Ja si planiram uzeti od one Biljkoljupke kremu Vulvalicious. Osim smiješnog imena, navodno je jako dobra za poslije poroda, ožiljke od rezova i hemeroide. Čak i gljivice. Pa nek se nađe. Uzela sam već i njenu tinkturu od lista maline koju planiram početi piti iza 36. tt.
2020. 👦🏻
Čovječe kad čitam ove vaše priče i iskustva s poroda, carski se zaista čini prelagan i brz, za pola sata si natrag u sobi 😅
Ustajanje i oporavak je druga priča doduše, ali mislim da se i cure nakon koma prirodnog poroda također teško oporavljaju 🥺
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Bas gledam na stranici i oboje je rasprodano :(
Mislim da je rekla ova ženska koja ih radi na Instagramu da krajem mjeseca dolazi nova tura. Ja sam isto stavila mail sad da mi dođe obavijest.
List maline ti tad baš više neće trebati, ali Vulvalicious možda taman dođe na vrijeme, ako ti bude uopće trebao. Držim fige da neće. 🤞
2020. 👦🏻
To rezanje nisam osjetila… osjetila sam kad mi je dao anesteziju ali rezanje samo nisam . Nisam osjetila ni sivanje poslje ALI zato kad su se susili savovi mi je bilo grozno. Ja se bas nadam da ovaj put posto mi je drugi porod i posto je bebica manja da mi nece trebat sivanje i da ce taj postpardum biti malo laksi
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Čovječe kad čitam ove vaše priče i iskustva s poroda, carski se zaista čini prelagan i brz, za pola sata si natrag u sobi 😅
Ustajanje i oporavak je druga priča doduše, ali mislim da se i cure nakon koma prirodnog poroda također teško oporavljaju 🥺
Uf moj CR pod općom nije baš tako easy bio, ako bi baš morala opet, nadam se spinalnoj. I glava me danima jako boljela. Dizanje i rez i oporavak da ne govorim. Definitivno bi rado VBAC.
2020. 👦🏻
Ja bi najradije preskocila ovih zadnjih par stranica vasih iskustava 😂 ja sam nekak optimist pa me ove sve price sad strase Amystiqa bas cu probat ulovit taj vulvalicious, ne moze odmoci, hvala ti. A caj od maline sad pijem pa ajde, necu propast bez tinkture, itako mi ne bi stigla na vrijeme hahaha
Svakako mi je zao ako sam nekoga prestrasila ali prvi put su svi me kao strasili porodom tako da sam ja mislila kad rodim to je to. Nije niko spominjao ono iza : zarastanje reza, mastitisi, hemeroidi, hormoni, umor itd. Tako da sam se tu nasla na totalno nepoznatom terenu. Naravno da kod svakoga porod i postpartum nije isti. Kod mene je to iza bilo malo grezo, ma da imam prijateljicu koja je 6 dana od poroda pekla kolace i sjedila, druga je cetvero djece rodila bez rezanja, treca je imala tri carska reza, cetvrta je rodila bebu od skoro 5 kg koja se oporavila prije mene itd. Tako da sve je to individualno, ja sam vecinom u svemu pegula al se nadam da ce me neke sitnice isto zaobici ovaj put 😅
Žene drage želim svima porod ko moj 🤞🏼🙏🏼 bez preuveličavanja ovaj porod nisam ni osjetila
Alina nam je stigla u 16:30 48cm i 3080teska(odnosno lagana) ne mogu vam dočarati koliko je sićušna 🥰
Trudovi su mi krenuli poslije 13, to vrijeme sam šetala..oko 15 su počeli oni malo jači bolniji, u 15:30 su bili na tri minute, muz je ušao u rađaonu u 16:00, tri puta sam stiskala i tjt rodila se nasa princeza
Nisu me rezali, jedino me ona malo rukicama pa imam tri šava, mogu vam reći da mi je šivanje bilo najgori dio
I krvarila sam nesto više nego sto bi trebalo pa se doktorica uplašila da mi nije došlo do oštećenja maternice ali sve je ok
Oko 18:30 su nas prebacili u sobu, nju su uzeli da ju okupaju,obuku i evo donijeli mi ju oko 21, cicala je i sad spava 🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Hm.. pa jel mozemo mi traziti ili zahtijevati da nam se omoguci da rodimo cuceci ili klececi? Ako je sve okej u tijeku poroda. Uopce ne znam koja su nam "prava". Ili je slusaj doktore jer rade sve u korist bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji