Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    10. Veljača 2024. 21:44

Alexica

Ja bi najradije preskocila ovih zadnjih par stranica vasih iskustava 😂 ja sam nekak optimist pa me ove sve price sad straseAmystiqa bas cu probat ulovit taj vulvalicious, ne moze odmoci, hvala ti. A caj od maline sad pijem pa ajde, necu propast bez tinkture, itako mi ne bi stigla na vrijeme hahaha

Ma bit cr sve ok.. to su samo nasa iskustva , svacije tijelo i mozak je drugaciji, nesto sto je meni mozda bilo prestrasno i bolno tebi je ok i izdrzljivo.. nema pravila. Svaki porod je drugaciji , neko je mozda prvi porod prosao super a drugi najebao a mozda obrnutooo itd, ne treba zapravo uzimati u obzir nicija ‘iskustva’ sto se tice boli itd - jer realno boli svakoga😂 i postpartum svako prolazi na svoj nacin i drugacije , samo su dobre informacije za cuti ako se nekome nesto dogodilo sto se moze sprijeciti ili nez ni ja staa pa da se zna unaprijed pogotovo kad dodjes ko prvorotka i tudum kao i ja pa bi vjv pristala na sve jer kao nisam previse ispitivala ni istrazivala jer sto manje znam to bolje😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    10. Veljača 2024. 21:45

Inna25

Žene drage želim svima porod ko moj 🤞🏼🙏🏼 bez preuveličavanja ovaj porod nisam ni osjetila
    Alina nam je stigla u 16:30 48cm i 3080teska(odnosno lagana) ne mogu vam dočarati koliko je sićušna 🥰
    Trudovi su mi krenuli poslije 13, to vrijeme sam šetala..oko 15 su počeli oni malo jači bolniji, u 15:30 su bili na tri minute, muz je ušao u rađaonu u 16:00, tri puta sam stiskala i tjt rodila se nasa princeza
    Nisu me rezali, jedino me ona malo rukicama pa imam tri šava, mogu vam reći da mi je šivanje bilo najgori dio
    I krvarila sam nesto više nego sto bi trebalo pa se doktorica uplašila da mi nije došlo do oštećenja maternice ali sve je ok
    Oko 18:30 su nas prebacili u sobu, nju su uzeli da ju okupaju,obuku i evo donijeli mi ju oko 21, cicala je i sad spava 🥰

Prekrasno. Uzivaj i brz oporavak zelim❤️ljubi bebicu

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose
    10. Veljača 2024. 21:50

Inna25

Žene drage želim svima porod ko moj 🤞🏼🙏🏼 bez preuveličavanja ovaj porod nisam ni osjetila
    Alina nam je stigla u 16:30 48cm i 3080teska(odnosno lagana) ne mogu vam dočarati koliko je sićušna 🥰
    Trudovi su mi krenuli poslije 13, to vrijeme sam šetala..oko 15 su počeli oni malo jači bolniji, u 15:30 su bili na tri minute, muz je ušao u rađaonu u 16:00, tri puta sam stiskala i tjt rodila se nasa princeza
    Nisu me rezali, jedino me ona malo rukicama pa imam tri šava, mogu vam reći da mi je šivanje bilo najgori dio
    I krvarila sam nesto više nego sto bi trebalo pa se doktorica uplašila da mi nije došlo do oštećenja maternice ali sve je ok
    Oko 18:30 su nas prebacili u sobu, nju su uzeli da ju okupaju,obuku i evo donijeli mi ju oko 21, cicala je i sad spava 🥰

Čestitam 🥰 mazite se i pazite. 
    Ne stignem popratiti vise tko ima koliko djece. Koji porod ti je to bio?😊

Zelena123
    10. Veljača 2024. 21:50

Inna predivno, cestitam!!!! Drago mi je da si imala lijepo iskustvo i bas si u dobro vrijeme objavila na forumu 😀.
    Bananice, me i se cini da je tema tih poza siva zona i dosta ovisi o stavu rodilje te o ekipi koja te poradja. Imamo pravo zahtjevat pozu koju hocemo, ali ako dr procijeni bilo kakav rizik, ima odrijesene ruke

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Yellowsubmarine
    10. Veljača 2024. 21:56

Ajme Inna cestitam ti! Stvarno zvuci pozitivno, i i ja nam svima tako zelim, prvoj sebi! 😄 uzivaj s curkom i zelim ti brz oporavak! 
    Alina dobro nam dosla! ✨💕

• 12345M
    10. Veljača 2024. 21:57

Alexica

Ja bi najradije preskocila ovih zadnjih par stranica vasih iskustava 😂 ja sam nekak optimist pa me ove sve price sad straseAmystiqa bas cu probat ulovit taj vulvalicious, ne moze odmoci, hvala ti. A caj od maline sad pijem pa ajde, necu propast bez tinkture, itako mi ne bi stigla na vrijeme hahaha

Ja sam procitala nabrzaka nesto me isto uplasilo hahah, sve se tjesim da ce do proc lagano 😂 
    Ina drago mi je da ste obje dobro i da je sve super proslo i tjesi me da ti je u Puli dobro jer me uskoro ceka isto haha 💕 
    Danas me opet hvata da jedva cekam da dode vise hahah

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    10. Veljača 2024. 21:59

Bravo Inna i Alina! 🎉 drago mi je da je sve super proslo i sad sluzbeno imamo otvorenje sezone proljetnih bebica :)
    Vas dvije sad uzivajte i mazite se :)Sto se tice iskustava, nemojte misliti da sam vas napala nego sam taman dosla u taj neki zen 5 dana prije termina pa sad tu vidim samo neka nalijeganja na trbuh i sve sto bi i sama izbjegla.
    Najvise mi je problem postaviti se iznad doktora i uvijek sva pitanja polisavam zapakirati na najljepsi moguci nacin da se slucajno nekome ne zamjerim, a sigurno cu tako i na porodu. A i nisam osoba koja ce previse preispitivati odluke doktora ako smatraju da nesto treba nekako.
    Svakako bi zeljela bar taj krevet postaviti u onaj neki uspravni polozaj, ako ne ide tako, na tecaju su rekli da stavimo smotani rucnik ili jastucic nekakav pod trticu da se napravi bar “tobogan” za bebicu. Nisam ni sigurna da bi mi bilo ugodno na sve 4 ili na boku, ali bi zeljela imati tu slobodu da se namjestim kako ce mi u tom trenu odgovarati.
    Zeljela bi i samo da mi se sve govori sto se radi, a 
     ako mi nesto od toga nece biti okplaniram onda samo bar pitati: jel mozemo jos malo pricekati i vidjeti razvoj dogadjaja? Ali ne i previse pametovati.
    U planu mi je da se krecem koliko god cu moc pa makar trazila da idem na wc a necu morati. Zato bi htjela i epiduralnu sto kasnije da uspije i beba se spustiti u tim nekim polozajima (ima po netu puno videa sto i kako da se beba sto bolje smejsti u zdjelicu). Isto tako bi zeljela biti doma kolko god cu moci (ali znam sebe, panicar sam pa mozda ipak odem prerano).
    Eto to su moji planovi i nadam se najboljem. Ako ce trebat rezat nekako sam se pomirila s tim. Nadam se samo da ce biti minimalno. Probat cu zamoliti babicu za neke obloge bar, a ako moze i masirati medjicu (opet bez pametovanja).

amystiqa
    10. Veljača 2024. 22:00

Alexica aha ako piješ već čaj lista maline, ok je to, dovoljno. 
    A i ja idem metodom ako može pomoći, radije imam spremno. Mislim da ću uzeti i ovaj lubrikant što se tu spominje na nedavnim stranica. Prošli put sam imala Dianatal (nekorišten jer se mali nije spustio u porođajni kanal), ali pak sam sad pročitala nedavno da on jako navlači vodu pa da zna raditi probleme kod šivanja ako se popuca ili nakon epiziotomije jer tkivo bude preomekšano. 

2020. 👦🏻

• Alexica
    10. Veljača 2024. 22:03

I da, isla sam i na tecaj za porod i za postpartums muzem kod Une (Una Bridged) pa sam spremna koliko mogu biti. Ne ocekujem da ce ista od toga biti lako, ali se bar tjesim da cemo nekako izgurati jer bar smo dio posla obavili- pripremili se. 
    Sretno svima, nadam se da su vas malo i ove moje rijeci ohrabrile. Mi smo zene, sve mozemo ;) 

• tear_of_happiness
    10. Veljača 2024. 22:04

Inna čestitkeeee i bravo za brzi porod, Alina dobrodošla i zdrava i vesela bila!! 🥳🥂🍀 mazite se i pazite 🥰

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.