Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    10. Veljača 2024. 11:01

Leptirica123

Zelena123

Lallla, ne znam u kojem si tjednu, mislim da se magnezij ne preporuča iza 36/37 tjedna, do tad ga slobodno pij :)
    Žene baš gledam ove Frida mom gaćice - one nemaju veličine? Je li to jako rastezljivo?
    Da li se uz ove gaćice koriste ulošci chicco? Ili ide jedno ili drugo? Krećem lagano u opskrbu za rodilište :)Jastučići, šeširići i štitnici za bradavice - zbunjuje me ovoliko pojmova. Jesam li dobro shvatila da jastučići služe da ne procuriš preko majice, štitnici za bradavice kao pomoć dojenju, a što su sad šeširići? Je li sve potrebno ponijeti u rodilište?
    Netko je spominjao uloške za otkrivanje plodne vode? Gdje se to može nabaviti? :)Hvala unaprijed :D
    Što se tiče uložaka za plodnu vodu ja sam po netu tražila gdje ih ima, našla sam u ovoj ljekarni, možda ih ima i u ostalim ljekarnama, ali dosta koštajuhttps://www.ljekarna-marusic.hr/proizvodi/8755/amnio-check-test-za-plodnu-vodu-5-kom/#

Da bas sam gledala 5 komada 47€ 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Bela23
    10. Veljača 2024. 11:03

Sretno Inna i da sve prodje skolski. 🥳
    Ja se mislim kupiti te srebrne stitnike.. nisam jos sigurna ali dok sam prvo dijete dojila bas su me u pocetku bolile bradavice pa bih se sad osigurala. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Sandra25
    10. Veljača 2024. 11:03

Inna sretnoooooo!!!!
    Stize prva bebicaJa sam nabavila svo troje, i te metalne, i seserice, i jastucice.🤣
    Ovi ulosci za plodnu vodu nigdje, ali nigdje nisu dostupni, javite ako negdje slucajno nadjete.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Donna2022
    10. Veljača 2024. 11:04

Zelena123

Lallla, ne znam u kojem si tjednu, mislim da se magnezij ne preporuča iza 36/37 tjedna, do tad ga slobodno pij :)
    Žene baš gledam ove Frida mom gaćice - one nemaju veličine? Je li to jako rastezljivo?
    Da li se uz ove gaćice koriste ulošci chicco? Ili ide jedno ili drugo? Krećem lagano u opskrbu za rodilište :)Jastučići, šeširići i štitnici za bradavice - zbunjuje me ovoliko pojmova. Jesam li dobro shvatila da jastučići služe da ne procuriš preko majice, štitnici za bradavice kao pomoć dojenju, a što su sad šeširići? Je li sve potrebno ponijeti u rodilište?
    Netko je spominjao uloške za otkrivanje plodne vode? Gdje se to može nabaviti? :)Hvala unaprijed :D

Zelena- ja sam uzela chicco uloske i Frida mom bokserice po preporuci frendice, navodno da su bokserice puno bolje nego obicne gacice, cvrsce drze. Jedna je velicina, rastezljive su. Ja sam si jos spakirala par onih jednokratnih podloga za previjat bebu, da stavim ispod sebe za slucaj da jace bude curilo🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Martinaaa_
    10. Veljača 2024. 11:05

Inna sretno 😊🍀
    Ja sam stigla sad stigla sa pregleda, ctg opet otkucaji malo poviseni ali kazu da je sve uredu da je bebica malo hiperaktivna. U utorak sljedeci ctg.
    Ja ne znam da li da uzimam te sesirice za bradavice i mast, da li to svakoj trudnici treba ili ako bas bude nekih komplolacoja sa dojenjem

💓

Donna2022
    10. Veljača 2024. 11:11

Inna sretnoo, da prodje brzo!! 🍀🥰
    Cure da li koja prati grupu na FB Prirodan porod od dr. Kainovic? Ja sam jucer prvi puta poslusala online predavanje i mogu vam reci da sam cula par korisnih stvari.. predavanja su dva pita dnevno- u 7 ujutro i 7 navecer. Ugl dr lijepo objasni tehnike disanja i vjezbe koje navodno pomazu brzem otvaranju kada je termin blizu i kada krenu trudovi/pukne vodenjak.. i takodjer sto mi je bilo korisno- preporucio je lubrikant Optilube kao zamjenu za  Dianatal, kaze da je potpuno identican ucinak- Optilube kosta cca 10€ a Dianatal preko 100€, tako da cu si ja uzeti svakako Optilube😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

amystiqa
    10. Veljača 2024. 11:16

Martinaaa_

Inna sretno 😊🍀
    Ja sam stigla sad stigla sa pregleda, ctg opet otkucaji malo poviseni ali kazu da je sve uredu da je bebica malo hiperaktivna. U utorak sljedeci ctg.
    Ja ne znam da li da uzimam te sesirice za bradavice i mast, da li to svakoj trudnici treba ili ako bas bude nekih komplolacoja sa dojenjem

Uzmi radije. Nisu skupi, a ako ti ne bude trebalo proslijediš dalje ili prodaš. Za šeširiće silikonske pričam. 
    Kremu svakako. Purelan najbolje. Ona se može koristiti i za neka druga oštećenja kože. 
    Ja definitivno preporučam svima i da si kupe Multimam komprese. Jednu kutiju za start. Jesu skupe, ali spas su, definitivno najučinkovitije! 
    I obavezno prerezati jednu na pola, dovoljna je polovica za svaku bradavicu. Posebno s obzirom na cijenu. 

2020. 👦🏻

• Alexica
    10. Veljača 2024. 11:18

Inna sretno! Prva bebicaaaa 🥰 malo sam ljubomorna 🤭🤭🤭🤭 neka bude brzo i lako 💪🏻 bas lijepo sto si nam javila! 
    Imate silvercups od koala baby na evitas, mislim da imaju i neki kod za popust za valentinovo. Ja sam cula samo najbolje stvari za to pa nosim sa sobom u bolnicu. U uputama pise da se krece koristiti cca 7-10 dana prije poroda, jel netko od vas planira/koristi tako? Meni se bas ne da to sad stavljati 🙈
    Fridamom gacice izgledaju rastezljivo- ja imam i gacice i bokserice pa cu kombinirati. Gacice su kao vise za carski pa sam za svaki slucaj uzela oboje nek se nadje, posluzit ce i ako ne bude carski sigurno.

• Alexica
    10. Veljača 2024. 11:23

amystiqa

Martinaaa_

Inna sretno 😊🍀
    Uzmi radije. Nisu skupi, a ako ti ne bude trebalo proslijediš dalje ili prodaš. Za šeširiće silikonske pričam.
    Kremu svakako. Purelan najbolje. Ona se može koristiti i za neka druga oštećenja kože.
    Ja definitivno preporučam svima i da si kupe Multimam komprese. Jednu kutiju za start. Jesu skupe, ali spas su, definitivno najučinkovitije!
    I obavezno prerezati jednu na pola, dovoljna je polovica za svaku bradavicu. Posebno s obzirom na cijenu.

Potpisujem sve :) nabavila i kremicu i komprese.
    I jos imam i one obloge koji se mogu zagrijati/ohladiti pa razmislite o tome.Donna poslusala sam ja predavanje i mislim 12345M. Meni je isto bilo ok osim sto se malo ponavljao i jos pricao neke nevezane stvari pa je predugo trajalo- preko 2h.
    Malo me trta krenut s tim vjezbama, mozda u ponedjeljak ako nista do tad ne bude 😂 neke kazu da ih nista nije boljelo a bile su otvorene vec puno pa ne bi htjela da zakasnim u bolnicu hahaha
    E da, i otkucaji (nasi) - normalno je da su visi u trudnoci jer sece mora vise pumpati. Moji su uvijek negdje oko 90-95.

• lalllla
    10. Veljača 2024. 12:13

Donna2022

Innasretnoo, da prodje brzo!! 🍀🥰
    Cure da li koja prati grupu na FB Prirodan porod od dr. Kainovic? Ja sam jucer prvi puta poslusala online predavanje i mogu vam reci da sam cula par korisnih stvari.. predavanja su dva pita dnevno- u 7 ujutro i 7 navecer. Ugl dr lijepo objasni tehnike disanja i vjezbe koje navodno pomazu brzem otvaranju kada je termin blizu i kada krenu trudovi/pukne vodenjak.. i takodjer sto mi je bilo korisno- preporucio je lubrikant Optilube kao zamjenu za Dianatal, kaze da je potpuno identican ucinak- Optilube kosta cca 10€ a Dianatal preko 100€, tako da cu si ja uzeti svakako Optilube😉

A taj optilube isto nosis u bolnicu pa ti ga oni tamo koriste ili kao mozes i doma unaprijed mazati da se to sve dole omeksa prije poroda naravno pred porod negdje u terminu😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.