio oko vjezbi- u biti jesi ti upamtila koliko cesto se izvode? Muzu sam prepricavala- hi-hi-hu disanje, da me mora podsjetiti🤣
Necu ni ja jos, to za slucaj da prenesem ili kad vec pukne vodenjak😉 ne usudim se ni ja ranije iako on kaze od 38 tjedna da vec moze pomalo, ali neka nje jos 10-ak dana sto se mene tice unutra😉 ajme pisem ovo 10-ak i bas me panika lovi🤣 i istovremeno ne mogu docekati da ju vidim🥰
Zapisala sam si da ako si zatvorena ili 1 prst otvorena ponavljati stipkanje trbuha svakih 10 minuta do kontrakcije i to raditi sat vremena- znaci stipkas trbuh->dobijes kontrakciju i onda pauziras 10 min pa ispocetka do 1h (ispada kao da moras dobiti kontrakciju nakon stipkanja uvijek 😂). Nakon tih 1h stipkanja napraviti 1,5h pauzu pa ispocetka.
A za bradavice ista stvar samo umjesto 1h ponavljati to sve unutar 1,5h pa onda napraviti 1,5h pauzu.
Evo nadam se da sam dobro zapisala i dobro objasnila. Mozda Malena zna bolje
Alexicato se slazem, dosta vremena mu treba da krene na bitno, tako da nisam bas detaljno slusala sve, mozda ponovim drugi tjedan samo taj dio oko vjezbi- u biti jesi ti upamtila koliko cesto se izvode? Muzu sam prepricavala- hi-hi-hu disanje, da me mora podsjetiti🤣
Necu ni ja jos, to za slucaj da prenesem ili kad vec pukne vodenjak😉 ne usudim se ni ja ranije iako on kaze od 38 tjedna da vec moze pomalo, ali neka nje jos 10-ak dana sto se mene tice unutra😉 ajme pisem ovo 10-ak i bas me panika lovi🤣 i istovremeno ne mogu docekati da ju vidim🥰
Ja i ti smo dan razlike i isto mjenjam misljenja svake sekunde, jedan tren si mislim oces li vise, drugi tren neka ga jos tjedan, tjedan ipo 😂😂 mene malo strah prvog susreta sa bebom onako hvata me trema i leptirici iznutra i jaaaako ce mi falit ovo migoljenje u trbuhu
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mi smo namontirali next to me, ja sam to zamišljala puno manje nego što je 😂
Nemoj mi to govorit ionako nemam mjesta😂😂😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sta se tice bolova. Imam sina od 2 god i 1 mjesec i sve je uredu do nekih 17,18 sati onda budem toliko ubijena da vise nemogu stajat na nogama.Meni je najveci problem sta se on jos budi po noci. Pa dok odem kod njega u sobu dok on zaspe i dok ja piskim ja se toliko razbudim da nemogu vise spavat. Majkemi mislim da cu vise spavat kad dode beba nego sad. Proslu noc sam spavala od 3-5 i tjt 🙈Sta mislite oce on spavat bolje ili gore kad dode beba? 😂 samo mi jos fali da se beba budi svakih 2-3 sata a on jos izmedu toga 😤
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala vam cure ❤️
Evo javljam razvoj situacije do sad..prvo sam imala pregled, otvorena 4prsta ali trudovi nula bodova.. obavila klistir, tuširanje, dobila sam njihove spavačice, ručnik,mrežaste gaćice i chicco uloške, tako da mi od mojih stvari koje sam spremila za rađaonu nije trebalo ništa... smjestili su me u rađaonu, voda curi stalno ko iz špine 😁 oko 13 sam dobila i ručak(tako da se smije jesti 😁) jer ujutro nisam doma mogla ništa pojest pa da ne umirem od gladi...
Krenuli su mi malo prije neki lagani trudovi
Za sad je to to, javim vam kako bude prošao sam porod
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Hvala vam cure ❤️
Evo javljam razvoj situacije do sad..prvo sam imala pregled, otvorena 4prsta ali trudovi nula bodova.. obavila klistir, tuširanje, dobila sam njihove spavačice, ručnik,mrežaste gaćice i chicco uloške, tako da mi od mojih stvari koje sam spremila za rađaonu nije trebalo ništa… smjestili su me u rađaonu, voda curi stalno ko iz špine 😁 oko 13 sam dobila i ručak(tako da se smije jesti 😁) jer ujutro nisam doma mogla ništa pojest pa da ne umirem od gladi…
Za sad je to to, javim vam kako bude prošao sam porod
Inna u kojoj si bolnici?
Držim fige, sve će proći dobro :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Mi smo namontirali next to me, ja sam to zamišljala puno manje nego što je 😂
Da i ja sam ga isto zamišljala manjeg, naručila sam preko jukki.hr plahtice pa su mi naravno premale 🙈 taman nam je na milimetar stao pored kreveta, a ja zamišljala da ce biti još mjesta
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Hvala vam cure ❤️
Evo javljam razvoj situacije do sad..prvo sam imala pregled, otvorena 4prsta ali trudovi nula bodova.. obavila klistir, tuširanje, dobila sam njihove spavačice, ručnik,mrežaste gaćice i chicco uloške, tako da mi od mojih stvari koje sam spremila za rađaonu nije trebalo ništa… smjestili su me u rađaonu, voda curi stalno ko iz špine 😁 oko 13 sam dobila i ručak(tako da se smije jesti 😁) jer ujutro nisam doma mogla ništa pojest pa da ne umirem od gladi…
Za sad je to to, javim vam kako bude prošao sam porodInna u kojoj si bolnici?
Držim fige, sve će proći dobro :)
U Puli
Hvala ❤️
Drz se Inna… zvuci sve super za sad, a za par sati se druzis s bebicooommmm!!! 🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji